Je lepšia manuálna alebo elektrická odsávačka?
A s akou značkou máte skusenosti. Ďakujem za rady... 🙂
@allias20 ja mam manualnu tommee tipee a som velmi spokojna. Odsaje dobre. Ja uz nekojim len odsavam tak na manualnu som zvyknuta. Uvazovala som aj na elektrickou ale je drahsia a sa mi neoplati...mne odsavanie trva cca 15-20min. tak to zvladnem aj rucnou 🙂
Ak budes kojit tak ti bude stacit manualna na obcasne odsatie...
dakujem za rady... 😀 a co poviete na sterilizator? elektricky alebo do mikrovlnky???
mne sa osvedcila avent manualna, pohodlne a rychlo sa mi tym odsavalo 🙂
@allias20 no, aventka má obe odsávačky výborné - aj manuálnu aj elektrickú... 😉 ... ak už vieš teraz, že budeš len odsávať a nie kojiť, tak potom by som zvolila na tvojom mieste tú elektrickú (ušetríš čas🙂)...ale, ak ešte nevieš, tak zatiaľ nekupuj... je to zbytočná investícia... rovnako sterilizátor😉
ja som mala manualne avent a velmi som bola spokojne 🙂
@allias20 ak planujes nastupit do roboty a odsavat, tak to je dost makacka a zisla by sa ti elektricka ... alebo ak budes musiet dlhodobo odsavat. Ja som mala avent manualnu a odsavala som len trosku na zaciatku ked bolo privela mliecka a tusim este raz okolo 3 mesiaca ... ale velmi rychlo sa mi tvorba mliecka prisposobila. Elektricku by som urcite nevyuzila. K manualnej aventke sa ale da neskor dokupit elektricky nadstavec, to je celkom vyhoda ...

ahoj, ja som pouzivala zn. avent, da sa pouzit aj ako manualna aj na baterky aj na sietovy kabel.... pouzivala som hlavne ten kabel, cize ako elektricku. jeden den opravovali vedenie, tak sme boli bez prudu, a bola som nutena pouzit tu manualnu (baterky sa mi vybili asi po 3 min), no bolo to prvy raz a naposledy, riadna makacka s tym pumpovat (odsatie jedneho prsnika cca 10 min - velmi sviznym tempom)
podla mna manualna je vhodna jedine na prilezitostne odsavanie, na pravidelne pouzivanie jednoznacne elektricku