Kde sa dá v Košiciach lacno kúpiť detská výbava?
Ahojte
Cakam prve babatko, som v 3. mesiaci a nemam este nic kupene. Chcela by som Vas poprosit ci mi neviete poradit ohladom nakupovania detskych veci ( myslim aj vanicku, sedacku a pod.) Nevadili by mi veci zo second handu, ak nejaky poznate co sa tyka Kosic. Nemam dostatok penazi na vsetky nove veci, please pomozte ☹
dakujem sasena
sasena: pošli mi Tvoj mail, v sobotu mám net neobmedzene, tak sa s tým pohrám a pošlem Ti linky a kopec info. Ja bývam medzi Prešovom a Košicami a do KE chodím veľmi rada a mám to trošku okuknuté, kopu vecí som kúpila aj na nete. Zatiaľ pekný večer a tak ako písala ichbinich, ešte máš čas, vychutnávaj a oddychuj!! Dagmar
Dobry sekac, kde kupis oblecko na babo je na Puskinovej, pri Mlynskej. Cena je na kila. Len sa musis hrabat.

Ahoj!
Co kde v KE kupis lacno, s tym ti bohuzial nepomozem.
Ale na nakupy mas este cas. Takze ho vyuzi tak, ze sa rozhodnes, co potrebujes, co z toho chces nove, co akceptujes z druhej ruky a tak. Priprav si zoznam, a ked sa ta pribuzni a priatelia budu pytat, co potrebujes, budes im uz vediet konkretne povedat. Tak zabranis tomu, ze pripadne dostanes nieco, co sa ti vobec nepaci, je to neprakticke alebo nevhodne.
Pri autosedackach treba davat pozor, aby neboli prilis "stare", pretoze vyvoj ide dopredu a bezpecnost dietata je velmi dolezita.
Poobzeraj sa po ochodoch s kocikmi, ktory sa ti paci a vyhovuje tvojim poziadavkam. Ked sa rozhodnes, pozri si inzeraty, ci niekto nepredava prave ten, ktory si si vybrala. Informuj sa aj tu vo forach, tu sa vymienaju skusenosti so vsetkym okolo babatiek 😉
Spytaj sa kamaratok/susediek/rodiny, co maju deti, ci by ti nedali/nepozicali vecicky na oblecenie. Babetka rychlo rastu a vecicky nestihnu znicit, takze aj z druhej ruky su tie veci uplne v poriadku.
Takisto vanicku alebo klokanku s kludom mozes kupit z druhej ruky alebo "zdedit". Aj postielku, ale ta musi tiez zodpovedat predpisom (mriezky max. 6 cm od seba, relativne tvrdy matrac - ale ten by sa dal aj dokupit novy).
Oblecenie sa da kupit dobre a lacno napr. v Tescu, H&M-ku alebo C&A-cku.
Kedze mas dost casu, mozes si v klude pochodit obchody a porovnavat ceny. To je velmi dolezite, najma ked sama pises, ze si nemozes dovolit kupit vsetko nove. Citaj inzertaty alebo si aj sama podaj, ze hladas postielku/sedacku/ine.
Sprav si zoznam, co vsetko potrebujes a pis si do neho aj ceny a kde to dostat. Mozno pojdes aj do ineho mesta a budes mat moznost obzriet obchody aj tam.
Hlavne si uzivaj tehotenstvo a tes sa na babatko. Vsetko dobre,
Janka