Oplatí sa ísť na nákup výbavičky do Poľska?
Ahojte mamičky,
oplatí sa ísť na nákup výbavy (od kočíkov, matrace, vaničky ...také väčšie položky)
do Poľska (Krosno, Nowy Targ) na trh, do mesta?
Aké sú cenové relácie napr kočíkov v porovnaní s cenami tu ( 😀 Michalovce napr.)
Ďakujem 🙂
Dakujem urcite sa tam pojdem pozriet 🙂
Ahojte my idem zajtra do noweho targu tak sm zvedava co nakupime a za kolko. Chceli by sme celu vybavicku postielku komodu vanicku a atd.... som zvedava ...
Ja som bola min tyzden v polsku a na trhu som kupila vsetko este aj fusak na zimu...velmi som spokojna
na trhu v Nowom Targu... bavlnene plienky hrubsie 9-10€, bav plienky tenke 7€, madrac kokosovy 18€, madrac penovy 8€, osuska v rohu taky trojuholnik na hlavicku 8-9€, prebalovacia podlozka 13€, fusak z ovcek vlny a este na nohy da sa odzipsovat 32€, 6 dielna sada na oblecenie asi 10€...my sme kupovali vsetko bavlnene a biele....ja som si este kupila nocne kosele na kojenie take s obrazkami za 8€, koj podprsenky 4€, zupan hrubsi 10€....ja som spokojna aj ked fusak ten isty stoji cez internet iba o par eur viac...pozerali sme aj na kociar presne camarelo art limited bez vajicka nam ho nukali za 300€...
no s dnesnym nakupom som spokojna postielka komoda a atrac kokos bambus 160 eur vsetko do kopy na trhoch. Detske oblecenie sme nenasli na trhoch. V obchode baby boo sme boli a nechali sme tam 140 eur vanicka stoja protismikove lehatko flasku tome teeppe hniezdo do postielky s baldachinom vankus a paplon zavinovacka. Bohuzial plachty tie nepremokave nemali uz este nejake drobnosti ale ja som spokojna mozno sa tam neoplati vsetko kupovat ale ta postielka s komodou a matracom sa oplatili ....
Nebola možnosť fotiť nakoľko nabehli predavačky a chceli nás vyhodiť ale pre záujemcov mám spísaný zoznam vecí aj s cenami
Babenky vecer Vam to poslem
@alena1808 ahoj prosim ta,a kde su tie baby boo a baby city? ja poznam len eleclerk 🙂 dakujem
ahoj,aj ja by som mala zaujem o zoznam...Dakujem 🙂
@zuzka_puska baby city je presne na opačnom konci mesta od e eleclerk. Teda ideš od eleclerk smerom k trhom, prejdes okolo trhov a asi 1 km za mestom po ľavej strane. Z autá to uvidis lebo je to hneď vedľa cesty. Baby boo- ideš v smere od trhoviská do mesta. Na prvej svetelnej križovatke Zabocis doprava. Pôjdeš stale rovno až dojdes na ďalšiu hlavnú cestu. Tak nie na tej hlavnej ale o ulicou bližšie doľava. Je tam ale tuším zákaz vjazdu, tak buď odparkovat a ísť pešo , alebo urobiť kolecko lebo všade su tam jednosmerky. Je to veľký obchod v celom dome. Snáď sa to dá pochopiť. Ale ked tam zajdes, isto ti niekto poradí kde presne to je.
@alena1808 dakujem 🙂
Caute baby. Ja mam uz deti velke... len sa chcem opytat, ze preco si nekupujete veci pre babatko napr. v ikea. Tam maju take krasne kadeco. Aj lacne. Aj drahe samozrejme. Postielky, matrace, deky, lyzicky, tanieriky, osusky... aj komody sa daju vybrat lacnejsie 🙂
To len taky napad... Ahojte.
ja mam do Blavy veeeelmi daleko...aj ked mi tam zije sestra a kupila som si super komodu na ktoru si dam prebalovaciu podlozku a mam super pult,ktory vyuzijem aj neskor....polsko mam cca 1hodinku cesty a som priamo na trhu...ja som s nakupom v polsku velmi spokojna...este aj sestra z Blavy tam bola a hovorila ze tie polske veci v u nich predavaju nenormalne draho...
Prisiel niektorej uz ten zoznam od barnici?
Ahojte žienky, prosím Vás, stretli ste sa už v Poľsku s látkovými nohavičkovými, kapsovými nepremokavými plienkami so zapínaním na suchý zips alebo patentky ? Chcela by som vedieť cenu.
Ahojte baby chcem sa opýtať neviete aké ceny kočíkov sú v Poľsku??
Ahoj baby . Prosím vás neviete aké sú otváracie hodiny v Novom Targu v obchodoch? Hlavne Baby boo a v sobotu. ĎAKUJEM

@palomka prosim toto su kociky na trhu v nowom targu ci v obchode?