icon

Plienky pre novorodeniatko

valeriusk
7. nov 2021

Ahojté mam veľkú hlavu z výberom plienok pre bábätko aké su fakt že dobré?.. lebo na trhu je toho extremne veľa a ja mam veľkú hlavu ☹ … a takisto aj vlhčené isť do rovnakej značky či ? … ďakujém

zuzuliennka1
7. nov 2021

ja som zacala u syna s babylove a lidlackymi, casom som ostala pri tych z lidlu, najviac vyhovovali, vzdy super sali, syn bude mat v zime 4roky, asi dva mes. dozadu sa zbavil uz aj plienky na noc a doteraz stopercentne fungovali 🙂 za mna lidl plienky
a vlhcene nemusia byt rovnakej znacky, naco? ja som kupovala najlacnejsie, ake mali, podla toho, v akej drogerii som prave bola

mamina0078
7. nov 2021

Každé sú tvarom kúsok iné... Takže veľa záleží od bábätka za mňa najlepšie sú Chicco, Baby baby soft alebo Pampers Pure Protection. A vlhčené servítky akékoľvek s 99% obsahom vody.

vanda323
7. nov 2021

@valeriusk Ja používam Lidl plienky. Za mňa Pampers sú príliš agresívne. Strašne vypreta mi mala z nich ostala. Ale zas Lidl vlhčené nie. Strašne ju podrazdia .

mikadooo
7. nov 2021

@valeriusk ja som si do pôrodnice kúpila také Tesco premium či ako sa to volá. Spolubývajúca mala pampers. Mne sa malá vyhadzala z tesco premium a susedke s pampersiek. Skúsili sme plienky vymeniť a bolo dobre 😄. Takže podľa mňa chce to trošku skúšať. Na začiatok kúp nejaký menší balík, ahoj nemusíš potom moc vyhadzovať, kebyže nesadnú.

veronice
7. nov 2021

Kazdej ritke sadne nieco ine 😉 my sme zacali s pampers prmeium care, dvojky som skusala lupilu a nakoniec sme pri cisle 3 a 4 skoncili pri babylove. Co som si vsimla tak ako jedine co sme skusali maju vzadu taky flexibilny pasik vdaka ktoremu sa plienka krasne prisposobi a nikdy mi ich neprecikala.
A vlhcene utoerky tiez nakoniec najviac sadli babylove. Z fred a flo sa mi vyhadzala dcerka

ada12345
Autor odpoveď zmazal
jess_y
7. nov 2021

My sme zo začiatku používali pampers premium care a babylove.. Časom sme vymenili babylove za pampers pure a potom až doteraz máme pampers premium care pants. Nám chvalabohu sadli a nemali sme žiadne problémy s plienkamy. Vlhčené sme mali zozačiatky pampers sensitive ale strašne mi smrdeli, tak sme používali dlho waterwipes, ale raz mali výpadok v dm, dlhšie neboli tak sme kúpili nivea baby a tie máme doteraz. Potom mi už tie waterwipes prišli strašne mokré (jasné že 99% voda ale už to pre mňa nebolo ono). A medzitým sme raz kúpili na skúšku vhlčené z lidla, no po pár použitiach mala malá celú riť vyhádzanú

petamich
7. nov 2021

novorodenec Babylove a potom sme presli na Baby Baby Soft cez den a Kolorky Night v noci a vlhcene som pouzivala Waterwipes 99% vody ale boli velmi mokre a studene tym padom a malemu to vadilo, tak som presla na DM 99% vody a pri tych sme zostali

simona92101
7. nov 2021

@valeriusk babylove nam naj sadli,a takisto Dada fialove.

lienka.7
7. nov 2021

@valeriusk ked bola mensia tak lupilu ale potom sa mi zdalo ze mala z nich stale vlhku ritku...
Potom sme mali dada (dostali sme🙂 ale pouzivam pampers premium care...
Vlhcene lupilu urcite nie, pouzivame pampers a dostali sme bupi, tak skusame tie.
Je to asi ako s mliekom, co ti sadne 😊

malebiele
7. nov 2021

@valeriusk ahoj, za mna najlepsie babylove, vies na nich aj pekne usetrit ak je na nich kupon v dm a takisto naj pre nas nivea vlhcene obrusky 🙂 skusali sme aj lupilu plienkya vlhcene, takisto pampers, ale tie z dm plienky su naj a nivea vlhcene 🙂kup z kazdeho trochu a uvidis co bude naj pre teba a pre babatko

dentistka
8. nov 2021

@valeriusk my sme mali na zaciatku tiez Lupilu z lidlu, za mna super, teraz pozivam bud tie alebo pampers active baby a na noc plienkove nohavicky papmpers. Utierky rozne ale bez zbytocnych parfemov (pampers, happy mimi, Linteo), idealne aj maju na vrchu plastovy vrchnacik, nie len pasku 😊