Kvalita lidlového oblečenia pre bábätka
Aké máte skúsenosti??
O oblecenim z Lidla vo vseobecnosti mam velmi dobre skusenosti. Kvalita vysoko prekracuje podobne produkty z inych obchodov v rovnakej cene
Ja som spokojna. Leginy su super, drzia tvar, niektore tricka s dlhym rukavom sa pranim vytahali, ale to len dievcenske. Synove veci su vsetky vo velmi dobrom stave
@vanilkovazmrzka
@viestta
@alica2202 super, ďakujem dievčatá ❤️
bodycka su dost shitne - rychlo sa natiahnu, vyzeraju ako handra :D ale inak ostatok overaly/bundicky/teplaky su super 🙂
Bodyčka sú o ničom, rýchlo sa výťahali pri krku. Ostatok v pohode.
Len dobru. Najradsej mam ich teplaky. Nemaju v pase pevnu gumu, ale len siroky pruzny lem. Deti netlaci na to ich "babatkovske brucho".
Lidl má super oblecenie. Za tú cenu parádna kvalita. Veľa oblečenia kupujem deťom tam, aj sebe. Aj obuv je super.
Nesedia velkosti, tenky material, po par praniach menia tvar.
Radšej z druhej ruky, dobre opraté ako chemické farby na lacných handickach
@julish 😂😂😂
Body su hrozne z lidla podla mna..ostatne v pohode
Jedine dobre body z lidla su zavinovacie
Deťom občas niečo kúpim, hlavne keď sú tie veci v akcii ale, že by s sa za tým išla potrhat... Pre seba absolútne nič. Podľa na vec musí nejako vyzerat, a hlavne si ich nekupujem na 1 sezónu...
No nepotešili ste ma, presne body som chcela, ale asi kúpim radšej v tescu
Ta mňa vrchné odevy sú fajn.
Pyžamá pre deti majú dosť tenký materiál. Rýchlo sa sperie.
Body hrozné..
Ale overaly na vonku a sustiakové bundy sú super. Taktiež mikiny z flisu.
Body majú najlepšie v Lindexe. 🙂
Tesco sa dá tiež, ale tiež sa zvyknú časom naťahovať - do šírky. Lindexove mi toto ešte neurobili a to som ich prala xy krát.
so vsetkym oblecenim som bola spokojna. Pomer cena kvalita. Ano, v Lindexe maju pekne a kvalitne veci, ale 10eur za jedno body, ktore bude ogrcane a jedlom zaspinene do 5minut
Body kupte radsej z Lindexu (tie dobre drzia), z Tesca sa vytahali po oprati (boli kratke a siroke).
Teraz maju -25% akciu na vsetko (ak ste v klube More at Lindex, registracia je jednoducha a oplati sa to).
Alebo popozerajte tu na koniku v bazari body lindexove. Potom, ked dieta vynosi, este v pohode predate, je bitka o ne vacsinou 🙂
A k teme: z Lidla som spokojna s teplakovymi riflami a bundy do dazda maju super. A este aj detske kratasy zvykli mat dobre, s takym uzsim pasom pre chudsie deti.
Ja som chcela len také lacnejšie vecičky, ja som s body z tesca spokojná len som chcela kúpiť niekde inde teraz, z tých lacnejších značiek. Ja oblečenie ani výbavu pre bábätko predávať nebudem. Chcela by som ďalšie (muž síce nechce) alebo dám sestre alebo posuniem rodine. Takisto som ja dostala všetky veci pre malého. Ja som kúpila 2 ks body v tescu a ostatné dostala a nosíme tie darované veci ešte stále a to má malý 3 mesiace 🙂
Ja mam body najradsej zo sinsay
Mne sa kvalitou pacia body z C&A. A vlastne so vsetkym, co som tam kupila pre dieta, som bola spokojna. Zo zaciatku som aj ja mala vacsinu veci z tesca, ale vacsie body som tam uz nevedela kupit, lebo vsetko bolo prilis siroke a kratke. Dost veci som tiez kupila v HaM, casto tam maju akciu, tusim 2 a 3tie zadarmo. Ibaze kvalitou sa to pre mna neda porovnat s CaA (ani s tescom) je to take tenke handrove. Na druhej strane,maju vela veci z biobavlny, ak ti na tom zalezi.
Bundy a oteplovacky super.tricka bodycka pancuchy onicom..

S produktmi z Lidla celkovo mam dobre skusenosti.