Fusak alebo overal?
Ahojte, nasa prva zima sa blizi a riesim ci potrebujem aj overal, alebo staci teplucky fusak...??
Dakujem
ahojky, aj my sme mali overal aj fusak, do overalu som obliekala tenucko, len tricko a teplaky, takze mu bolo akurat, nikdy nebyval spoteny. 🙂 tiez som ho vyberala z kocika, takze ten overal je super vec a vyuzili sme ho aj na sane. a fusak nam bude dobry aj tento rok a overal som mu uz objednala, uvidime ci budeme davat spolu, je uz vacsi, ale vyuzili sme super obidve veci. 🙂 a pre take male babenko jednoznacne obidvoje!
pre 4 mesacne baby urcite obe.... vsak to je este krehkucke krasne babetono.....
urcite 2 🙂
ja som mala dievčatá len vo fusaku - na sebe pančušky, zateplené nohavice a bunda - podľa počasia aj svetrík na bodyčku..., overal sme nemali a ani nám nechýbal... akurát keď snežilo alebo fučalo sme mali na fusakoch ešte nánožník...
Obe moje deti su narodene v zime... a pri oboch som pouzivala len zimne overaly....pod tym pancusky a nohavice, navrch body s dlhym rukavom a nejaky sveter.... ak sa mi zdalo, ze je moc zima prikryla som ich dekou...
moja sa narodila v januari a dávala som jej overal aj fusak.
Prosim poradte mi, co obliect 7 mesacnemu babetku? Zvazujem, ci kupit aj fusak. Malinka v kociku vobec nespinkava, tak do mesiaca prejdeme na sportovx kocik a neviem, ci je vhodny fusak na sedenie? V ramci kocika mame aj daky fusak, ale len taky jednoduchy, tak zvazujem, ci mam kupit aj taky hruby. Co by ste mi poradili? Sedeli vase deticky v kociku zabalene vo fusaku? Ani neviem, ci je to vobec mozne🙂
@pjana dobre je mat prechodny fusak ale aj do tuhej zimy s kozusinkou, taky ktory je odolny voci dazdu, snehu, vetru. Vyskusaj, ci ti bude mala sediet v tom prechodnom, co mate v ramci kocika. Ak jej to nevadi, tak kup aj zimny a dobre zatepleny, vyuzijete v minusovych teplotach, ked budete chciet ist von na prechadzku. Tiez dobre oblecko, viac vrstiev najlepsie. Kupila by som jej overaly, teple ciapky, salik, rukavice, lebo urcite bude chciet mat aj rucicky vonku, nielen strcene vo fusaku. 😉
v kazdom pripade budes potrebovat oboje. fusak vyuzijes aj neskor. a ci das do kocika fusak a aj overal, zalezi od pocasia 😉 . podla toho ci budes dieta z kocika vytahovat, niekam prenasat, alebo nie.... ja som neskor dieta aj v sankach vozila a bolo vo fusaku, na kopci sme rozopli, pobehala a potom ked sme zas vozili, tak sup do fusaku. pravidelne mi v nom totiz zaspala 😀
aj fusak aj overal 🙂
my sme akurat kupili aj aj 😉 za mesiac bude poriadna zima, deti v kociku sa nehybu a zimu vnimaju intenzivnejsie ako my, co chodime ...
Urcite Fusak aj Overal.
pjana My Mame 15 mesiacov a tiez som kupila fusak,zide sa Ti aj overal aj Fusak 🙂
@pjana : ja mám 2 fusaky, jeden taký tenší sú na ňom aj otvory na pásy od kočíka a potom klasický hrubý. prvá je februárová a druhá marcová. pri oboch som využila aj fusak aj overal hlavne keď boli tie mínusy minulý rok. a to už mala staršia 1,5 roka a v pohode sedela. keď chcela behať tak som ju vybrala a mala na sebe overal. čo sa týka toho čo obliecť 7.mesačnému bábätku tak ja teraz mladšej dávam bundičku ale dnes som jej dala overal a bola vo fusaku hlavne ráno a večer keď je zima.
@vierkasteffi my sme mali minuly rok v decembri osem mesiacov. Davala som aj fusak aj overal zimny (pod nim sme mali iba body a puncosky, niekedy vesticku este a samozrejme nakrcnik ten rolakovy co je trosku aj na hrudi aj na chrbatiku) Ani si neviem predstavit v tych zimách ake boli ze by jedno z toho nemal...

urcite oboje...ked je vonku -10 tak este na vrch aj deku. dieta tak moze spat vonku aj 2-3 hodinky 😉