icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

robinka84
11. mar 2014

neponukate niektora na predaj? mala by som zaujem. dakujem 🙂

zabka79
11. mar 2014

@borovica ja ťa chápem, ani mne by to nedalo....koľko krát som nevedela nájsť a skúšala som to znova, ale ja keď nenájdem do tej minutky alebo dvoch hneď to vypínam skúsim to o hodinu alebo o dve...druhý pokus mi vždy vyšiel 😀 ....áno pýtala, doktor mi povedal že je to bezpečné, ale mám to použiť maximálne 1xdenne na krátky čas. Ja osobne si to teraz dávam raz týždňa, niekedy dva krát. Každý deň je podľa mňa zbytočné...a nie je to dobre ani na psychiku lebo sa mi viac krát veru stalo že som nič nenašla...ale to ešte nemusí nič znamenať...teraz ma navyše aj "kope" takže mi ide prasknúť ucho keď počúvam a zrazu dostanem ranu 😝

borovica
11. mar 2014

@zabka79 uz ta aj kope?to mas druhe tehotenstvo?

zabka79
11. mar 2014

@borovica na tie pravé kopance mám ešte čas....ja to necitím iba počujem cez angelsound ako to zbnkoce a dostanem ranu do ucha....a čo tam vyvádza s nožičkami a ručičkami som videla aj na sone 🙂

borovica
11. mar 2014

@zabka79 aha,chapem,no snad bude vsetko v poriadku.dakujem 😉

zabka79
11. mar 2014

@borovica jasné že bude všetko v poriadku, veď niektorí lekári robia sono aj pol hodinu a to je isto oveľa silnejšie žiarenie....držím palce nech pekne rastiete 🙂

luk25
29. mar 2014

ahojte baby chcem sa vas spytat som v 10tt a stale som srdiečko nenašla, vždy najdem iba moje tepny, može to byť aj tym že som silnejšej postavy, a tym padom viacej tuku na brušku?mam konkretne tento

domi1988
29. mar 2014

@luk25 ahoj ja som tiez slon a teraz si nepamatam presne,ale podarilo sa mi najst srdiecko okoolo 14-16tt asi skor az v tom 16 takze nezufaj.. ked to pride je to super a este si to uzijes 😉

ynett
29. mar 2014

@luk25 ahoj, mám ten istý a tiež mám "pár" kíl navyše a ešte aj placentu vpredu. srdiečko som našla cca v 12tt. a nehľadáš ho príliš vysoko? ja som bola až prekvapená ako nízko bábatko bolo položené. 🙂

luk25
29. mar 2014

@domi1988
@ynett vdaka baby tak na jednej strane viem že je este možno priskoro, ale tak poznate to chcete vedieť či je všetko v poriadku, ja keby že sa to da tak chodim k lekarovi aj každy tyžden, a nie cakať 3tyždne na dalsiu poradnu 😀 a hladam skor dole pod bruškom, a skor na pravej alebo lavej strane, lebo podla sona je na jednej strane(len neviem ktorej) 🙂

vincp
29. mar 2014

@luk25 my sme pocuvali maleho cca od 17 tt

domi1988
29. mar 2014

@luk25 mne sa zda ze som to mala okolo pupku,ale tak to je individualne.. a to ze sa tesis do ppradne to akoby som seba pocula,ale ked mi zacali zdravotne problemy-vysoky tlak som sa poradne bala strasne co macaka ci neskoncime v nemocke.. ked uz som ciila pohyby sama uz som po poradni netuzila :D

jatyono
6. apr 2014

@luk25 musíš počkať. Ja mám ten istý cez www.angelsounds.sk . Normálne sa dajú ozvy počúvať od 12.týždňa. Ak si trochu silnejšia tak možno od 14.týždňa. Určite srdiečko nájdeš. Bije takmer dvakrát rýchlejšie ako Tvoje. Uvidíš, že to bude zažitok, iba musíš byť trpezlivá.

veronca00041
17. apr 2014

ahojte baby emate niektora na predaj?

barborabilinova
26. apr 2014

@jatyono ja som si ho dnes objednala cez tu stranku ako ty len sa chcem opytat za ako dlho ti dosiel?

jatyono
5. máj 2014

@barborabilinova prepáč, až teraz som si otvorila web a predpokladám, že ho už máš a užívaš si ako ja 🙂

barborabilinova
5. máj 2014

@jatyono ano uz tyzden aj nieco ho mam doma len ho mam odlozeny aby som nepocuvala kazdy den aby som malemu nahodou tym neublizila

eimuska
6. máj 2014

ahojte, je tu niektorá, ktorá už nepotrebuje monitor? Chcela by som kúpiť.

jatyono
7. máj 2014

@barborabilinova pýtala som sa gynekológa. Neublížiš. Je to ako fonendoskop, ktorým sa počúva srdce, dýchanie. Aj Angelsounds iba prenáša zvuky do slúchadiel. Je to super, že ho môžem počuvať a mať pocit že je všetko v poriadku.

barborabilinova
7. máj 2014

Tak potom super len nechapem preco pisu na nete ze je to podobne ako ultrazvuk kedze je to na principe dopplera

jatyono
12. máj 2014

@barborabilinova - kde pisu, ze je to podobne ako ultrazvuk?

barborabilinova
12. máj 2014

Na netesom to citala

brisid
17. máj 2014

dnes som si kupila Angelsound.. zatial som nasla svoje srdce (aj brusnu aortu), takze priebezne budem hladat drobcekove.. samozrejme nie 10x za den 😀

lenki7
18. máj 2014

ahojte, nemate niekto ho niekto na predaj?

jarmila287
29. máj 2014

@lenki7 ahoj, ja mám na predaj angelsound, bol zakúpený koncom marca, čiže je ešte v záruke, plne funkčný, sú k nemu 2 cd, slúchadlá, pôvodné balenie

didus777
5. jún 2014

Ahojte ja som to objednavala z jednej stranky http://www.aliexpress.com/item/CE-FDA-Factory-d... nakolko neviem kolko to stoji u nas na SK mna to vyslo aj s postovnym 18€ kedze som to kupovala este ked to stalo 18€ ... je to sice cinska stranka a cinsky vyrobok, ale povedzme si uprimne... co dnes nieje z ciny??? Je tam viac druhov takze staci ked si do vyhladavaca napisete angelsounds s touto strankou som naozaj spokojna 🙂 😀

aicha15
5. jún 2014

ja som spokojná a srdiečko som počula asi okolo 12 tt. 🙂

jatyono
18. jún 2014

@didus777 To by som neriskovala nakup z Ciny. Ak sa pokazi alebo dojde poskodeny ... Ja som si kupila na www.angelsounds.sk a som spokojná.

didus777
18. jún 2014

@jatyono uvidíme 🙂 ... presne to iste som zakupila ja rovnake balenie a vsetko je v nom, je to to iste 🙂 ... ved ked sa pozries na krabicu je mozne ze ti tam pise "vyrobene v cine" 😀 ...nevravim ze vsetky su tam vyrobene, ale vacsina a poznam XY ludi co si take veci objednavali z ciny a dodnes su spokojny to ze tam pise vyrobene v cine neznamena automaticky "nejde to" alebo "ziadna kvalita"...

maciatko68
17. júl 2014

Ja som si tiež kupila cez www.angelsounds.sk a je to super.