Koše na plienky: Ktorá značka je najlepšia?
Ahojte, zariadujeme akurat izbicku pre babatko a rozhodli sme sa kupit kos na plienky. Zaujimaju ma nazory ludi ktore maju nejake kose zakupene. Rozhodujem sa medzi angelcare, tomee tippee a chicco. Angelcare a tt maju rovnaky system a treba dokupovat nahradne folie ktore su drahsie, na druhu stranu Chicco staci obycajne vrece na odpad- ale zas na druhu stranu neprepusta smrad? Zaujimali by ma vase nazory. Aky kos mate a ci ste so svojim vyberom spokojne 🙂 ktora verzia sa viac oplati? Dakujem za kazdy nazor 🙂
A vyborne sa do neho hadzu plienky aj sa vyborne otvara
Ja mám angelcare a som spokojná, jedna náplň vydrží dlho
Ja som mala tommee tippee a uz by som to viac nechcela. Velmi malo som ho pouzivala, takze so smradom neporadim, ale ten moj sa strasne tazko otvaral, neviem ci to tak ma byt alebo bol nejaky chybny.
@snowdrop_ ani ked sa pretaca tak neunikne zapach? Najviac sa mi pozdava prave ten chicco ale neustale rozmyslam ci fakt dobre tesni…
@natall113 dakujeem a nahradne naplne dokupujete original alebo ste skusali aj nejake lacnejsie nahrady?
Podla mna neunika. Ja som maximalne spokojna, ten kos mam velmi rada 😀
Za mna angelcare, to Chico sme mali v skolke a prepustalo smrad.
@kiki68 a co sa tyka nahradnych naplni, kupovali ste si original alebo aj neoriginalne nahrady ?
Kupujem len originál na alze vyjdú 20,90€ tri náplne na allegre 18,50€
Mala som Tommee tippee, a za mňa super vec 😁 musím si ho vyhrabať z garáže, lebo budeme pomaly potrebovať, vďaka za pripomenutie. To bolo jedno z veci, čo všetci zaradili do kategórie "zbytočnosť", ale za mňa super. Neprepustalo to smrad. Vyhadzovala som každý druhý deň, vytrela sanytolom. Po čase som tam dávala len obyčajné sáčky do kosa, a tiež v pohode.
Iba original. Za mna to tak vela nevyjde, z Amazon vzdy objednali a bolo. V skolke sme Mali tie systemy Chicco a v dalsej podobne a to pachlo. Akoze poobede uz v tej Waschraum bolo fakt fuj. Hned o 15:00 som to bezala vyhodit, nech to tam neni do 17:30 a necitit to aj v triede
Angelcare ale len taký obyčajný s preklopkou, ja tam nič neotáčam. 🤷 Je to super vec, sáčky kupujem na temu úplne lacno a sú snáď ešte lepšie ako originál.
Ahoj, mam kos s vrchnakom,neprepusta smrad.nedavam dnu ziadny sacok,skoda dalsieho odpadu.
Máme angelcare, pri kúpe tam bola už aj kazeta a náplne do tej kazety kupujem vo veľkých baleniach na temu. Tie vrecia sú estw pevnejšie ako originál a aj voňajú. Som spokojná s košom aj celkovým systémom, je to jeden z najlepších “pomocníkov”.
Aj na angel care mozes obycajne sacky, mimochodom na temu ci allegre su “fejky” tychto sackov a su dokonca lepsie nez tie original
Mam angel care a nelutujem, skvela vec
Angel care jednoznačne 🔝
@svokrinjazykmonika @malaopicka @taktotedanie viete mi prosím dať kod, resp. odporučiť, ktoré kontretne náhradné kazety do koša kupujete? Ďakujem veľmi pekne 🙏
@rolinka28 objednavala som lilnap z alegra
@rolinka28 objednávam z temu ktoré sú za najlepšiu cenu. Kazetu mám a dávam len sacky do nej.
Máme angelcare, pri kúpe tam bola už aj kazeta a náplne do tej kazety kupujem vo veľkých baleniach na temu. Tie vrecia sú estw pevnejšie ako originál a aj voňajú. Som spokojná s košom aj celkovým systémom, je to jeden z najlepších “pomocníkov”.
@malaopicka ahoj prosim ta ak budes mat čas, vies hodiť konkrétny link na sacky z Temu pre angelcare? Nie som v Temu velmi zbehla a niektore su tam len sacky niektore aj kazety, je tam toho neuuurekom 🙈 tak ma zaujíma ktoré su fakt dobre a aj sedia na klasicky angelcare preklápací. Dakujem pekne 😌
@malaopicka ahoj prosim ta ak budes mat čas, vies hodiť konkrétny link na sacky z Temu pre angelcare? Nie som v Temu velmi zbehla a niektore su tam len sacky niektore aj kazety, je tam toho neuuurekom 🙈 tak ma zaujíma ktoré su fakt dobre a aj sedia na klasicky angelcare preklápací. Dakujem pekne 😌
@petranka3 https://share.temu.com/KdZY4DqBb0B
Napríklad tieto som mala posledné a sedia.
Dopĺňam ešte predtým objednávka boli tieto:

Ja mam chicco, nemam tam ani sacok, vynikajuco drzi smrad a vysypam ho kazde dva dni, necham vyvetrat von a vyutieram sanytolom