Je žehlenie oblečenia pre bábätko potrebné?
Viem asi že väčšina z vás žehli ale tak budem mať prvé babo tak sa chcem opýtať ak by nemala žiaden problém či aj tak treba žehliť oblečko alebo nie 😄
@anonym_autor Pri druhom som nezehlila. Ma 3 roky a nic mu nie je. Zase nezijeme v krajime kde su muchy cece.
Nie, nezehlim a ani som nezehlila.
Zehlila som priblizne 3M 🙂 a stacilo
Nezehlila som pri prvom ani pri druhom nebudem
Ja som zehlila prve mesiace cca 3 a iba nové a raz🙂
nenavidim zehlenie, ale povedala som si, ze kvoli dietatku to spravim. tak som ozehlila este pred prvym pouzitim a potom este jeden krat a vykaslala som sa na to 😀
Nezehlim ale mam susicku
Nezehlim vobec nic
@anonym_autor sušička na hygienické sušenie čo má vysokú teplotu. Hotovo žije
Nie, nikdy. Ale dávam všetko do sušičky
Zehlim lebo mi tak viac vojdw do suflika 😂
@anonym_autor nikdy som nezehlila
Zozaciatku plienky latkova parkrat majstarsej 26 rocnej mozno mesiac inak nic nikdy
@anonym_autor žehlila som do prvého roku potom už nie
@anonym_autor
jedine co zehlim su detske košielky a velmi pokrcene veci. Mame sušicku, vide to z nej nedokrcene 🙃.
@anonym_autor novorodencovi som zehlila všetko. Aj keď to prešlo sušičkou, po pol roku som prestala žehliť všetko - zehlim len naozaj skrkvane veci.
Vôbec som nežehlila
Žehlila som pri prvom raz, pred narodením. Pri druhom ani raz.
Zehlila som asi dvakrát,naozaj na to nemám čas,teraz žehlim len keď je nové,veci dávam do sušičky,malému nič nieje
Zehlila som do 2 rokov, ale moj syn maval ekzemy ako babo, takze aj preto.
Ja vôbec, ale babky z oboch strán sa v tomto angažujú o sto šesť - tak mám ožehlené veci aj bez toho aby som doma mala žehličku. 😀
Dieťa má 2 mesiace a nežehlím, nemám ani sušičku. Dokonca sa občas stane, že nejaké bodyčko skončí v práčke s dospeláckymi vecami a operiem bežným pracím prostriedkom a pohoda, dieťa je v poriadku. Inak periem v Lovele bez aviváže.
@anonym_autor Žehlila vždy pri oboch, ale celkovo zehlim.Ale určite sa stalo,že mal oblečené aj neožehlené ak som nestíhala.Neskor keď som hneď pekne zložila ani nebolo treba. Iba tričká a košele.
To je úplne v pohode. Niekto žehlí,niekto nie.
Ožehlila som keď sa išlo narodiť a od vtedy ani raz🙂))
@anonym_autor ja som zehlila a zehlim do teraz ked je cas s viacero detmi. Co sa tyka pokozky babatka, je treba zehlit, alebo mat susicku, ktora sa zbavi bakterii a zjemni oblecenie pre tak senzitivnu pokozku.
Ja som velmi zaneprazdnena mamka, ale na take veci, ako je pripravit veci svojmu novorodeniatku si vzdy urobim cas aj keby som nestihala a mala zehlit o 2 rano.
Nie, nežehlím.

@anonym_autor ano zehlim, zehlila som od narodenia a zehlim doteraz (3.5roka)