Je investícia do odsávačky Medela za 329 € opodstatnená?
Ahojte. Vy už ste vedeli dopredu, že budete mať mliečko? Ja vôbec netuším, či Ano alebo nie.. tak čo sa týka odsavaciek veľmi váham, aby to nebolo zbytočne. A na poslednú chvíľu sa nechcem naháňať. Viackrát som si čítala rady od Vás, že medela sú naj. Ale takisto som našla aj rady na tieto , nižšie dam fotky . Čo myslite? 🧐
Kojim 2. dieta. V nemocnici som mala pozicanu neviem aku superfancy. Z domu som si zobrala obycajny silikonovy kolektor (cena do 10eur). Ked sa mi v nemocnici spustilo mlieko, tak s tou silikonovou srandou som odsala viac ako so supertruper odasavackou. A este to aspon nebolo take neprijemne :D. Dojcim a dojcila som na poziadanie. Odsavat som absolutne pre potreby dietata nemusela. Ak som aj mala pocity, ze sa schyluje k zapalom, alebo mi dieta viac pospalo a nevedela som kojit, tak zase - s tym kolektorom som vytiahla co bolo treba.
Za mna - urcite nekupuj dopredu, ani nevies ci vyuzijes.
Nevedela, objednavala som v porodnici, tam pozicali kym som prisla domov tak zasielka s odsavackou dorazila, nenahlila by som sa dopredu
@ja_mama s rucnou som si ja nic neodsala nikdy 🤷🏼♀️ elektricka je uplne o inom
@milanemila môže byť, ja som elektrickú nikdy neskusala, takze to porovnat neviem 🤷♀️ každopádne ani mi ju nebolo nakoniec treba. kojit sa da kľudne aj bez nej ked je vsetko ok, ale ak bude treba napr kŕmiť flaskou, vtedy sa určite zide
Tak pre istotou si ju nekúpim dopredu. Až potom veď dodanie je predsa rýchlo pravda. Ďakujem za všetky rady
@ja_mama nuz mne v noci deti spali a mne islo roztrhat prsia, takze mne odsavacka pomohla, mimo toho co zjedli deti som denne este skoro pol litra zamrazila. S flase nikdy mlieko nechceli az ked som ich odstavila.

Ja neviem, ci to len moje prsia nie sú kompatibilné s odsavackou ci co 😂 mala som sice len avent ručnú aj v pôrodnici aj doma "zdedenu", ale mne teda len rozpraskali bradavky a odsali uplne minimum...takže som prešla na odstriekavanie keď bolo treba, inak bola najlepšia odsavacka dcerka..takže ja by som to tiež dopredu nekupovala