icon

Kupujete deťom značkové oblečenie?

junova
22. okt 2015

Krásny večer prajem, chcem sa opýtať či kupujete svojim deťom od malička značkové oblečenie ako Next, HM, Lindex, Adidas. Ja osobne nie, aj keď na to máme. Rada kupujem oblečenie aj v Lidli aj v Tescu a uprednostňujem slovenskú výrobu. U cinanov ani v sekcoch nekupujem. Mám kamosky, ktoré sa stále chvália aké značky majú ich deti oblečené. Kupujú ich v sekáči lebo na nové nemajú, ale hlavne, že je značka. Na mňa pozerajú zvrchu. Akože tebe stačí no name oblečenie pre deti. Naozaj sú značkové veci kvalitnejšie v porovnaní s tými z Lidla? Na visacke bundy Next som videla made in China. Rada by som vedela vaše skúsenosti s drahsimi kúskami.

junova
autor
22. okt 2015

@nikaella Áno, aj značku George často spomínajú. Ja som z toho jeleň, keď u nás také obchody nemáme. A tesco sa mi tiež zdá už drahé.

jana_eyre
22. okt 2015

@junova tak to ano - topanky ani neviem ci v pepcu maju tie nakupujem vacsinou inde.. ked je viac penazi tak kupujem nove protetiky, ak mame problem /ako teraz napr. 😅 / kupujem tu v bazari protetiky, zatial som bola vzdy spokojna aj s takymi po jednom dietati.. teraz mamicky aj tak kupuju detom viac topanok a tak tie jedny nikdy nie su znosene..

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
nikaella
22. okt 2015

@junova milujem georga :D ja som na neho dlho dlho nadavala že každá má z tade veci a čo machrujú a bla bla :D :D a potom som raz klikla na stránku.. že áá neni to také drahé ako som si myslela a odvtedy máme george mániu :D Je to lacnejšie ako tesco... a asi aj ako HMko..

junova
autor
22. okt 2015

@jana_eyre Ja kupujem deťom topánky vyrobené na Slovensku, na šťastie si popri materskej privyrabam. Tak na to mám. Ale aj tak ma značky nikdy nelakali😉

junova
autor
22. okt 2015

@sylvia217 šikovne si to vymyslela. Mne je tiež ľúto dať 50 eur za bundu.

bbroskynka
22. okt 2015

Next, HM, Lindex, Adidas to nie sú značky, pod značkou si predstavuje niečo úplne iné 🙂
Ja napríklad rada kupujem vecičky v Slovenke 🙂 Pre mňa nie je dôležité, akej značky je oblečenie, ale z čoho je ušité a či je dieťatko čisté, nedotrhané. Tiež som spokojná s oblečením z C&A.

elad2110
22. okt 2015

@nikaella ahoj, aj mne sa páčia vecičky z george, ale väčšinou kupujem len odtiaľto. môžeš mi poradiť na akej stránke nakupuješ?

elad2110
22. okt 2015

@sylvia217 a to nakupuješ cez net alebo sú niekde tieto shopy?

oli18
22. okt 2015

@nikaella Body sa ti roztiahli, lebo sú zo 100 % bavlny

marianeta
22. okt 2015

@sylvia217 to kde je taky shop..na nete ci ? ten mysaci Next setik mame aj my..
JA kupim znackove ale iba ak je v akcii,napr tento tyzden som starsiemu kupila Adidas mikynu za 16€ co nie je az tak moc ked aj napr,v takku stoja priblizne a mozno i viac.. Ale svojho casu pri starsom som vysolila za prtavu Nike bundicku takmer 3000sk 😀 sice teraz ju nosi ten malinky takze sa schosnuje ale teraz by som take prachy nedala a ani nemam 😀

mamulienka30
22. okt 2015

Toto bude zas dotahovacka, kto nema - tak to berie ako vyhadzovanie, kto ma - to berie ako normalne. A potom je este kategoria - nemam na to, ale musim mat, tak sekacujem a bazarujem. Tiez sa usmievam, co su podla vas ze "znacky". Kazdopadne ano kupujem kvalitu. Znacka tomu obcas (nie vzdy) zodpoveda. Vyuzivam sezonne zlavy, tieto "velke znacky" vedia, co je to zlava, nie ako tesco ze prelepim cenovku a dam tam este vyssiu cenu 😀 A ked daju 50-70% dolu z ceny, ano je to este lacnejsie ako no name shit z lidlu ci pepca 😀 Ale tak kazdy podla seba. Aj tak nechapem, na co su temy tohoto druhu dobre, presvedci snad jeden toho druheho kupovat/nekupovat znacku? Asi tazko...jedine, ze by posunul aj kreditku.

mircalla
22. okt 2015

@junova tesco zdrazelo a tie veci nie su pekne ako byvali. kedysi som tam kupovala viac.
inak zvykla som aj v brendon a mothercare (ani neviem, ci este existuje), ale uz som tam roky nic nekupila , tiez dost drahe...bundicka prechodna pre polrocne dieta cez 30 euro...take ma uz preslo
mne nejde o znacku, ale ci sa mi dana vec paci a aky je material ci kvalita. napriklad vastky veci disney z tesca sa mi po 2-3 praniach neskutocne roztiahli, to F&F je urcite lepsie

mircalla
22. okt 2015

@mamulienka30 doteraz sa tu nik nedotahoval - uplne normalna diskusia

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
babulka82
22. okt 2015

nikdy som to neriešila kupim aj drahšie aj lacnejšie hlavne nech je dobra kvalita a uprimne nikdy si na detoch nevšimam oblečenie skor si všimnem či nieje spinave ale,niekto nema na značkove handry a deti su krasne čistučke oblečene sem tam žmolky ale hlavne že su čiste. Detom to je uplne jedno to skor mamičky si obleikaju podla svojich predstav ako babiky 😉

mircalla
22. okt 2015

@babulka82 suhlas. ja si nemozem pomoct, ale ak vidim deti v znackach ako burberry ci armani, tak mi to skor pride do smiechu....som za taku zlatu strednu cestu.....

lienkaam16
22. okt 2015

@nikaella Prosím ťa z akej stránky objednávaš george veci?

junova
autor
22. okt 2015

@mamulienka30 Ja som ďalšia kategória mám na to ale nevidím v tom zmysel. Chcela som vedieť, či nás je takých viac. Či sa oplatí investovať do drahších kúskov. Pre teba Adidas, či Burberry značka nie je pre mňa áno. Či si každá dáva šiť šaty na mieru?

junova
autor
22. okt 2015

@mircalla Presne tak, nik sa tu nehada. Normálne diskutujeme.

lienkaam16
22. okt 2015

Ja kupujem veci radśej z lepších obchodov,sú štýlové a pohodlné a nemá to každé druhé dieťa pri doktorke :D Kupujem veci vo výpredaji poprípade tu na MK, nájde sa kopec krásnych aj nových vecí... Nedám dopustiť na HM, next a ZARU tá je teraz náš favorit hlavne na tepláky... ciapočky kupujeme od JUUJ a Litlle people :D
V Pepcu nekupujem nič!!! Veľa detičiek malo reakciu z bodika a my sme patrili k ním tiež a to sme dostali ako darček.

nikaella
22. okt 2015

@elad2110 , @lienkaam16 z george.com 🙂
@oli18 aj z georga sú z bavlny a neroztiahli sa.. tak isto ani hmkové sa neroztiahli.. tak neviem no...

8291
22. okt 2015

@loginexistuje ved toto v lidli som nikdy nevidela detské oblečko ktoré by som chcela.a naozaj striehnut akciz uz vôbec nie.

kale13
22. okt 2015

ja by som rada dodala, ze kvalita nie je o znacke ale o materiale.. ak mas 100% bavlnu tak sa nezmolkuje.. moj ma teraz vsetky teplaky z vypredaja Next za polovicnu cenu, ale su 100% bavlna, takze stale ako nove (pozor Next ma aj vela polyesteru vo veciach, ale to vobec nekupujem ), teplaky su tam uzke, takze teraz nosi o cislo vacsie a vobec to nevidiet, takze ich bude nosit aj 2 roky..v tescu som raz kupila teplaky vo vypredaji za rovnakuu cenu ako kupujem v Nexte pekne boli, ale bol v nich polyester.. asi mesiac sa dali nosit do skolky.. teraz uz len na doma, take su pozmolkovane.. v HM som mu minuly rok kupila 2 balik rolakov.. jeden z nich bol 100% bavlana, druhy polyester (aj tento rok ich predavaju).. ten bavlneny nema ziadnu zmolku a ale ten druhy je uz len na doma..ale HM mam rada, lebo robia tie pekne farebne bavlnene natelniky, su trocha elasticke tak tie tiez aj 2r ponosi..primark sami polyester, velkosti nesedia, teplaky skoncili v kosi take pozmolkovane boli.. v george ( ak myslite asda) mi vadi, ze ta balvna je taka tvrdsia , na spodnom pradle to vidiet, je to sice 100%bavlna ale kvalita je horsia, nie su take prijemne na dotyk..takze tak, moja skusenost, uz vsade citam zlozenie a tym vlastne usetrim.. no a adidas u mna nehrozi, mozno tenisky ale oblecenie malemu by som tam nikdy nekupila, ale to je len moj vlastny predsudok 😉

elad2110
22. okt 2015

@nikaella a môžeš mi ešte povedať koľko ťa vyjde poštovné?

michaelamilan
22. okt 2015

@mircalla no akože pardon, ale mne príde do smiechu vaša reakcia...... Neviem, čo by malo byť čudné dieťa oblečené v luxusnej značke????? Veď ten kto na to má, tak si snáď nepôjde na nákupy do Pepco....... pre pááána jána toto je zasa debilná téma........
Každý vyskakuje tam, pokiaľ má strop...... Nakupujem predsa to, na čo máme a každý má iné priority....... Zarábať 3000eur mesačne tak aj ja nakupujem Armani malému, ale samozrejme nie do priesku......
Jako fakt nechápem tieto názory....
Toto už skorej hraničí so závisťou.....

kale13
22. okt 2015

@elad2110 George ma standartnu cena na sk £10

bonnie1
22. okt 2015

@lienkaam16 pises ze nakupujes v lepsich obchodoch. Ale ved next hm a zaru ma pomaly kazde druhe dieta.. aj juuj ciapky.

elad2110
22. okt 2015

@sylvia217 presne o tom to je 🙂

kale13
22. okt 2015

@bonnie1 @lienkaam16 sorry, ze sa sem pletiem, ale sak otazka bola Lidl, Tesco alebo Next, HM.. tak asi tie druhe sa zdaju aj autorke 'lepsie'