Elektronická odsávačka na sople
Viete mi prosím vás nejakú poradiť? Moje dieťa sa bojí vysávača a odsavanie sopľov je pre nás neznesiteľné. Ďakujem
Myslis elektricka? Dobra elektricka huci tiez.
@really8 ok tak jej nebudem odsavat vôbec.. kriste pýtala som si radu na elektrickú odsavacku nie na to ci hučí
Sa neposer. Ak sa boji lebo vysavac huci tak vyhodis 150e za odsavacku a aj tak sa nenecha odsat. A mimochodom tem o odsavackach je tu milion. Krista
Sa neposer. Ak sa boji lebo vysavac huci tak vyhodis 150e za odsavacku a aj tak sa nenecha odsat. A mimochodom tem o odsavackach je tu milion. Krista
@really8 hej z roku 2013,2015 ale ja som zabudla ze na koňovi sa už mamička nemoze ani nič opýtať lebo sa do nej hneď pustia matere čo sa asi doma nudia na materskej a musia si prísť zarýpať
Tento tyzden tu bola zrovna jedna. Takze problem bude asi medzi mobilom a zachodom. Jedina slusna elektricka je nosiboo pro
Ja mám takú trápnu z aliexpressu a akože za tie peniaze celkom ok keď má viac sopľov tak odsaje ale keď sú také zadné ani moc nie.. môj syn sa tiež bál aj bojí a bol to brutálny boj aj s touto priznám sa ja som odsávala len keď to bolo nevyhnutné tj večer pred spaním a pred jedlom kým sa kojil inak som sa snažila skôr používať morskú vodu do nosa aj viac krát za deň teraz už aj koloidné striebro keď je starší a na večer nasivin, viac vetrať proste ostatné opatrenia nech sa čík skôr vylieči
Jedine Nosiboo Pro
Tak bud si kupis ustnu a odsajes tou (ked sa posnazis tak fakt odsajes), alebo ai kupis za 150€ najlepsiz elektricku odsavacku s naozaj dobrym vykonom Nosiboo, ktora ale tiez dost huci - to sa ti snazila really8 povedat v prvom komentari. Ak si kupis obycajnu odsavacku za 30-50€, tak ta hucat sice nebude, ale ani neodsaje - odsaje len to co je na kraji nosa a na to zas nepotrebujes vyhadzovat tolko penazi.
A ano, bola tu presne takato ista otazka par dni dozadu a jedina odporucana bola Nosiboo.
Za mňa nosibo, je velmi efektivma a pritom jemná, dcérka už v roku si ju vedela zapnut a odsat sa sama
suhlasim, ze lacne odsavacky neodsaju nic. odsavat sa musi, ci dieta chce alebo nie, treba ho spacifikovat a rychlo sople odsat. traumu z toho mat nebude.
Nosiboo. Ale aj tak je najlepšia na vysávač. Moja dcéra tiež bojovala, tiež revala, tiež sa bála vysávača ale keď bolo treba tak bolo treba a prežila to bez ujmy na zdraví
Kazde sa boji
Poreve minutu a prestane
Alebo investuj do nosiboo, vsetko ostatne su vyhodene peniaze

Myslis elektricka? Dobra elektricka huci tiez.