icon

Kde má spať dieťa cez deň?

krasnanevesta
3. mar 2015

Máme dosť veľký poschodový dom a čakáme prvé dieťa. Máme možnosť dostať 2 postieľky od známych- a rozmýšlame, či to nie je zbytočné- ale ja by som rada mala cez deň dieťa pri sebe dole pod dohľadom a na poschodí sa bude spávať len v noci (a nebudem musieť behať hore dole po schodoch). Predbežne ak to nebude nutné, nechcem nosiť kočík do domu, kvoli neporiadku. Takže otázka znie- kde spáva vaše dieťa cez deň?

Strana
z2
siska53
3. mar 2015

@bianca ani ja by som nenechala..a to ani v rodinnom dome. To by tam musel byt vysokansky mur a brana zamknuta na 10zamiek.
@krasnanevesta nechaj verziu s 2postielkami a uvidis. Ked som "aupairkovala", tak postielka bola na poschodi. Tak som sa dakedy aj naslapala. Ale mala mala uz rok,takze spavala len raz. No prebalovanie sa odohravalo na poschodi.
My mame teda byt,ale deti rady spavali vonku v kociku,no aj doma,vedeli to striedat. Teda mala kvoli kolikam dlho zaspavala na rukach ci v nosici a az nasledne bola prenesena do kocika (vonku) alebo postielky (doma).

dusika11
3. mar 2015

zide sa ti aj dole aj hore..nase dvojcata spali raz jeden so mnou druhy s mm aby sa nerusisli potom obidvaja s mm a potom obidvaja so mnou..takze sme mali postielky v izbe ich aj u nas..cestovne.potom si zvykli na cestovne dali sme im tam urobit madrace..a obycajne postielky nechceli...v kociku nechceli a na kocik na spanok som neriesila a uz vobec by som nenechala bez dozoru kocik na dvore..v dnesnej dobe..

danielita18
3. mar 2015

náš ked bol malinky tak do nejakého 7 týzdna spaval vsade na gauci na posteli, na stole prebalovaciom,len nie v postielke lebo som ho potrebovala naucit co je den a co noc lebo bol prehodený este z brucha a ked sa naucil ze uz aj v noci spaval nie len cez den tak uz potom spinkal len v postielke alebo v kociku, a kludne si urob tak ze si daj postielku aj dole aj hore ale ked bude vacsie tak uz ho nechaj radsej len v spalni nech ma svoj klud lebo ked su deti vacsie uz aj viac vnimajú a nie je nad to ked dieta spinká vo svojej postielke, to sa snaž aspon budete vsetci vyspatý

monciky
3. mar 2015

@krasnanevesta
moj syn spi v postielke len v noci, cez den si schrupne v kociku, ktory mam vnutri a na kolesach mam nepremokave navleky, takze sa nic nezaspini...., dostat ich na nete a su super....

michaela1711
4. mar 2015

Môj syn spával keď bol menší tak v postieľke teraz spáva buď v svojej postieľke alebo v našej posteli.

katren
4. mar 2015

@krasnanevesta nasa 2,5 rocna (najmensia) doteraz spava obedny spanok vonku v kociku.....vsetky tri deti spavali vonku na terase v kociku cez den.... 😉

Strana
z2