icon

Koše na plienky: Ktorá značka je najlepšia?

20. jan 2025

Ahojte, zariadujeme akurat izbicku pre babatko a rozhodli sme sa kupit kos na plienky. Zaujimaju ma nazory ludi ktore maju nejake kose zakupene. Rozhodujem sa medzi angelcare, tomee tippee a chicco. Angelcare a tt maju rovnaky system a treba dokupovat nahradne folie ktore su drahsie, na druhu stranu Chicco staci obycajne vrece na odpad- ale zas na druhu stranu neprepusta smrad? Zaujimali by ma vase nazory. Aky kos mate a ci ste so svojim vyberom spokojne 🙂 ktora verzia sa viac oplati? Dakujem za kazdy nazor 🙂

snowdrop_
20. jan 2025

Ja mam chicco, nemam tam ani sacok, vynikajuco drzi smrad a vysypam ho kazde dva dni, necham vyvetrat von a vyutieram sanytolom

snowdrop_
20. jan 2025

A vyborne sa do neho hadzu plienky aj sa vyborne otvara

natall113
20. jan 2025

Ja mám angelcare a som spokojná, jedna náplň vydrží dlho

kwakina
20. jan 2025

Ja som mala tommee tippee a uz by som to viac nechcela. Velmi malo som ho pouzivala, takze so smradom neporadim, ale ten moj sa strasne tazko otvaral, neviem ci to tak ma byt alebo bol nejaky chybny.

autor
20. jan 2025

@snowdrop_ ani ked sa pretaca tak neunikne zapach? Najviac sa mi pozdava prave ten chicco ale neustale rozmyslam ci fakt dobre tesni…

autor
20. jan 2025

@natall113 dakujeem a nahradne naplne dokupujete original alebo ste skusali aj nejake lacnejsie nahrady?

snowdrop_
20. jan 2025

Podla mna neunika. Ja som maximalne spokojna, ten kos mam velmi rada 😀

kiki68
20. jan 2025

Za mna angelcare, to Chico sme mali v skolke a prepustalo smrad.

autor
20. jan 2025

@kiki68 a co sa tyka nahradnych naplni, kupovali ste si original alebo aj neoriginalne nahrady ?

natall113
20. jan 2025

Kupujem len originál na alze vyjdú 20,90€ tri náplne na allegre 18,50€

oblecenie99
20. jan 2025

Mala som Tommee tippee, a za mňa super vec 😁 musím si ho vyhrabať z garáže, lebo budeme pomaly potrebovať, vďaka za pripomenutie. To bolo jedno z veci, čo všetci zaradili do kategórie "zbytočnosť", ale za mňa super. Neprepustalo to smrad. Vyhadzovala som každý druhý deň, vytrela sanytolom. Po čase som tam dávala len obyčajné sáčky do kosa, a tiež v pohode.

kiki68
20. jan 2025

Iba original. Za mna to tak vela nevyjde, z Amazon vzdy objednali a bolo. V skolke sme Mali tie systemy Chicco a v dalsej podobne a to pachlo. Akoze poobede uz v tej Waschraum bolo fakt fuj. Hned o 15:00 som to bezala vyhodit, nech to tam neni do 17:30 a necitit to aj v triede

svokrinjazykmonika
20. jan 2025

Angelcare ale len taký obyčajný s preklopkou, ja tam nič neotáčam. 🤷 Je to super vec, sáčky kupujem na temu úplne lacno a sú snáď ešte lepšie ako originál.

janetinka27
20. jan 2025

Ahoj, mam kos s vrchnakom,neprepusta smrad.nedavam dnu ziadny sacok,skoda dalsieho odpadu.

malaopicka
20. jan 2025

Máme angelcare, pri kúpe tam bola už aj kazeta a náplne do tej kazety kupujem vo veľkých baleniach na temu. Tie vrecia sú estw pevnejšie ako originál a aj voňajú. Som spokojná s košom aj celkovým systémom, je to jeden z najlepších “pomocníkov”.

taktotedanie
20. jan 2025

Aj na angel care mozes obycajne sacky, mimochodom na temu ci allegre su “fejky” tychto sackov a su dokonca lepsie nez tie original
Mam angel care a nelutujem, skvela vec

nila0622
21. jan 2025

Angel care jednoznačne 🔝

rolinka28
16. apr 2025

@svokrinjazykmonika @malaopicka @taktotedanie viete mi prosím dať kod, resp. odporučiť, ktoré kontretne náhradné kazety do koša kupujete? Ďakujem veľmi pekne 🙏

taktotedanie
16. apr 2025

@rolinka28 objednavala som lilnap z alegra

malaopicka
16. apr 2025

@rolinka28 objednávam z temu ktoré sú za najlepšiu cenu. Kazetu mám a dávam len sacky do nej.

petranka3
4. sep 2025
@malaopicka

Máme angelcare, pri kúpe tam bola už aj kazeta a náplne do tej kazety kupujem vo veľkých baleniach na temu. Tie vrecia sú estw pevnejšie ako originál a aj voňajú. Som spokojná s košom aj celkovým systémom, je to jeden z najlepších “pomocníkov”.

@malaopicka ahoj prosim ta ak budes mat čas, vies hodiť konkrétny link na sacky z Temu pre angelcare? Nie som v Temu velmi zbehla a niektore su tam len sacky niektore aj kazety, je tam toho neuuurekom 🙈 tak ma zaujíma ktoré su fakt dobre a aj sedia na klasicky angelcare preklápací. Dakujem pekne 😌

malaopicka
4. sep 2025
@petranka3

@malaopicka ahoj prosim ta ak budes mat čas, vies hodiť konkrétny link na sacky z Temu pre angelcare? Nie som v Temu velmi zbehla a niektore su tam len sacky niektore aj kazety, je tam toho neuuurekom 🙈 tak ma zaujíma ktoré su fakt dobre a aj sedia na klasicky angelcare preklápací. Dakujem pekne 😌

@petranka3 https://share.temu.com/KdZY4DqBb0B

Napríklad tieto som mala posledné a sedia.

Dopĺňam ešte predtým objednávka boli tieto:

https://share.temu.com/oRxe2Jyr4YB