icon

Máte skúsenosti s Cocoonababy?

mia1112
26. aug 2012

Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem

sonikca
16. apr 2016

@myleontina a fungovalo to dobre?

myleontina
16. apr 2016

@sonikca ano, je to velmi citlivy monitor

elmunda81
16. apr 2016

@sonikca heloucek, jasne že môžeš, my sme používali jablotron 😊 všetko ok. Je to veľmi silný senzor, a párkrát hlavne na začiatku som Dvihla maluna začal vrieskať, takže to fungovalo na 100%.

lola77
16. apr 2016

@sonikca my sme pouzivala babysence a ziadny problem 🙂 predavam monitor dychu, ak by ste chcela 🙂

janickojakub
16. apr 2016

mamicky nepredava niektora z vas coconnababy hniezdo?dakujem za odpovede zuzana

maryhs
13. máj 2016

Ahojte, tiež ma zaujíma,či máte niektorá na predaj cocoonababy. Ďakujem

lauricka
13. máj 2016

mala som ho pozicane pre malu na prve 4 mesiace a pekne sme ho vyuzili, mavala som ju v tom cez den, aj si tam pospala, v pohode.

andova
5. jún 2016

Ahojte mám na predaj cocoonababy ak by mal niekto záujem. Je nepoškodené mám k nemu originál balenie + jeden náhradný poťah 🙂 cena dohodou

andova
5. jún 2016

@maryhs Ahoj ak by si mala ešte záujem, mám na predaj 🙂

maryhs
7. jún 2016

@andova ahoj,ďakujem,ale už máme hniezdo doma 🙂

aliiisletiii
13. jún 2016

@andova este stale mas hniezdo k dispozicii? Posles mi spravou detaily plus nejake fotky a cenu za aku to chces predat dalej? Dakujem vopred

antamauru
17. jún 2016

@elmunda81
@lauricka
@myleontina dievčatá aj vy ste mali hniezdo taketo akoby vyležane? Je to vporiadku?

andova
17. jún 2016

@antamauru ahoj ano takto je to v poriadku keď v ňom bábätko leží je to pre neho pohodlne a tým sa zabraňuje aj preležanín hlavičky 🙂 a je aj vyvýšené čo je dobre pri refluxe

antamauru
17. jún 2016

@andova super ďakujem 🙂

andova
17. jún 2016

@antamauru nie je zac 🙂

pitufinka
18. jún 2016

Baby mam na predaj penove hniezdo ak by bol zaujem prosim sprava 🙂

elmunda81
20. jún 2016

@pitufinka ahooj vedela by som o jednej kamoske čo by chcela len neni na fb, napíšem ti sukr.spravu a posuniete si kontakt hneď ako vyzistim či uz kúpila al.nie. je stále aktuálne??

pitufinka
20. jún 2016

@elmunda81 ano 🙂 cakam na spravu 🙂

elmunda81
20. jún 2016

@pitufinka ahooj áno má zaujem, spojí sa s tebou, napísala som tvoj nik 😉

elmunda81
20. jún 2016

@antamauru ahooj áno, presne sa pamätám, že aj ja som to riešila ale no worries absolútne v poriadku, užívajte si príjemné spinkanie, je to skvelá vec😘😉

elmunda81
20. jún 2016

@pitufinka ťa moja kamoška tehulka má nik "friciak" len aby si vedela že to je ona 😘😘

antamauru
21. jún 2016

@elmunda81 ďakujem, veru je 🙂 mala by mi inak v kočíku nespala. 🙂

pitufinka
21. jún 2016

@elmunda81 super dakujem 🙂

nevestickka
21. jún 2016

pripajam sa s chvalou na Cocoona 😉 Skoda, ze ma nenapadlo ho vziat so sebou do porodnice, je to skvela vecicka. Doma sme len 4 dni, ale maly je ako vymeneny - vyslovene si uziva spanok v nom. Pritom v nemocnici mal velmi zly spanok, spolubyvajuca bola nadsena, stale sme jej placom budili babatko 😅
Bala som sa co bude doma, v postielke sa nadalej budi takmer kazdu hodinu, ale v Cocoonovi vydrzi spinkat aj trikrat tolko. Takze je chvalim a odporucam 😉

petuska666
6. júl 2016

Ahojte predava momentalne niekto hniezdo coconanababy? Dakujem 😉😉😉

olinkaolinka
6. júl 2016

@petuska666 predavam. Nevyuzili sme ho. Mala je prilis aktivna ;)

sonikca
6. júl 2016

Baby, viete tam "upevniť" ten pás??? mne sa zdá krátky, nedá sa mi spojiť vzadu, asi niečo robím zle :D

nevestickka
6. júl 2016

@sonikca tu na obrazku 5 a 6 to je vidiet, skus podla toho http://www.redcastle.fr/files/shop/products_use...

sonikca
6. júl 2016

@nevestickka Ahaaa.... takze ono sa to "zapína" na boku.... tým pádom to vysvetluje aj suchy zips vzadu, ten pás to zafixuje 🙂 Vdaka! :D

lullu_jan
16. júl 2016

Predavam po dcerke. V pripade zaujmu IP. ☺