icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

stethoscopepl
2. jún 2015

Newest Angelsounds 100S6 available in www.stethoscope.pl 🙂

dodina55
2. jún 2015

Ahojte, predavam Angelsound ak ma niekto zaujem

cukrik951
3. jún 2015

Ahojte 🙂 máte niektorá ešte na predaj? A za akú cenu ďakujem ;)

vejkahodinky
5. jún 2015

Ahojte stávalo sa vám ze nie vzdy ste nasli srdiecko ?

domuska11
5. jún 2015

Baby,nemate ho niekto na predaj? Mala by som zaujem ;)

uhlikova09
5. jún 2015

@vejkahodinky stávalo

jatyono
9. jún 2015

Ja som ho mala a bolo to uplne super. Dieťatko som pocula uz od 12.týždna a uzasne nas to vsetkých ukludnilo. V prvej polke tehotenstva, ked som este necitila pohyby, bolo to jediné, co ma spajalo s dieťatkom. Možem iba odporucit. Kupila som ho na www.angelsounds.sk

vejkahodinky
11. jún 2015

Ked uz ba 5 krat neviem najst alebo nepocujem srdiecko ale ani brusnu aortu je chuba v angelsound alebo mam ist radsej na kontrolu?

petka1982
15. jún 2015

ahojte,ja mám na predaj za 20 plus pošta,ak niečo IP prosím 😉

iskrickaa
15. jún 2015

Citala som mnoho komentarov, nez som si kupila doppler a angel sounds nic moc. Nie je velmi citlivy. Kupila som si Sonoline B, pouzivaju ho profesionali a je perfektny, srdiecko som zakazdym nasla od 11tt+4, predtym lezalo chrbatikom k brusku, nebolo ho pocut.

stethoscopepl
15. jún 2015

Angelsounds 100S6 it it exactly Sonoline B. Cheaper and this same. Remember please that your baby each day is in a different position. Only professional fetal doppler monitors with vibrating probe can change this possition. No Angelsounds, no Sonoline B 🙂

erinka30
17. jún 2015

mam na predajn Angelsound ak by mal niekto zaujem piste IP

nica1107
5. júl 2015

Babulky mate niektora na predaj monitor tlkotu srdiecka v brusku??? prosim do IP. Dakujem krasne 😉

terez26
6. júl 2015

Baby mate niektora na predaj??? Prosim do IP 🙂 dakujem

vendula7
11. júl 2015

ahojte, mate este niektora na predaj? prosim do IP, dakujem....

scaramelka
11. júl 2015

@iskrickaa Dobrý deň.
Poriadne si prečítajte návod Angel Sound je od 16. týždňa tehotenstva, takže v 12. týždni nemôžte nič počuť.

iskrickaa
11. júl 2015

@scaramelka navod si citat nemusim, lebo ho nemam. Kupila som si Sonoline B prave z toho dovodu, ze je jednoducho lepsi a srdiecko sa da pocut uz velmi skoro.

vvia
11. júl 2015

@scaramelka ja mam angel sound uz 2hy krat. v prvom tehotenstve ledva som nasla na 13tt, v tomto uz v 11tt bolo pocut, cize myslim, ze je to individualne. pouzivala som ho takmer cele predchadzajuce tehu a pouzivam ho aj teraz.
samozrejme v tak skorom tyzdni treba hladat dost dost dole. mne aj pri prvom aj teraz zacalo pocut na pravej strane ako su vajecniky.
a este musim napisat, ze k zaciatku je dobre dat hlasitost na najsilnejsie a poriadne sa namazat, najlepsie detskym olejcekom. inac sa fakt velmi tazko hlada

zwalsh
13. júl 2015

Nemáte niektorá na predaj ? Mala by som záujem vďaka

janesa1984
15. júl 2015

@scaramelka od 9tt+5 som pocula. Tazko sa hladalo ale nasla som 😉

nickyva
28. júl 2015

Nepredávate niektorá teraz angelsounds? 🙂 Ďakujem

majusqa77
28. júl 2015

@nickyva ja 🙂

nickyva
28. júl 2015

@majusqa77 píšem ip 🙂

veve32
29. júl 2015

Ahojte ja by som mala tiež záujem O kúpu angelsound prípadne aj iný monitor. Kto predáva Prosím napíšte mi . ďakujem!

lululucka
14. aug 2015

prosim vas neviete mi pomoct chcela by som ten senzor na srdiecko dietatka a neviem to nikde najist ci nema niekto tuna stranku nato kde sa to obiednava ....alebo aj od ruky by som kupila prosim vas dakujem velmo pekne .

lululucka
14. aug 2015

@stethoscopepl chcem sa vas spitat vy ste si to obiednala ci nie a mate ho ak mozem veidte a na kolko vas vysiel lebo by sme ho chceli aj mi a nviem ho najist na sk prosim vas ak viete pomozete mi ...alebo kto by mal aj kupili by sme .dakuejm

lululucka
14. aug 2015

dakujem velmo ppekne vam janesa1984.

aly_m
18. aug 2015

Ahojte, este predava niekto z Kosic a okolia angelsound?

1katkas
22. aug 2015

Ahojte kebyze mate zaujem tak za 15 eur mam angelsounds len k tomu nie je cd

@veve32
@zwalsh