icon

Je žehlenie oblečenia pre bábätko potrebné?

Včera o 17:53

Viem asi že väčšina z vás žehli ale tak budem mať prvé babo tak sa chcem opýtať ak by nemala žiaden problém či aj tak treba žehliť oblečko alebo nie 😄

anonym_b0e094
Včera o 17:55

@anonym_autor ano zehlim, zehlila som od narodenia a zehlim doteraz (3.5roka)

beata_k
Včera o 17:56

@anonym_autor Pri druhom som nezehlila. Ma 3 roky a nic mu nie je. Zase nezijeme v krajime kde su muchy cece.

anonym_5fb06f
Včera o 17:56

Nie, nezehlim a ani som nezehlila.

petamich
Včera o 17:57

Zehlila som priblizne 3M 🙂 a stacilo

ariannazara
Včera o 18:07

Nezehlila som pri prvom ani pri druhom nebudem

anonym_58ead2
Včera o 18:09

Ja som zehlila prve mesiace cca 3 a iba nové a raz🙂

ferret95
Včera o 18:11

nenavidim zehlenie, ale povedala som si, ze kvoli dietatku to spravim. tak som ozehlila este pred prvym pouzitim a potom este jeden krat a vykaslala som sa na to 😀

anonym_2d8bda
Včera o 18:13

Nezehlim ale mam susicku

simona109
Včera o 18:45

Nezehlim vobec nic

anonym_980a9c
Včera o 18:45

@anonym_autor sušička na hygienické sušenie čo má vysokú teplotu. Hotovo žije

13uzivatelka11
Včera o 18:52

Nie, nikdy. Ale dávam všetko do sušičky

kitycat
Včera o 18:53

Zehlim lebo mi tak viac vojdw do suflika 😂

slavomira236
Včera o 18:56

@anonym_autor nikdy som nezehlila
Zozaciatku plienky latkova parkrat majstarsej 26 rocnej mozno mesiac inak nic nikdy

andrejka1974
Včera o 19:14

@anonym_autor žehlila som do prvého roku potom už nie

svetlonos
Včera o 19:30

@anonym_autor
jedine co zehlim su detske košielky a velmi pokrcene veci. Mame sušicku, vide to z nej nedokrcene 🙃.

michaela329
Včera o 19:46

@anonym_autor novorodencovi som zehlila všetko. Aj keď to prešlo sušičkou, po pol roku som prestala žehliť všetko - zehlim len naozaj skrkvane veci.

anonym_848d67
Včera o 19:57

Vôbec som nežehlila

thereisabear
Včera o 19:59

Žehlila som pri prvom raz, pred narodením. Pri druhom ani raz.

esther100
Včera o 20:30

Zehlila som asi dvakrát,naozaj na to nemám čas,teraz žehlim len keď je nové,veci dávam do sušičky,malému nič nieje

titla
Včera o 21:02

Zehlila som do 2 rokov, ale moj syn maval ekzemy ako babo, takze aj preto.

cyneric
Včera o 21:09

Ja vôbec, ale babky z oboch strán sa v tomto angažujú o sto šesť - tak mám ožehlené veci aj bez toho aby som doma mala žehličku. 😀

anonym_6c4820
Včera o 21:39

Dieťa má 2 mesiace a nežehlím, nemám ani sušičku. Dokonca sa občas stane, že nejaké bodyčko skončí v práčke s dospeláckymi vecami a operiem bežným pracím prostriedkom a pohoda, dieťa je v poriadku. Inak periem v Lovele bez aviváže.

anonym_44ada2
Včera o 22:36

@anonym_autor Žehlila vždy pri oboch, ale celkovo zehlim.Ale určite sa stalo,že mal oblečené aj neožehlené ak som nestíhala.Neskor keď som hneď pekne zložila ani nebolo treba. Iba tričká a košele.
To je úplne v pohode. Niekto žehlí,niekto nie.

izalisa
Dnes o 05:46

Ožehlila som keď sa išlo narodiť a od vtedy ani raz🙂))

zara3
Dnes o 05:51

@anonym_autor ja som zehlila a zehlim do teraz ked je cas s viacero detmi. Co sa tyka pokozky babatka, je treba zehlit, alebo mat susicku, ktora sa zbavi bakterii a zjemni oblecenie pre tak senzitivnu pokozku.
Ja som velmi zaneprazdnena mamka, ale na take veci, ako je pripravit veci svojmu novorodeniatku si vzdy urobim cas aj keby som nestihala a mala zehlit o 2 rano.

alyson29
Dnes o 07:16

Nie, nežehlím.