Môžem dať Pampersky do bazéna?
Teoreticky môžem dať, či sa rozmočia?
nemôžeš, nasiaknu vodou. Na kúpanie sú k dostaniu plienky na to určené.
určite nie, su plienky na plavanie, tie bezne len nasiaknu vodou
Aj s normálnou menstruacnou vložkou by si išla do bazena? 🙃
@leazeziliny akoze teoreticky mozes. Sak vyskusaj ked si nie si schopna domysliet co sa stane. Ale rob to vo svojom bazene.
@beata_k mame plienky na plavanie a este sa nestalo aby nasiakli 😳😳😳
@leazeziliny veď daj plienku do vody, ta bude samozrejme mokrá, ale "nenacucne" sa tak ako klasická jednorazova plienka.
Moja mama raz nechala malému plienku, že ved není rozdiel medzi obyč a na plávanie. Malého sme vytiahli po piatich minútach ani to nie a plienku mal tak napucanu, skoro po kolená, ťahala ho dole. Takže určite plienku určenú do vody.
@beata_k Ty si cakala, ze plienka vytiahnuta z bazena bude sucha??? 😅😅😅
To nemyslíš vážne takú otázku.... By ťa hnali z toho bazéna, keby si to niekto všimol. Hygiena nula bodov. Keď nemáš, nechoď na kupalisko
Tvoje dieťa bude mat na zadku 2-3kg plienku, nesranduj. Kúp plienky na plávanie.
Ach dievčatá, stačili 2 - 3 komentáre, pochopila som....vďaka, už som zohnala na plávanie.
@beata_k Sú mokré, nie nasiaknuté. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@beata_k mokrá je aj koža po kúpaní. Nemám pocit, že by bola nasiaknutá. Doštuduj
@beata_k neplačkaj už, no 😘
@beata_k ty si v každej diskusii strašne nepríjemná 😀 veď sa to dá napísať normálne nie každy spadol z neba mudry alebo sa chce informovať či je to možné

@leazeziliny prečo by si to robila??? Vies na akom principe funguju plienky? Je to ako tampon. Nasiakne to vodu. Babatko to bude tahat ku dnu. Existuju neoprenove gatky/plienky, alebo plienky do vody