Detská postieľka v poschodovom dome

mariangela122
30. jún 2023

Ahojte maminy,
Prosimvas tie ktoré máte poschodový dom ako ste riešili postieľky ? Jedna klasická drevená bude hore v spálni ..a dole v obývačke ?
Tipujem , že ju nebudem nosiť spať hore cez deň ale bude dole ..
Rozmýšľala
Som
Nad takou prenosnou..alebo Chicco baby hug…len z časového hľadiska je to len na pár mesiacov a keď aa začne stavať môžem zas kupovať niečo nové..
Tak
Neciem či tiež aj dole drevenú polohovatelnu…
Poraďte 🙏

zuzkaa1991
30. jún 2023

@mariangela122 tak prve mesiace viac menej je jedno kde spi babo ;) ale ked bude vacsie tak aby si zvyklo na ritual tak bude hore v postieľke spat pestunka.s kamerou sa oplati ;) ale ja som.mala cestovnu postielku v obývačke aj ked uz plazila sa tak som dala ju tam.hrat sa a mohla som varit pratat ;)

beata_k
30. jún 2023

@mariangela122 Skus videopestunku a nemusis kupovat dalsiu postielku.

babymarket_sk
30. jún 2023

Tiež by som osobne zvážila cestovnú postieľku, ktorá sa dá využiť aj pri dovolenkách, resp. návštevách rodiny, priateľov a pod.

zorkahorka
30. jún 2023

Nevie ti nuekto požícať? Dolu v obyvke ju budes potrebovat max pol roka, kym nezacne babo liezť

vkatush
30. jún 2023

@mariangela122 ja som si požičala cestovnú a ani raz sme nevyužili. Väčšinou spí hore v postieľke a pozerám cez kameru. Niekedy spal na gauči alebo na zemi v hniezde, kde som na neho videla alebo prípadne v kočíku, ten sme prvé mesiace najviac asi využili.

mariangela122
autor
30. jún 2023

@beata_k máte pravdu dievčatá ..tiež asi nie je dobre dať jej na výber dve detské postieľky 🤣čo ak potom v noci bude chcieť spať dole🤣asi teda skúsim len teda hore drevenu, kúpim videopestunku a uvidím ako budeme fungovať a budem riešiť za pochodu..ďakujem vám veľmi pekne

majlo1234
30. jún 2023

My sme mali taku na koleckach, a cez den som si ju zvykla posuvat, kde som potrebovala-do kuchyne, obyvky, na terasu. Spal tam aj niektore spanky. Ked si zacal sadat, zrusili sme ju, a potom nastupila videopestunka a spanie v vposteli

zzuunnaa
30. jún 2023

@mariangela122 my mame v spálni jednu postieľku kde mala spi v noci (cez deň som ju bohužiaľ naučila na manželskú posteľ 😀). Druhu postieľku som mala u nej v detskej (toto bolo super, lebo keď som jej chystala mlieko, či kúpala a neskôr aj prebalovala tak v postieľke som ju mohla na chvíľku nechať kým som si veci nachystala… A sama nejako chápala že táto postielka je “na hranie”. Tieto dve boli na poschodí. No a potom som kupila cestovnú postieľku ale takú čo sa dá dať aj taká časť hore a vytvoriť Ti to ako keby klasickú postieľku (že to nie je tak hlboké). Toto malo super využitie kým som raňajkovala, upratala mycku a pod. A keď podrástla tak sme dali z cestovnej tu hornú časť preč a už slúži tak že malú tak na chvíľu dám keď potrebujem niečo spraviť ale i príde kurier a pod. Tá v spálni samozrejme ostala a tu v detskej sme zrušili lebo už prebalujem malú na zemi 😀

fiafia
30. jún 2023

@mariangela122 ved tie cestovné postieľky niesu zase tak drahé. Mame poschodový dom a v spálni som mala klasickú postieľku a na poschodí cestovnú a teda bola maximálne využitá, neskôr miesto ohradky, na výlety a pod. Nikdy dom však dcéru doma nedávala úmyselne spat do cestovnej postieľky, vždy len do drevenej, nikdy nerobila cirkus,chápala,ktorá načo slúži.

vkatush
30. jún 2023

@zzuunnaa to isté som naučila môjho 😁 v noci krásne spí vo svojej postieľke, cez deň v spálni na posteli vedľa postieľky 😑 len párkrát sa podarilo v postieľke cez deň. Ale aspoň vie, v ktorej izbe sa spí 😂