Najlepšie odsávačky mlieka
Ahojte, potrebujem si na pár dní v mesiaci odsať mlieko pre malú, kým budem v škole. Viete mi poradiť aká odsávačka sa Vám osvedčila, poprípade dať nejaké tipy aj k samotnému odsávaniu aby toho mlieka bolo dosť? Inak plne dojčím na požiadanie...
(Ešte pri predchádzajúcom bábätku sa mi podarilo takou predpotopnou odsávačkou nazbierat max 50ml mlieka a ručne odstrekovať sa mi zdá na hodiny námahy...)
Vďaka
@alexandra_pavlova mne fungovala lansinoh 2v1 lepsie ako medela swing (mala som obe), ale najviac mliecka mi islo, ked si zvykli prsia na techniku odsavania, aj ked som bola v psychickej pohode (a nestresovala ci odsajem dost)
mne mlieko rozbehla momcozy5 je to odsávačka do podprsenky, nedám na nu dopustiť kým odsáva ja sa venujem dcérke, riešim domácnosť, periem, varím alebo si fúkam vlasy, proste neriešim, viem si na nej meniť aj silu sania, čiže mega a hlavne, ak bude dopyt bude aj ponuka 🙂

ja som mala medelu swing a bola som spoko. Az na to ze som nemala mlieko a maly sa mi nevedel prisat, s touto odsavačkou som aspon nieco dokazala zo seba odšťaviť