icon

Poraďte matrac pre syna, ktorý má problém s dýchaním

vi_py
2. okt 2015
Používateľ vi_py je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vi_py.

Dobrý deň, budem si teraz objednávať nový matrac z prespánok.sk a tak uvažujem aj nad výmenou matracov prípadne prikrývok, viete mi nejaké odporučiť, aj pre syna by som už rovno niečo kúpila, možno by sa dalo aj ušetriť väčším nákupom. Hlavne ma zaujíma, s ktorým materiálom ste spokojné a aby to nevyvolávalo nejaké alergické reakcie, pretože syn má problém s dýchaním.

margaretka818
7. okt 2015
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

Ja som na ich stranke citala ako vybrat spravny matrac a aj matrac pre deti, prikryvky urcite nejake protialrgicke, my mame tiez doma a su super, lahucke a teple, vankuse, to neviem presne, je vela materialov, my mame z lenivej peny a su tiez o, hlavne nestoja vela ;)

terinka015
14. okt 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Dobry den, kupovala som nedavno matrac TAU z lenivej ceny, mali akciu 1+1 zdarma, som spokojna nemozem porovnat s ostatnými materiálmi, ale splnil ocakavania ;)

zlatkavav
15. okt 2015
Používateľ zlatkavav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatkavav.

Aj matrace tempur su celkom fajn, ale niektore su drahsie, tak mate aspon predstavu, ci vobec neviete?

vi_py
autor
16. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vi_py.

@zlatkavav Práve neviem sa rozhodnúť, ktorý materiál, pretože ponuka je naozaj široká, tak by som si rada nechala poradiť 🙂 Tie tempur sú pomerne drahé.

lenkanovakkova
17. okt 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

matrace sú dobre aj iné alternatívy, omnoho lacnejšie, my sme kúpili tento za 100 eur http://www.prespanok.sk/revital-matrac-zo-studenej-peny-s-masaznou-profilaciou a sme spokojní aj s manželom, hlavne sme na to neminuli astronomickú čiastku...

zlatkavav
18. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatkavav.

tie matrace tempur maju tiez na prespanku, ale je pravda, ze nestoja do 100 eur, ale ani sa nekupuje taka vec kazdy den

margaretka818
20. okt 2015
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

@zlatkavav skús si prečítať ten článok, určite si vyberieš aj lanejší matrac ;) ja som tam videla aj iné ponuky a tie tempur sú naozaj dosť drahé, ale kvalitný matrac vyberieš aj za menej peňazí

zlatkavav
21. okt 2015

@margaretka818 ktory presneclanok myslis, pozeram rozne druhy matracov aj rozne stranky, ale sak niektore matrace su drahsie nez nove postele, sak to je hrozne...

vi_py
autor
22. okt 2015

A materiál teda ktorý myslíte? Je na výber toľo, že sama neviem, čo je najlepšie pre vankúš a matrac. asi nejaký kombinovaný by som si vybrala, ale moc tomu nerozumiem.

terinka015
23. okt 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Buď ten Tau alebo aj normálna lenivá pena alebo studená pena je fajn, aj cenovo dostupnejšia, potom sú aj drahšie materiály, ale myslím, že je dôležitejšie aby si vedela aká tuhosť ti vyhovuje a aká cena.