Máte skúsenosti s Cocoonababy?
Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem
@sonikca ano, je to velmi citlivy monitor
mamicky nepredava niektora z vas coconnababy hniezdo?dakujem za odpovede zuzana
Ahojte, tiež ma zaujíma,či máte niektorá na predaj cocoonababy. Ďakujem
mala som ho pozicane pre malu na prve 4 mesiace a pekne sme ho vyuzili, mavala som ju v tom cez den, aj si tam pospala, v pohode.
Ahojte mám na predaj cocoonababy ak by mal niekto záujem. Je nepoškodené mám k nemu originál balenie + jeden náhradný poťah 🙂 cena dohodou
@andova este stale mas hniezdo k dispozicii? Posles mi spravou detaily plus nejake fotky a cenu za aku to chces predat dalej? Dakujem vopred
@elmunda81
@lauricka
@myleontina dievčatá aj vy ste mali hniezdo taketo akoby vyležane? Je to vporiadku?
Baby mam na predaj penove hniezdo ak by bol zaujem prosim sprava 🙂
pripajam sa s chvalou na Cocoona 😉 Skoda, ze ma nenapadlo ho vziat so sebou do porodnice, je to skvela vecicka. Doma sme len 4 dni, ale maly je ako vymeneny - vyslovene si uziva spanok v nom. Pritom v nemocnici mal velmi zly spanok, spolubyvajuca bola nadsena, stale sme jej placom budili babatko 😅
Bala som sa co bude doma, v postielke sa nadalej budi takmer kazdu hodinu, ale v Cocoonovi vydrzi spinkat aj trikrat tolko. Takze je chvalim a odporucam 😉
Ahojte predava momentalne niekto hniezdo coconanababy? Dakujem 😉😉😉
@petuska666 predavam. Nevyuzili sme ho. Mala je prilis aktivna ;)
Baby, viete tam "upevniť" ten pás??? mne sa zdá krátky, nedá sa mi spojiť vzadu, asi niečo robím zle :D
@sonikca tu na obrazku 5 a 6 to je vidiet, skus podla toho http://www.redcastle.fr/files/shop/products_use...
@nevestickka Ahaaa.... takze ono sa to "zapína" na boku.... tým pádom to vysvetluje aj suchy zips vzadu, ten pás to zafixuje 🙂 Vdaka! :D
Predavam po dcerke. V pripade zaujmu IP. ☺

@myleontina a fungovalo to dobre?