Najlepšie plienky pre 2-ročné dieťa na noc
Ahojte. Prosím vás súrne hľadám nejaké dobré plienky pre 2y5 ročné dieťa na noc, ktoré neprepustia moč. Každú noc mením 1-2 x plienku a aj tak je ráno plná tak potrebujem niečo čo twn moč udrží. 2 až 3x do týždňa je precikana posteľ. Idem kúpiť nepremokavé podložky ale rada by som bola keb sa mi podarilo kúpiť aj normálne plienky. Momentálne máme pampers night pants a sú premočené. Budem rada za každú radu. Ďakujem
@anonym_autor obmedz pitie pred spanim.
Pije este dieta v noci? Resp pred spanim?
Ja nq noc davam pampers premium ale u nas je uz skoro stale plienka sucha.
u nás to bolo ked mal syn nesprávnu velkosť plienok
hlavne ked boli pants tak to pretieklo ak veľa cikal na boku
odporúčam na lepenie a skús vačšiu velkost lepšie obopnúť
Plienky má 6tky od 13kg. Má 13,6kg. A pije pred spaním ešte mlieko, vodu minimálne ak vôbec
Plienky má 6tky od 13kg. Má 13,6kg. A pije pred spaním ešte mlieko, vodu minimálne ak vôbec
@anonym_autor mlieko pred spanim zrus a skus klasicke zapinacie plienky ktore pevne dotiahnes
Uz by mal mat sedmicky... moj syn takto v 13.5kg uz v 2 rokoch siel na sedmicky, lebo precuraval. Kamoskin sa takto precuraval do 5 rokov. Museli ho budit na cikanie, inak bolo rano v posteli more. Tiez cucal pred spanim flasku s mliekom. Az logopedicka mu tento zvyk zrusila
@anonym_autor kupit vacsie a obmedzit pitny rezim
Ma dva roky, treba trenovat uz mocovy mechur
@anonym_autor mlieko pred spanim zrus a skus klasicke zapinacie plienky ktore pevne dotiahnes
@really8 mlieko mu rušiť nebudem
@anonym_autor kupit vacsie a obmedzit pitny rezim
Ma dva roky, treba trenovat uz mocovy mechur
@anonym_f9a424 cez deň je odplienkovany a v obchode napr keď mu treba cikať tak vydrží.
Hlavne zrus plienky.
Hlavne zrus plienky.
@anonym_958e8e dobre ďakujem, dnes mu už na noc teda nedám
@anonym_autor samozrejme tu su vsetky deti kompletne odplienkovane, nepiju mlieko, nemocia v noci, nebudia sa v noci atd🤣 skus klasicke premium care, alebo harmonie, mne sa zda, ze vydrzali viac ako night
@anonym_autor samozrejme tu su vsetky deti kompletne odplienkovane, nepiju mlieko, nemocia v noci, nebudia sa v noci atd🤣 skus klasicke premium care, alebo harmonie, mne sa zda, ze vydrzali viac ako night
@anonym_2d6e83 ďakujem 🫶 kúpila som nejaké nové dnes tak uvidíme
@anonym_2d6e83 a nepremokava plachta sa mi osvedcila z ikei taka co sa navlieka ako normalna s gumickou, teda pouzivali sme do postielky ten rozmer na maly matrac, alebo potom v dmke maju take vacsie podlozky co zalozis pod matrac, v takom modrom baleni
@anonym_2d6e83 a nepremokava plachta sa mi osvedcila z ikei taka co sa navlieka ako normalna s gumickou, teda pouzivali sme do postielky ten rozmer na maly matrac, alebo potom v dmke maju take vacsie podlozky co zalozis pod matrac, v takom modrom baleni
@anonym_2d6e83 áno podložky som kúpila dnes v tescu a tá plachta je 100%nepremokavá?
@anonym_2d6e83 áno podložky som kúpila dnes v tescu a tá plachta je 100%nepremokavá?
@anonym_autor nam nikdy nepretiekla, vzdy to zadrzalo a matrac bol ok
@anonym_autor nam nikdy nepretiekla, vzdy to zadrzalo a matrac bol ok
@anonym_2d6e83 ďakujem pozriem sa na to
@anonym_autor lebo 2,5 rocny nepotrebuje mlieko. Ani tvoje a kupovane uz duplom. Ako ti pomoze ta podlozka ked budes mat aj tak mokre precikane dieta?
@really8 budem mu ho dávať pokým si ho bude žiadať a ja viem že ho nepotrebuje preboha. Nebudem mať prešťatý matrac, tak mi pomôže tá podložka. Ďakujem za rady dovidenia
@really8 budem mu ho dávať pokým si ho bude žiadať a ja viem že ho nepotrebuje preboha. Nebudem mať prešťatý matrac, tak mi pomôže tá podložka. Ďakujem za rady dovidenia
@anonym_autor kludne aj do 15tky davaj. Akurat sa divim ze si nemala chranic matraca doteraz. Ked je matrac dolezitejsi aby dieta nespalo v stankach mokre studene. Ale to nie je jedine co ma udivuje.

My ked sme mali tento problem tak nam pomohli nocne Kolorky. Vyskusajte...kazdemu sadnu ine