Máte skúsenosti s Cocoonababy?
Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem
Ahojte,mam na predaj coccon.Velmi malo pouzivany na cene sa vieme dohodnut.V pripade zaujmu ma kontaktujte prosim spravou.dakujem
Cauteee baby mám záujem o hniezdo, kto má na predaj? Dakujeem!
Heeeelou, kúpim hniezdo, coccoonu red castle po 1 dieťatku max, prosím ponúknite do IP. Dikesko, paa.
aj ja by som kupilaaa :D :D
Ahoj mala by som zaujem o cocoonababy red castle ak by niekto predaval. Vdaka
Ahojte.tak aj my mame na predaj perfektny coconababy od red castle.po 1 dietati.perfekna vecicka.vrelo odporucam dalej!
@fazulka1231 ak mate zaujem mam na predaj..;)
Babiky po kolko ho predavate ak mozem vediet? Kamoska chce kupit, len nove sa jej zda zbytocne drahe na to, ze ho v podstate vyuzije iba chvilu 🙂
Ja ho predam za 75eur.
@lilafabian
Je to prosim este aktualne? Mala by som zaujem
Caute kamoska predáva hniezdo ale nie je na modrom konikovi. Mali by ste záujem? Píšte súkromnú správu, poskytnememail na ňu. Krasny vecer.
@zanetkahugo
Ano.je to aktualne
Caute baby, predavaju to iste ako Cocoonababy tu, teraz je to v akcii za 72 eur:
http://emi.sk/97-penove-hniezdo-do-postielky-em...
@janica1234 hlavne, že foto je stiahnute z pravého od red castle... ja osobne by som to nekupovala. Pravý je pravý.
@elmunda81 Maju na tej stranke aj od Red castle, ale stoji 129 eur. Ja si myslim ze 129 eur je vela, platis urcite len za znacku a taku hodnotu to nema ani zdaleka... So strankou emi.sk mam len dobre skusenosti, myslim ze to je slovensky vyrobca ale nie som si ista. Zatial som odtial objednavala vankuse a obliecky a v pohode, super cena a super kvalita. Objednala som to hniezdo za tych 72 eur, malo by prist zajtra. Ak bude mat niekto zaujem mozem pridat potom aj foto ako to vyzera, sama som zvedava 🙂
@janica1234 ahooj no určite to nafot.... jasom mala práve zaplatila som plnú sumu, ale by stálo za to porovnať tie dve. Nemáš v okolí niekoho kto to momentálne používa? Myslím od red castle? Bola by som zvedavá na rozdiely. Vieš tam ide aj o tu technológiu ergonómiu celého hniezdocka. Myslis ze to dokonale skopčili?
@elmunda81 Ahoj, tak posielam foto, dnes mi to prislo a mala tam pekne spinka. Prisiel aj popis a tam je vyrobca EMI ale su tam skopirovane aj tie certifikaty co ma Red Castle, tak neviem. A babatko nemusi mat vyslovene ergonomicke hniezdo od Red Castle, neznamena to ze ak je to trosku ine ze je to nevhodne pre babatko. Citala som jednu studiu od nejakej Dr. ze pre babatka je vhodne ich aj dat na nejaky vacsi (skor tvrdsi) vankus kde sa mozu troska (nie moc) zaborit, ze si najdu svoju polohu a ze je to dobre pre ich vyvin, atd atd vsetko co sa pise o tychto hniezdach... Nepoznam nikoho kto by hniezdo pouzival, ani od Red Castle ani od EMI. Ja som tam dala teraz malu prvy krat a vyzera spokojne, uvidim ako to bude aj neskor... 🙂
Mam na predaj jedno hniezdocko, pouzite len raz sprava
@alpenskinka
@pitufinka ahojte baby, mate este to hniezdo na predaj?
Ahojte mi budeme predavat hniezdo za cca mesiac.nas malinky ma teraz 3 mesiace.
@petuska666 a ktore hniezdo pls mas a za kolko budes predávať ? Zháňam pre kamosku ,vdaka moc 🙂
@talinka mame Cocoon od Red castle a budeme ho predávať za 80 + poštovné je s modrou plachtickou
@petuska666 vdaka odkazem kamoske 🙂
Ahojte, ma este niekto hniezdo na predaj? 🙂 dakujem
@1tanicka1 ja budem predavat toto, nasa mala sa tam uz na dlzku nezmesti, je sice chuda ale dlha ako tyzden pred vyplatou. Kupovala som to asi pred dvoma mesiacmi, cize je to ako nove... http://emi.sk/97-penove-hniezdo-do-postielky-em...
@janica1234 predavate za povodnu cenu asi, ci?
Ahojte, ma niekto na predaj hniezdo? Dakujem
Ahojte, ja budem do 2 tyzdnov predavat origo Coconubaby. Kto by mal zaujem, kludne napiste. Pre nas to bola uzasna pomocka vyuzivana denne. Cena 80€ - preferujem osobny odber - som z Ba.
Pekny den

@olinkaolinka moj uz je predany