icon

Druh vaničky pre bábätko

romik39
1. júl 2022

Dobrý deň aký druh a čo všetko máte pre bábätko vo vanicke ? Len klasickú ? Alebo vedierko , podložka , protišmyková podložka . Ďakujem za rady . 😊

eru331
1. júl 2022

My sme mali najobyčajnejšiu vaničku ešte po mužovom bratovi, keď bol malinký a úplne stačila. Však zas tak dlho dieťatko kúpať vo vaničke nebude. Mne to prišlo zbytočné dávať za takéto niečo toľké peniaze.

riskoh
1. júl 2022

Mám na nožičkách,s prebaľovacim pultom-CAM,oceňujem kvôli chrbtici...

cyberk
1. júl 2022

ja mam nieco taketo, z druhej ruky: https://www.predeti.sk/starostlivost-o-dieta/ku...
je k tomu aj stojan ale ten nepouzivam vobec, ta vanicka ma aj teplomer tak nemusim skusat teplotu vody ani... mala ma 4 mesiace a furt pouzivame, ako nahle zacne sediet tak vanicku dame prec a bude sa kupat klasicky vo vani 🙂

misinka0611
1. júl 2022

Obyčajná IKEA vanička za pár € a nemala som tam nič, ono v nej sú také vlnky protišmykové. Ale tak doeta tam leží nemá sa ako šmýkať 😂

Mne tiež prišlo zbytočne neviem čo tam dávať max. som mal do nej tiež lacný teplomer z DM. Vykupala som len a hotovo, nerobili sme party. Vaničku som mala na zemi sedela som pri nej takže žiadne bolesti neboli.

kiki68
1. júl 2022

@romik39 ja mam Stokke s podlozkou a ikea, do tej ikea som davala Tu podlozku zo stokke. Ta bola ozaj pri babatku prakticka. Inak ta ikea vanicka bola super, ta stokke sa zas dala skladat. Cize nezabrala miesto v dome. Teraz uz sa kupe vo velkej vani, ale uz ma pomaly dva roky

kiki68
1. júl 2022

@misinka0611 ten teplomer mi pride zbytocny, tiez mame ten z dm. Par krat pouzity, maly to ma teraz ako hracky do vane

misinka0611
1. júl 2022

@kiki68 Pre prvorodicku vystresovanu podľa mňa OK, kým bude mať odhad. A tiež to majú deti už ako hračku.

nwnw
1. júl 2022

@romik39 obycajnu co najdlhsiu. Mali sme taku co mala nalepeny aj teplomer.

kosatka123
11. júl 2022

@nwnw taku mame i my