Kozmetika do pôrodnice. Mám všetko?
Baby, čo ste už boli rodiť...(A hlavne ste tak trochu minimalistky)...myslite ze mi do pôrodnice ešte niečo chýba co sa týka kozmetickej taštičky? Je niečo navyše resp bolo niečo čo ste nemali a chýbalo vám? (Vložky podložky a tak teraz neriešim...riešim len kozmetickú tašku v tejto chvíli.).
Mám :
Kefka, pasta, detské mydlo (používam aj na seba na telo aj na dieťa), vatove tampóny a vatove tyčinky, hajzlak, vlhčené.
Pleť - cistitko, hydratačný krém, extra hydratacna vazelinka aj na pery a bradavky pripadne, vitamín C sérum, šampón, telové mlieko.
Intim gél ale ten obvykle nahrádzam tým detským mydlom tak neviem ci ho aj brať.
Oleje - bazalka a šalvia na pôrod, Tea tree na pripadne rany a ženský olej namiešaný na veskere problémy zospodu.
Immortelle na hrádzu resp ranu/jazvu ak by bola sekcia.
Žiletka, kefa na vlasy a gumička.
Nožničky pilník pinzeta zrkadielko nožík.
Akože väčšina je moja štandardná výbava keď cestujem (veľa cestujem)...ale zaujímali by ma skúsenosti co sa ozaj zíde a co nie.
Dakujem

@andrea_82 musím ti odpísať 😂 nožík bola nakoniec vec co som z taštičky používala najviac 😂😂😂
Dostali sme kazdy boží raz na jedenie niečo, čo bolo treba otvoriť a nešlo to, ešte aj spolubyvajuca si ho poziciavala 😂
Šunka v hrubom plaste, bambino, syr v hrubom plaste, ani za svet nám to nešlo rukami /zubami.
A svoje noznicky-malemu som strihala nechty hneď na druhý deň, aby nevyzeral ako ScarFace 😂 nie som veľmi za rukavice a narodil sa fakt s dlhými...
Väčšinu vecí som použila/využila...ale teda ten nožík ma zachránil veľakrát 😂
A ešte odporúčam si zobrať malu nadobku so soľou (jedlo je väčšinou malo slané) a vlákninu v tabletkách.

@lentilkaxxx 😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️