Oplatí sa kúpiť veľkú sadu pop in plienok?

nina88
11. okt 2013

Prosím Vás je tu niekto, kto používa tieto plienky?? Ja už som úplne zúfala, je taký obrovský výber látkových plienok a človek by potreboval vykradnúť banku,aby si mohol každý druh vyskúšať... ☹ Keď kúpim veľkú sadu: 20 plienok, 6 nočných vkladačiek + separačné vložky, stojí to 350 eur. ALebo si mám radšej vyskladať rôzne druhy??

Ďakujem za každú odpoveď 😉

mirreckall
11. okt 2013

ja som si vyskladala sama, nakupila som si tu....mam ich asi 13 plus vlozky a ako vlozky ma kamoska naucila pouzivat aj obycajne stvorcove plienky...tak to striedam a vyslo ma to mozno na nejakych 100 eur...a nakupovala som si ich postupne 🙂

keziah
11. okt 2013

Podla mna sa ti neoplati kupit privela z 1 druhu-moze sa stat, ze ti nebude vyhovovat. Ja som mala z kazdeho druhu (kapsovky, vrchne nohavicky ku vkladackam aj ku plienkovym nohavickam, obycajne plienky so snapi sponkou, snap in one, all in one) a pocas roznych situacii a rastu babatka sa mi vyrazne menili preferencie. Inak pokial by si mala zaujem, mam tu balik plienok po synovi, mozem ti poslat obrazky+ ceny-mohla by si tak mat pomerne roznorodu sadu za cca 40-50 percent nakupnej ceny, posli SS, ak mas zaujem.