icon

Pani žiada o pomoc. Mám jej veriť?

tasamaja25
15. mar 2013

Ahojte baby, vcera som dostala dopis k mojmu inzeratu:
ana123@post.sk - tanka (neregistrovaná/ý) - Včera o 17:28
dobri som slobodna mamicka cakam babetko som v osmom mesiaci potrebovala bisom nejake oblecenie a perinku decku nemam nic ket porodim nevjem ako pojdem pre babetko som natom dost zle prisla som o rodini domcek pret 2 rokami bivala som v uni bunke teras bivam u sestri lebo nemam domcek pisem vam ot nej ona ma pc a internet nesom registrovana na modrom koniku lebo nejeto moj pc ai internet sestra bimi pomohla ale ona ma 4 deti a ties zije len z materskej a este plati hipoteku a elektrinu a ine veci nevjem us co robit som stoho otova manzel ma nechal lebo povedali ze sanam ma narodit babetko on ho nechce pomoste mi ja svoje babetko chcem a milujem ho jeto moje vsetko prosim vas nemam vobec ziadne oblecenie a perinku nic ani veci na porot ale ak mozete tak lem veci na babetko prosim darujtemi tu deku prosim vas na kolena budem vam vdacna velmi prosim pekne prosim prosim

????????????? Co mam o tom mysliet? Je to pravda? Ja mam na bazariku aj ine veci, lacne, ale tato pani ziada najlepsiu, drahu deku? Preco neprosi nieco lacne do daru? Mam tomu verit?

Strana
z2
zivika
15. mar 2013

@tasamaja25 no, neviem, pozerala som na tu deku (asi je to ta uplne nova, vsak?) mne sa to moc nezda...myslim, ze clovek v nudzi, ktory nema nic pre dieta, ani do porodnice, by sa nezameriaval zrovna na deku a este k tomu novu 😨 a cely ten prispevok sa mi zda napisany ucelovo a schvalne gramaticky zle...

sisaha
15. mar 2013

@tasamaja25 nie, pribeh je podobny tomu co tu uz niekolkokrat odznel..Adresu ti nahodou nenechala? To tiez vela napovie...

lalinko2010
15. mar 2013

@tasamaja25 bude to znieť čudne, ale nereaguj na takýto podnet a to z jedného dôvodu, ak má na internet a pc, tak má aj na oblečenie pre dieťa!!!! asi toľko, vymaž ju a nerieš. 😠

sisaha
15. mar 2013

@tasamaja25 ta jej sestra musi mat teda obrovsky dom na hypoteku, ked ma 4 deti + rodicia + ju tehotnu doma... Ved ked ma sestra 4 deti, tak urcite jej s vecami po detoch pomoze... Nereaguj..to su podvodnici

tasamaja25
autor
15. mar 2013

No ja osobne sa priznam ze tiez robim chyby lebo nie som zo Slovenska som russka tak sorry, a nemam problem darovat, len ze ako sa dozvediet ci je to pravda? Viem len ze je ana123@post.sk

gretka2
15. mar 2013

Ignoruj to. Mne prisiel minuly tyzden veeelmi podobny mail, akurat nebola v osmom mesiaci, ale mala "sinceka"...... Niektor evety sedia na chlp............Zmaz zaujemkynu...

jankastubka
15. mar 2013

Ja by som jej odpisala, ze ked ma zaujem, ze jej mozem poslat starsiu deku ( ak teda nejaku mas) a poslala jej fotku a uvidime, ako bude reagovat. Keby som nemala z coho zit potesilo by hocico. Dnes sa uz fakt neda nikomu verit.

lalinko2010
15. mar 2013

@tasamaja25 nezamýšľaj sa nad týmto, toto je podfuk, ak si vybrala vec v malej hodnote, neni problém, alebo ti aspoň zaplati poštovné, ale darujte, určite nie! napíš jej, aby si vybrala niečo iné a dohodnote sa, ale radím ti len jedno, vymaž ju, takých tu nájdeš viac, ver tomu.

tasamaja25
autor
15. mar 2013

Ja som jej napisala ze darujem veci na donosenie celu kopu, a NIC.......ziadna odpoved... 😒

liska
15. mar 2013

tasamaja25, jej sestra by po 4 detoch logicky mohla mat vela oblecenia a potrieb pre novorodenca a nielen 😉

lalinko2010
15. mar 2013

@tasamaja25 tak to bola odpoveď, že ona chcel len to čo si vybrala, tak ju nerieš a hotovo.

tasamaja25
autor
15. mar 2013

Vdaka vam, ratam sama seba za feroveho cloveka, a nechcem byt svina, tak ak bude mat zaujem o veci na donosenie ok, a dakujem za skvele rady 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Pekny den.

zivika
15. mar 2013

@tasamaja25 vobec na nu uz nereaguj a neposielaj ani veci na donosenie...a je ine, ked sa clovek pomyli, ale to co ona napisala je jedna velka chyba, ved to sa ani neda 😀

kocko
15. mar 2013

Môže si zadať v bazáriku slovo "darujem". Určite sa pre nu niečo nájde. A že je jej sestra doma na materskej s deťmi, znamená, že jej môže posunúť veci. Takže si nemyslím, že by bola odkázaná na takéto praktiky. A navyše som si už dávno všimla, keď mamičky dostanú takýto mail, tak dotyčná chce tú najkrajšiu a najdrahšiu vec.... 😉

tasamaja25
autor
15. mar 2013

😀 🙂

tasamaja25
autor
15. mar 2013

No tak zmohla som sa na tuto odpoved:
Draha pani. Mam tu na modrom koniku niekolko ponuk a aj vyslovene veci na donosenie, aj deku za 3 eura. Nerozumiem vasej "skromnosti" ze ma prosite zrovna o tuto krasnu deku, ktoru uz beztak davam velmi lacno. Neverim ze po 4 detoch vasa sestra nema ziadne veci, ktore by vam podarovala. Ale rozhodne neverim vasim slovam a pripada mi to cele prinajmensom cudne!

Verim tomu ze sa taketo nieco uz ne zopakujeeeee.... 🙂

matik1
15. mar 2013

@tasamaja25 nereaguj na to, podľa mňa je to výmysel. Napíš jej, nech Ti napíše meno, priezvisko a adresu. Že si to overíš buď na obecnom, príp. mestskom úrade a ak je to pravda, tak jej tú deku pošleš. Keď nie, dáš reportáž do televízie. Takto som to napísala jednej, ktorá odo mňa pýtala oblečenie. Viac sa mi pani neozvala....

beatrice28
15. mar 2013

tiež si myslím, že nemáš reagovať

stanislavao
15. mar 2013

@tasamaja25 vobec na to nereagujte. to su take kadejake spekulantky, co zobru tie najlespie veci, aby to mohli potom predat a mali na chlast a cigarety a decku si aj tak nedaju. ignorovat. nech si najde inzerat, co je darujem a nech si berie to. je ich tu dost.

reni1512
15. mar 2013

dobra somarina...a ten pravopis :D naschval je to cele

svetlusska
15. mar 2013

nereaguj popripadne si skopiruj jej meno a zadaj do ramceka kde je forum ja to tak robim pri neregistrovanych minule mi tak naslo jednu mamicku v spolahlivych nikoch a inu na ciernej listine.ale tato je urcite podvodnicka.

simonkazga
15. mar 2013

presne ako baby píšu, sú to samé podvodníčky. Keď má na počítač a na internet, tak na tom nemôže byť tak zle. + takéto "chudobné mamičky" majú vždy záujem o najdrahšie, nenosené, značkové veci.

kattrin5
15. mar 2013

Tato sprava chodi kazdemu...uz asi 5 zenam pisala

moon1979
15. mar 2013

"4 deti, platí hypotéku a žije len z materskej" .... z materskej sa ani náhodou nedá platiť hypotéka, nieto ešte prežiť so 4 deťmi a predpokladám, že ani nejde o materskú ale rodičovský 🙂
výmysly, výmysly, výmysly ...
@tasamaja25

adka629
15. mar 2013

nereagovala by som na to..evidentne je to somaarina..ak ma sestru, ktora ma 4 deti..tak jej tie veci moze dat..ak ju prichilila..neverim, zeby jej nedala aj veci pre babo..a sestra zije len z materskej?? tak ako moze plati hypo??blbost..neda sa taka osoba zablokovat??

grundia
15. mar 2013

Tiež by som tomu neverila a neverim ani tomu ako je to po gramatickej stranke napisane.Aj ten co ma vychodenu len zakladnu alebo do nej par krat vstupil,neurobi tolko chyb,nezda sa mi to vierohodne.

srnqqa
15. mar 2013

@tasamaja25 Ahoj, tento istý som dostala aj ja a tiež som váhala. Ja teda prispejem naozaj na každú zbierku, aj keď € nemám moc, ale iní sú na tom horšie.
Som ale rada, že dotyčnej som nenaletela, nakoľko práve táto je v 8.mesiaci už od 18.januára (vtedy presne to isté poslala mne) 🙄

Nechápem takých ľudí a som z toho sklamaná. Už raz som naletela (zrovna na krste môjho syna), pred kostolom sedela a pýtala na operáciu - vraj slepá, veď starý dobrý trik, ale nedalo mi. Dala som jej 2 € a zdalo sa mi málo, tak som sa vrátila a dala ďalšie 2 a až potom som si uvedomila, ako rýchlo ten svoj košíček vyprázdnila a nechala len tie drobné centíky 😠

zuzkat1
15. mar 2013

To je uplna hlupost.sestra zije z materskej a z toho zivy deti,dom aj hypoteku? Blbost. Never tomu. Nechapem ze ked uz dakto chce podvadzat a klamat ze na to ide tak primitivne.

majulino
15. mar 2013

never to iste je aj na bazosi len s tym rozdielom ze tam pridala aj papire z usvaru ze kolko pobera

inguna
15. mar 2013

Ja som presne toto isté dostala pred štyrmi mesiacmi. Prihlásila sa mi ku deke, korú predávam. Ja neverím, a odstránila som ju ako záujemkyňu.

Strana
z2