Dali by ste tieto legíny chlapcovi?
Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

@mamickalisticka dala, veď aj dospelí chodia v tých úzkych nohaviciach. Je to des. Pri chlapcovi by mi to nevadilo
Ja by som ich obliekla s tmavomodrou mikinou alebo tmavomodrym tričkom v pohode. Môj sy nosil z lindex tigrovane a boli pre chlapca. Sa pozrite na lindex aké sú chlapčenské legíny úplne v pohode kadejaké.... Tigrovane zebrovane zvieratkove aj s ružovou kde čo.... Aj tak ich pre derie na kolenách na chvíľku. Nerieš obleč a nezaťažuj sa s tym
@mamickalisticka nedala ani macickove ani bodkovane. Ak uz leginy pre chlapca, tak jednofarebne, sive, zelene, modre, cierne, hnede…predsa len je ine mat cervene leginy a cervene teplaky napriklad…
Alebo potom s nejakou unisex potlacou, alebo vyslovene chlapcenskou tematikou. Nieco viac neutralne.
@mamickalisticka úplne chápem ten pas...môjmu sa to iste deje...kúpim tepláky, na výšku sú ok a v pase veľké 🤦♀️ Asi tiež zvolil takúto variantu...veď to sú ako spodky napr a deti keď je zima sú v škole len v spodkoch alebo v pančuchách, čiže podľa mňa tam veľký rozdiel nie je...
@kristiii vieš ani na chudé ani na tučné a pritom nie každé baculate dieťa si za to môže samé resp. rodičia.. ja mám najstaršieho syna postihnutého, súvisi s tým žiaľ aj váha, má 10, takmer 170 cm a 75 kg no a naňho niečo zohnať to je ozaj nadľudský výkon.. 🙄 občas mám pocit že to oblečenie predávajú nie pre deti ale pre figuríny s rovnakou postavou.
@baboobchod máš pravdu, v tých časoch chlapci nosili len tepláky, aj môj. Teraz sa už vyrábajú legíny aj pre chlapcov. Zo začiatku mi to tiež bolo divné, ale zasa je to podľa mňa pohodlnejšie ako tepláky a praktické do škôlky.
@mamickalisticka štvorčekavé áno, tie s mačkami sú viditeľne dievčenské, ale ak neprotestuje, tak to nerieš, veď sa nejde fotiť do časopisu, znosí do škôlky.
@gabika128 a pritom su to tak krásne veselé veci ... Že má človek dobrý pocit, keď to vidí.. 😍🤍 a na tých chlapcoch to vyzerá famózne 😇
@mamickalisticka kludne by som dala. Nejake dlhsie tricko/mikinu 🙂 ked ich bude mat oblecene bude to vyzerat inak
@gabika128 Niektoré užívateľky, keď toto uvidia 🤭😂🤭
Lindex má pekné a kvalitné legínky pre chlapcov.
Kúpili sme s bagrami a dinosaurami. Tieto mačičky sú také, že no neviem.
@gabika128 vždy sa mi páčil Lindex, ale nejak zdivočel.
@lenqua_12325 ja vidím krásne farebné veci zase 😂 ale uznávam, že keď to niekto pokombinuje ako môj muž čo nehladi na to či sa to k sebe hodí a oblečie deti kadejako, je to ozaj divoké 😂
Už v prvej aj v druhej triede v škôlke by si sa čudovala aké deti dokážu byť zlé… robiť si posmešky, strápňovať, šuškať atď. Nie tie mačičkové by som mu tiež nedala. Na dvor kľudne. Ale do škôlky ee…
@petulda333 mna celkom zaujima, podla coho rozlisujes, ktora vec je chlapcenska a ktora dievcenska..
Dala, keď sa mu páčia a JEMU sa nejavia tak aké by nenosil, tak úplne v pohode..
A čo je preboha divné na legínach pre chalanov.. ja už prestávam rozumieť čo tu čítam, akože obyčajne tenké bavlnené gate čo sú užšie a tu sa ide riešiť že to je nevhodné? 🤦♀️ Predstavte si že aj baletaci a futbalisti nosia legíny..
@dominika7990 ale odkiaľ to majú tie deti.. neverím že trojročné dieťa ma toto z vlastnej hlavy.. že poďme si šuškat, alebo sa posmievať.. ja neviem, mam malé deti takže ešte v tomto nie som doma.. ale ja si za cely svoj život nepamätám žeby som toto riešila.. všeobecne.. a to som nosila veci po bratovi, dokonca som sa tešila keď mu už jedna mikina bola mala lebo som sa nevedela dočkať kedy bude moja.. tak isto som mala najobľúbenejšie tričko s pokémonmi.. a bolo modré..
Skus hladat aspon jednofarebne, cierne, hnede, zelene. Co sa tych zakupenych legin tyka, radsej mačičkove ako bodkovane.
A hlavne mu daj vela jest, aby mohol aj nohavice nosut. Aby nemusel leginy az do 20r.😆👍
@jana_eyre_2 Ja som napríklad aj trocha prekvapená, že niektoré baby sa pozastavujú nad legínami pre malých chlapcov ako nad nejakou novinkou dnešnej doby. Viem, že sme tu rôzne ročníky, ja som absolvovala škôlku v postkomunistickom období a keď vidím tie fotky… pomaly sme boli všetci ako jeden - pančušky, kamaše, kaliopky, k tomu sveter a davaj. Prípadne ešte aj účesy rovnaké “podľa hrnca” či chalan, či baba 😄. Takže obtiahnuté gate tu boli dávno, len nie také veselé a nie z bavlny.
ahoj ja nie som zastanca legin pre chlapcov ale objavila som teplaky znacky style kids a maju fajnu gumu ze nepadaju a zo moj syn je tiez chuducky ma 5 rokov s 15 kg
@frantiseklotrinsky jaaaaj vtipné 🧐 je toľko koľko potrebuje a chce... Mimo toho jeho otec ma v 30ke 70kg 🤷🏽♀️ tak asi veľmi to ani nebude jedlom 🥴
@kristella áno presne.. obtiahnuté pančuchy boli vždy a nikto to nikdy neriešil a nesúdil.. raz som čítala aj diskusiu aké nevhodné je keď sú deti v škôlke v pancuskach, majú mať kratase a sukne, lebo to zle pôsobí.. mne sa hlava zastavuje ako vôbec niekoho toto môže napadnúť v súvislosti s deťmi..
@jana_eyre_2 Fíha, tak túto diskusiu som nezachytila. Nuž, čo k tomu povedať, asi nie som schopná všetko pochopiť a toto veru tiež nechápem.
@mamickalisticka majú to od rodičov bohužiaľ… berú to ako srandu, robia sa zaujímavými atd. mne už kvôli posmeškom bohužiaľ aj niekoľko krát dcérka plakala doma… netykalo sa to oblečenia ale úprimne nechápem kde sa to v tých malých deťoch nabralo….
@jana_eyre_2 u nás v škôlke je to ako pravidlo že dieťa musí mat niečo na pančuchách 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mne sa tie veci z Lindexu páčia, len mňa teda učili, že dva rôzne vzory sa nemajú nosiť spolu. Že keď je vrch so vzorom, tak nohavice majú byť jednofarebné, alebo naopak, ak sú vzorkované nohavice, tak vrch má byť jednofarebný.

@lenkakravcova ty si aká krásna žena wow 🥰😍 tebe by sa čierna ani nikdy nehodila! 🤍 z tej fotky mi prídeš ako úplne čistá duša, neskutočne 😇