Plienky pre novorodeniatko
Ahojté mam veľkú hlavu z výberom plienok pre bábätko aké su fakt že dobré?.. lebo na trhu je toho extremne veľa a ja mam veľkú hlavu ☹ … a takisto aj vlhčené isť do rovnakej značky či ? … ďakujém
Každé sú tvarom kúsok iné... Takže veľa záleží od bábätka za mňa najlepšie sú Chicco, Baby baby soft alebo Pampers Pure Protection. A vlhčené servítky akékoľvek s 99% obsahom vody.
@valeriusk ja som si do pôrodnice kúpila také Tesco premium či ako sa to volá. Spolubývajúca mala pampers. Mne sa malá vyhadzala z tesco premium a susedke s pampersiek. Skúsili sme plienky vymeniť a bolo dobre 😄. Takže podľa mňa chce to trošku skúšať. Na začiatok kúp nejaký menší balík, ahoj nemusíš potom moc vyhadzovať, kebyže nesadnú.
Kazdej ritke sadne nieco ine 😉 my sme zacali s pampers prmeium care, dvojky som skusala lupilu a nakoniec sme pri cisle 3 a 4 skoncili pri babylove. Co som si vsimla tak ako jedine co sme skusali maju vzadu taky flexibilny pasik vdaka ktoremu sa plienka krasne prisposobi a nikdy mi ich neprecikala.
A vlhcene utoerky tiez nakoniec najviac sadli babylove. Z fred a flo sa mi vyhadzala dcerka
My sme zo začiatku používali pampers premium care a babylove.. Časom sme vymenili babylove za pampers pure a potom až doteraz máme pampers premium care pants. Nám chvalabohu sadli a nemali sme žiadne problémy s plienkamy. Vlhčené sme mali zozačiatky pampers sensitive ale strašne mi smrdeli, tak sme používali dlho waterwipes, ale raz mali výpadok v dm, dlhšie neboli tak sme kúpili nivea baby a tie máme doteraz. Potom mi už tie waterwipes prišli strašne mokré (jasné že 99% voda ale už to pre mňa nebolo ono). A medzitým sme raz kúpili na skúšku vhlčené z lidla, no po pár použitiach mala malá celú riť vyhádzanú
novorodenec Babylove a potom sme presli na Baby Baby Soft cez den a Kolorky Night v noci a vlhcene som pouzivala Waterwipes 99% vody ale boli velmi mokre a studene tym padom a malemu to vadilo, tak som presla na DM 99% vody a pri tych sme zostali
@valeriusk babylove nam naj sadli,a takisto Dada fialove.
@valeriusk ked bola mensia tak lupilu ale potom sa mi zdalo ze mala z nich stale vlhku ritku...
Potom sme mali dada (dostali sme🙂 ale pouzivam pampers premium care...
Vlhcene lupilu urcite nie, pouzivame pampers a dostali sme bupi, tak skusame tie.
Je to asi ako s mliekom, co ti sadne 😊
@valeriusk ahoj, za mna najlepsie babylove, vies na nich aj pekne usetrit ak je na nich kupon v dm a takisto naj pre nas nivea vlhcene obrusky 🙂 skusali sme aj lupilu plienkya vlhcene, takisto pampers, ale tie z dm plienky su naj a nivea vlhcene 🙂kup z kazdeho trochu a uvidis co bude naj pre teba a pre babatko
@valeriusk my sme mali na zaciatku tiez Lupilu z lidlu, za mna super, teraz pozivam bud tie alebo pampers active baby a na noc plienkove nohavicky papmpers. Utierky rozne ale bez zbytocnych parfemov (pampers, happy mimi, Linteo), idealne aj maju na vrchu plastovy vrchnacik, nie len pasku 😊

ja som zacala u syna s babylove a lidlackymi, casom som ostala pri tych z lidlu, najviac vyhovovali, vzdy super sali, syn bude mat v zime 4roky, asi dva mes. dozadu sa zbavil uz aj plienky na noc a doteraz stopercentne fungovali 🙂 za mna lidl plienky
a vlhcene nemusia byt rovnakej znacky, naco? ja som kupovala najlacnejsie, ake mali, podla toho, v akej drogerii som prave bola