Máte skúsenosti s Cocoonababy?
Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem
@lola77 ahoj, mas estevolny? dakujem
@boba15 ahoj, nemas nahodou este volne hniezdo? dakujem
@elmunda81 ahoj, nemas nahodou volne to hniezdo? dakujem
@hanaedu ahoj, nemas nahodou este volne hniezdo? dakujem
Ahojte, mala by som zaujem o hniezdo cocoonbaby, nepredava niekto? dakujem
@olinkaolinka uz som predala :(
@lola77 dakujem za info 🙂
@olinkaolinka ahooj,my ho este pouzivame, sice mam zaujemkynu, ale overim, za cca mesiac uz budem predavat 😊. Dam vediet, ak este stale zaujem pretrvaava.
@elmunda81 dakujem krasne. Uz sa tesim ;)
@antamauru prepac, nebolo to umyslom, len som postupne napisala kazdej a neboj, teba je tu vidiet, len som sa ozvala prva
@olinkaolinka uz som ho predala.
@boba15 dakujem za odpoved
Ak by niekto predaval cocoonababy hniezdo , mam zaujem 🙂
@antamauru uz som si ho kupila, ale predava ho jedna pani z Ba, ma 2 ks - Renata,0905947344, 80€/ks.
@olinkaolinka dakujem citala som inzerat ale to je pre mna velmi vysoka cena
@antamauru videla som aj za 77€, ale za menej som ich vobec nevidela predavat :(
@antamauru nove stoji min.129,90 €, takze pochybujem, ze niekto pôjde výrazne pod cenu
@elmunda81
@boba15
@lola77 ahojte dievcata chcela by som vas poprosit o radu kedze kazda s hniezdom mate skusenosti 🙂 mam moznost kupit hniezdo za nizsiu cenu no je po piatich detoch. Myslite ze ten material je taky ze by mohol byt zležany a teda by mohol mojej malej nejako poskodit na chrbticu ? to by som velmi nerada. Alebo je to taka kvalitna neznicitelna vecicka ? Pisu ze je to pamatova pena , cize by sa nemala vylezat ale fyzicky som hiezdo nikdy nevidela tak to neviem odhadnut. mamika co ho predava pise ze na nom vidno bezne pouzivanie ale inak nie je poskodene. Tak neviem , co myslite ?
@antamauru ahooj ja by som urcite po 5 detoch nekupovala 😊 moj nazor. Sice ti asi mamicka napise ze v dobrom stave ale si zober, ze napr. V mojom hniezde nasa princezna esye zvykne na pohovke oddychovat kym sa nepretaca, teraz ma 6,kil. Sice v tom nie je uz casto a spinkat v nej uz nespi ale predsa..... A aj kvoli roztocom by som skor novsiu. 5deti tzn.ak od jednej maminky, tak minimalne 5rocne hniezdo. Radsej si priplat par eur a mas istotu . sice hniezda vyuzivaju francuzske novorod.oddelenia a premelie sa tam xdeti, ale tak cca 3 max cez 4 kilove.... Moj nazor... Neberiem nikomu, ak ma iny 😊😊
ahojte, my mame toto hniezdo do postielky tiez a neviem si to vynachvalit. Kupili sme to dokonca na slovensku v emi.sk, maju aj viac na vyber, ale kupili sme konkretne toto. Pekne spinkala celu noc 🙂
Ahojte, mate niekto hniezdo na predaj? Dakujem 🙂
ahoj predava niekto hniezdo?dakujem za odpoved
@sonikca
@janickojakub
ahojte, všimla som si inzerát https://www.modrykonik.sk/market/lehatka-kresie...
@bielavila
@lola77
@myleontina
@elmunda81 Ahojte, prosim vas, ak uz mate realne skusenosti, aky monitor dychu (typ, znacka) ste pouzivali pod hniezdo cocoonababy? Hniezdo uz mam doma a pocula som, vraj sa pod neho neda dat monitor dychu :( Ako to teda je? Prvorodicka v ocakavani dakuje za kazdu radu 🙂
@sonikca my sme pouzivali len chvilu hniezdo a pod neho hisense babysense VI

@myleontina ahoj, este ho mas v ponuke?