Pozor na body z Tesca, myslím vyslovenie tie, čo sú v tých veľkých baleniach. Materiál sa mi pozdával, ale asi sú pre také tie buclatejsie bábätká, môjmu boli vždy akoby krátke a mal obrovský výstrih vpredu. Lidl body mu tiež nesadli. Čo ja viem, ten Lidl nie je zlý, ale ja som nemala rada ich oblečenie ani tehotenske, tie babatkovske mi prišli vždy o číslo väčšie, a teraz (104 veľkosť) som naposledy a aj definitívne naposledy u nich kúpila detské pyžamo, bola som strašne sklamana, stav po pár praniach pomaly porovnateľný s Pepcom. Ak chces kvalitne, naozaj pekné, dobre sadnuce body, čo aj niečo vydržia, a cenovo sú ešte ako tak, tak za mňa jednoznačne NEXT.
@julish@julish Nie, nechcem ta nechytat. A nepytam sa na povod latky. Skor narazam na jej chemicku upravu. Toto isto nezverejnuju. Takze nemozes povedat co "chemicka handra" O a certifikat oeko tex sa kupuje, neziskava sa.
Pozor na body z Tesca, myslím vyslovenie tie, čo sú v tých veľkých baleniach. Materiál sa mi pozdával, ale asi sú pre také tie buclatejsie bábätká, môjmu boli vždy akoby krátke a mal obrovský výstrih vpredu. Lidl body mu tiež nesadli. Čo ja viem, ten Lidl nie je zlý, ale ja som nemala rada ich oblečenie ani tehotenske, tie babatkovske mi prišli vždy o číslo väčšie, a teraz (104 veľkosť) som naposledy a aj definitívne naposledy u nich kúpila detské pyžamo, bola som strašne sklamana, stav po pár praniach pomaly porovnateľný s Pepcom.
Ak chces kvalitne, naozaj pekné, dobre sadnuce body, čo aj niečo vydržia, a cenovo sú ešte ako tak, tak za mňa jednoznačne NEXT.