icon

Máte skúsenosti s Cocoonababy?

mia1112
26. aug 2012

Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem

bielavila
27. máj 2015

@dievca dakujem za odpoved 🙂

boba15
7. júl 2015

Ahojte kocky nebudete ho nahodou niektora predavat?

myleontina
7. júl 2015

@boba15 ja mozno budem 🙂 IP

lola77
7. júl 2015

@myleontina za aku sumu ides prosim predavat?

myleontina
7. júl 2015

@lola77 vobec som ho nepouzila, male sa vlastne este ani nenarodilo 😀 takze za to, co som kupila, 70 €

lola77
7. júl 2015

@myleontina mas to prosim v nazare? Pripadne nejake fotky?

myleontina
7. júl 2015

@lola77 este to nemam v bazari, pojdem nahodit, oki?

myleontina
7. júl 2015

@lola77 uz je tam 🙂

lola77
7. júl 2015

@myleontina kukla som. Ja sa stale neviem rozhodnut, ci mam ist do toho a kupit ho, ked maly ma uz 7 tyzdnov pomaly ☹ ty ho preco vlastne predavas?0

myleontina
7. júl 2015

@lola77 lebo mam pocit, ze ho nevyuzijem, kupovala som ho v takej euforii, ze to bude super, co by mozno aj bolo, ale zas tam asi pod to nedam ani monitor dychu, ani nic, takze asi to posiniem dalej 😀

bielavila
7. júl 2015

@myleontina monitor dychu pod neho das uplne v pohode 🙂

lola77
7. júl 2015

@myleontina ja som zistovala za monitor a da sa dat pod to.

lola77
11. júl 2015

@bielavila aky monitor dychu mas? Ja sa bojim, ze mi monitor pod cocoonababy nebude fungovat. Predsa je to hrubsi matrac

myleontina
11. júl 2015

@boba15 mam ho v bazari,zatial volny 🙂 ak ho teda
@lola77 nebude chciet

lola77
11. júl 2015

@myleontina mozes ho posunut ;)

bielavila
12. júl 2015

@lola77 angel care mam a funguje, nazalezi od hrubky madracu, monitor funguje tak ze reaguje na tlak... Utcite moze ist pod coconvaby kazdy monitor

lola77
12. júl 2015

@bielavila dakujem ti a vyskusam ;)

elmunda81
17. aug 2015

@bielavila jeeej dakujem za odpoved aj ja... presne aj ja toto riesim, ci davat po cocoonu aj monitor.... chcela by som si cocoonu zobrat aj do nemocnice so sebou a hned od zaciatku aby bejby spavalo na nom, tak dufam, ze sa jej bude pacit 🙂

bielavila
17. aug 2015

@elmunda81 neni zaco😊aj ja som si ho zobrala do porodnice, sice som ho tam dala az po tyzdni lebo bol prvy tyzden v inkubatore, ale pouzivali sme ho potom uplne pravidelne do 7 mesiacov

lola77
23. sep 2015

Baby posuvam nase cocoonababy ;) mate zaujem???

elmunda81
25. okt 2015

Ahojte baby, chcela bybeom Vas poprosit o radu, som prvorodicka tak v tom mam trosicku chaos. Mam cocoonababy pre bejby len mi poradte ako je to s otacanim?? Nevadi, ked bude stale lezkat na chrbatiku v cocoone? Myslim tym na zaciatku ked sa narodi? Dakujem vopred! 😘😘

alliass1
29. dec 2015

Ahojte nepredavate niekto cocoonababy? Dakujem

boba15
29. dec 2015

@alliass1 ahoj budem predavat. Kedy ho potrebujes?

elmunda81
29. dec 2015

Caute baby, na margo Cocoony odporuucam, nasa princezna miluje svoje hniezdo, je v nom od prveho dna od porodnice a v januari bude mat dva mesiace. V noci v nom spinka a cez den sluzi ako jej obyvacka 😊 dost som sa cudovala, konkr. V ga cocoonu v porodnici nepoznali ani pediatri ani gynekologovia... O par mesiacov budem predavat. 😊

boba15
30. dec 2015

@elmunda81 aj ja som ho mala v porodnici a ako pises aj nam ho chodili obdivovat a tak isto aj ked bola u nas doma na prvej navsteve pediatricka tak vravela,ze to este u nikoho doma nevidela. Pre nas tiez velke plus.mi ho berieme dokonca aj ked ideme na navstevu ,malicka tam ma svoje pohodlie a je spokojnucka.
Za nas urcite uzasna vec.👍👍👍

elmunda81
2. jan 2016

@boba15 helou presneeee aj my cocoonu berieme so sebou, v tom jej je najlepsie, pretoze maju vyhlad tie nase babatka, su vyvysene a pekne vsetko odtial sleduju 👣💜😘

hanaedu
4. jan 2016

@alliass1
Ahoj, predavam cocoon, super vecicka a kazdemu vrucne odporucam. Bola to nasa najlepsia kupa pre babatko.
Ak mate niektora zaujem, prosim napiste mi do spravy.

lullu_jan
10. jan 2016

#kupim #cocoonababy hniezdo. Ponuknite.

antamauru
9. feb 2016

Ak by niekto predaval cocoonababy hniezdo , mam zaujem 🙂

olinkaolinka
21. feb 2016

@matka166 ahoj. Este ho mas v ponuke?