Oblečenie pre 5 ročné dievča
Ahojte mile maminky, prosim vas o radu. Bola som na nakupoch pretoze dcerka povyrastla, tak jej treba znova doplnit satnik nejakym oblecenim. Hlavne dvojmo lebo aj do skolky treba🙂Problem je vsak v tom, ze som jej kupila dneska pekne tricka v TEscu od Fand F...pekne dievcenske..a ona mi povedala ze jej sa nepacia...tak som to nechala tak, ale vecer pred spanim mi povedala ze si jedno zajtra oblecie do skolky lebo musi...chapete?ja som kukala jak puk, ze musi???..tak som jej povedala ze nemusi, ze to pojdem vratit. A zacala plakat ze ona chce tricko sipkova ruzenka alebo zo snehulienkou atd. Proste princezne...a zacala strasne plakat...az srdcervuci...tak som povedala ze tam zajtra pojdem a ak budu mat tak ich kupim...a zacala plakat este viac ze co ak ich uz zajtra nebudu mat...ze preco nema take tricko...no proste moja otazka je, či kupujete vylucne oblecenie take ake sa paci vasim detickam?..alebo kupite aj ine co je sice moderne a pekne dievcenske ale vasa ratolest sa tomu nepotesi?..a TAktiez musim dodat ze tie disney tricka nie su lacna zalezitost...tak poradte co teraz robit? Je mi jej aj luto a by som jej to chcela dopriat..ale na druhej strane zas nemoze mat vsetko a tiez financne by som to asi nezvladla...co poradite ako to vyriesit?...A este jedna otazka beriete dieta na nakupy oblecenia spolu s vami alebo chodite same a nechavate mu volnu ruku pri vybere?Ako to riesite?
@cat ...no z mimibazaru objednavam aj ja niekedy, len som tam vcera klikala a nezda sa mi to az tak lacne ako v obchodoch...napriklad na mmb stoji tricko zo snehulienkou nejak 7 eur..a v tescu maju tri tricka za 16 eur s princeznami...no nakoniec som jej ich kupila tak som zvedala ci sa im potesi ked ich uvidi...🙂
@renab ...no nemam tolko penazi aby som svojim detom kupovala drahe oblecenie ked viem ze to ponosi jednu sezonu lebo rychlo rastu...a ked clovek zije z jedneho platu a rodicovskeho prispevku.... 😖 ...a dat za tricko s princeznou 8 eur je podla mna dost...ked viem zesu aj ine pekne tricka a o polovicu lacnejsie...lenze co z toho ked dcerka chce prave to s tou princeznou?..:/....
Tie s princeznami máme aj my, a radi ich nosíme.
....mile zienky dakujem vam za vase nazory...pomohlo mi to....aj tak si dcerka dneska rano obliekla to oblecenie co som jej vcera kupila, je pekne, moderne...ale nie su tam princezne....ale obliekla si to rada...🙂))aj ked vcera to tak nevyzeralo...no a dneska som jej kupila teda tie princeznovske...sice ma to stalo vela usilia...pretoze je to trosku draha zalezitost..ale tak povedala som si ok tento krat...a uvidime jej reakciu ked pride domkov zo skolky...🙂))...a este podotknem...mne nejde o znacku...mne islo o to vediet nazor ze ci kupujete oblecenie detom take ake sa im paci...aj ked je to drahsie oblecenie...alebo skor stavite na to, ze mas sice pekne oblecenie o polovicu lacnejsie ale nie su tam tvoje oblubene princezne....
@danculik ja sio objednavam nazehlovacky na babybazare, uzivatelka marina111, za 4E mas sadu 5 malych nazehlovaciek a ma aj vacsie a celoplosne.
Myslím,že univerzálna rada tu neplatí.Dieťa treba brať v prvom rade ako rovnocenného človeka,s ktorým sa dá dohodnúť bez nejakého odsudzovania,ľútosti,zákazov a pod.Ku každému treba pristupovať individuálne,mám tri dcéry a každá je iná,hoci vyrastajú v rovnakej rodine.Rodičia si myslia,že majú deti vychovávať,ale to dnes už neplatí,ak deťom dôverujeme,oni to vycítia a všetko sa dá vyriešiť k spokojnosti oboch strán.
@danculik na terase konkrétne lunik1 tam je dobra spojená s domácimi potrebami na poschodí a nažehľovačky maju aj v optime v haemku maju tuším 3 kusy za 4€ alebo tak nejako.v meste netuším kde je galanterka a jazero vôbec nepoznám.dokopy som tam bola asi 2x na prechádzku pri jazere za 10 rokov čo bývam v košiciach
@danculik mas pravdu , za tricko 7-8- eur je dost. mne zas po starsej vynosi mladsia takze starsej kupujem najviac. ale ako vravym vacsinou si pobeham oblubene sekače kde obcas natrafim na krasne veci, hlavne letne suknicky tricka ...alebo aj do toho tesca rada chodim ked su zlavy. a mas pravdu mimibazar niesu ziadne lacnoty..ja ked kupujem tak cez mimiaukcie, kde si obcas nieco vyhliadnem a ked konci cas aukcie a je dobra cena prihodim ako posledna a mam to 🙂
@kvojtanikova ...skusim pozriet a uvidime🙂 dik
@kvojtanikova ...teraz som pozerala na mimibazare a nie je tam.... 😖
@danculik nie na MIMIbazare ale BABYbazare!!! babybazar.sk
@kvojtanikova ...jaaaj dikes....uz som tam online🙂))
@anjelicek26 je to vsetko v anglictine

@danculik aj u nás je to tak, nechodím s ňou do obchodu a nevyberáme zatiaľ spolu (malá 3,5roka), ale zásadne vyberám veci "dievčenské" a s obrázkom. Bez obrázku, čisté mi nechce nosiť.