Kde kúpim šušťáky na jar pre 16 ročného syna?
Ahojte, poradte prosím kde kúpiť šušťáky na jar pre 16 ročného syna ? ďakujem
prima diskusia
fuha!toto co je?
skusala si uz v sportovych odevoch?
Adidas , Nike
@ivca200 teraz ale vazne, prave sustaky boli vyrobene z materialu od IG FARBEN, ktory sa uz dneska nevyraba pre svoj trosku nepriaznivy vplyv na zivotne prostredie. to co ty pre svojho 16 rocneho syna hladas su klasicke teplakoviny s troskou elastanu alebo trosku umeleho vlakna (asi do 35 %)... velmi dobre "sustaky" sa daju najst v obycajnom tescu... aj ked ja odporucam nakup u lokalnych distributorov polskych alebo ceskych vyrobcov textilov... cesky vyrobcovia maju velmi dobre textilie co sa tyka teplakovin... a ber to ako radu od cloveka ktory sa venuje textiliam cely svoj produktivny zivot... a tie urazky si nechaj pre seba, predca take urazky nectia damu!
@stano4000 možno by si mi vedel poradiť -syn má alergiu na roztoče,látky nesmie mať v byte,posteľ som už vyriešila špec. obliečkami,ale potrebujem nejaký prehoz na ustlanú posteľ,teda niečo čo vyzerá ako látka,ale nie je...dúfam,že si ma pochopil 😉 ak máš radu,tak prosím IP,vďaka
chudak chlapec .. on chce ozaj sustaky alebo este netusi ze ich dostane?
Niekto mal asi blbe sviatky,tak sa ventiluje tu? 😉
Skus v sportovom obchode !!!!
@janinah asi ta velmo sklamem ale okrem prirodnych vlakien morusoveho hodvabu nepoznam nic co by bolo vhodne na roztoce... pouzivaju sa rozne barierove povlecenia, rozne chemicke vlakna ktore roztocom "nechutia". ale vsetko su to riesenia k ktore sa treba starat poriadnou udrzbou.

v obchode so sustakovou konfekciou... 🙂