icon

Kam s jednorázovými plienkami?

cicamica1980
3. feb 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky,

kazdu chvilu cakame babatko. na zaciatok som sa rozhodla balit do jednorazovych plienok.
denne miniem vraj 8-12 plienok - kam davate pouzite plienky, kym ich idete vyhodit do kontajnera?

rozmyslala som nad nejakou vzduchotesnou nadobou z plastu/kyblikom s vekom, kde by som ich pocas dna davala a 1x denne isla potom vyhodit. kde take nieco kupim?
ako to robite vy? kam davate plienky pocas dna? ak by som ich supla iba do kosa, to by asi dost smrdelo, ze?

dakujem pekne za info

Strana
z2
liz_lemon
3. feb 2013

@zuzkat1 ved uz sme si to ujasnili 🙂 ja napr. teraz neviem, ked je pokakany, ked zacal jest tuhu stravu

leishmania
3. feb 2013

12 plienok na 2-3 dni :D ja osm spociatku minula niekotre dni aj 20 plienok v priebehu 24 hod. krpec kakal do plienok len pol roka, a to stacilo zabalit pokakanu plienku do sacku a zahodit os kosa a raz dnne vysypat kos

stanislava2
3. feb 2013

@11nika11 aha lebo ja som to myslela tak že pokial sme nezačali z prikrmami stolica mojich deti nejak strašne nesmrdela.No každy mame inu hranicu kedy je nam zapach viac čim menej neprijemny.Tak ako mne je zvlašne že niektorej je zle od cukrovej vody pri cukrovkárskom teste.Mne chutila a niektorej bolo zle už len ked ju ovonala.

velvet26
3. feb 2013

ja som davala odjakziva do sacika a na balkon, raz denne sa isli vyhodit...no a spociatku mala kakavala a cikala velmi vela denne sa minulo minimalne 10 -12 plienok, cim dalej menej, teraz ma 20 mesiacov a minie cez den tak 3-4 plienky...

zuzkat1
3. feb 2013

@mahalo stretla si sa so stolicou plne dojceneho dietata? Lebo ked nie tak tu neironizuj.

zuzkat1
3. feb 2013

@liz_lemon a mne to vtedy zacalo smrdiet. 😉

zuzanockamt
3. feb 2013

@stanislavao 12 plienok v pohode minie pre novorodenca pocas dna ... ak ho teda nenecha aj 3-4 hodiny v takej pocikanej plienke ☹ ... ja som menila plienky velmi casto, neskor som presla na latkove

mahalo
4. feb 2013

@zuzkat1 ja plne dojcim a mam za sebou aj roky opatrovania takze mam skusenosti 😉 urcite to nesmrdi tak ako dospelacke, ale vona to teda urcite nie je a pokial sa taketo plienocky nazbieraju v kosi, ktory nie je dobre uzavrety tak to je neprijeme mozno nie pre teba, ale pre navstevu urcite 😉

22beba
4. feb 2013

ja mam tesco tašku a hadžem to do nej a večer to tatik spali v peci 🙂 neviem ale vobec to nesmrdi 🙂

denisafono
4. feb 2013

@cicamica1980 my byvame v RD, takze pokakane dam do vonavych sackov z TESCA a hodim pred dvere, a ked ocino pride vecer z prace, tak skor nez vojde dnu tak to hodi rovno do smetnej nadoby-vonka. a pocikane do smetiaka vnutri v kuchyni. Niekedy ho vonka caka aj 4-5 modrych balickov 😀

hajajanka
4. feb 2013

@stanislavao 12 plienok na 2 az 3 dni? To kolkokrat denne si ho prebalovala? 3 x? Realna spotreba plienok pre novorodenca je pri idealnom stave cca. 10 plienok denne. Ak teda nechcem nechat dieta v zakakanej plienke 😖

@cicamica1980 Inak, my hadzeme plienky do uzatvaratelneho smetneho kosa a kazdy den sa vynasa. Nepouzivame ziadne sacky, vzdy vymyjeme smetnu nadobu a je to. Ziadne zbytocne sacky (a uz vobec nie specialne kose) netreba. Este je fajn uzatvaratelny kyblik bez sackov. Plne dojcenemu dietatu stolica nesmrdi. Ked zacnes prikrmovat, to uz je ina vona 🙂

zuzkat1
4. feb 2013

@mahalo tak neviem.u nas sa kazdy cudoval ze mala pokakana a nic necitit.ani nasi necitili ani kamosky.to kamoskin na um ked nalozil tak sme sli umriet od smradu. 😝

zumasi
4. feb 2013

@zuzkat1 no ja mam teda asi nejakeho slusaka drobca 😀 ma pol roka, je uz na UM, papa prikrmy, a kaku zvonka citim len ked privoniam priamo plienku 🙂 a pri prebalovani tiez v pohode, aj bez plynovej masky 😀 a plienky davame do bezneho kosa, ale vynasa sa casto, to je pravda. takze velmi sa tam bacile a pod. nesiria 🙂

zuzkat1
4. feb 2013

@zumasi neviem vseobecne mam skusenost a aj z pocutia viem ze detom cisto na um smrdka.mozno aj od značky mlieka zavisi.

zumasi
4. feb 2013

@zuzkat1 ano viem, hovori sa. vsak ja len ze mame asi vynimku 🙂

migely
3. feb 2014

ak máš balkón tak na balón my to tak robíme

bruyo
Odpoveď bola odstránená
migely
7. júl 2014

@malinkaaninka bacile máš aj tak v setnom koši

migely
7. júl 2014

@22beba milujem ľudi čo kúria odpadkami 😠

lyzzy
7. júl 2014

@migely... 😀

pribinak
7. júl 2014

Saciky, ktoré pohlcuju zápach, kúpiš aj v zdravotníckych potrebách, si dost silno parfumovane, takze prerazia zápach hovienka aj od staršieho dieťaťa, myslím 2-3 ročného

wrok
23. júl 2014

mozno by pomohol porovnavaci test http://www.kos-na-pleny.cz/

migely
17. sep 2014

@lyzzy čo ti je smiešne

migely
2. máj 2015

mala ma rok a plienky nesmrdia keď sme boli na dovolenke tam sme nemali balkón a upratovačka chodila každy druhy deň a smrat žiaden 😅

gabrielka450
23. apr 2019

@stanislavao 12 pkienok na 2_3 dni????? To si necem ani tu ritku dietatka predstavit

semila001
16. jún 2020

@jerryjanka aj myy

Strana
z2