vi_py
Používateľ vi_py je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vi_py.
vi_py
27. dec 2015

ahoj, urcite mrkni na empate.sk,my sme si tam nechali robit schody, sice nie oblozenie priamo ale maju tam aj take, nacerpas nejaku inspiraciu.

vi_py
15. dec 2015

to je celkom normálne zhoršenie, nosením okuliarov sa to u dieťaťa celkom ľahko dokáže napraviť 🙂

V diskusii: Zrak dieťaťa
vi_py
14. dec 2015

@margaretka818 batohy so sovami sú stále mderné, teda aspoň ich dosť často vidím, možno práve preto chce niečo iné :D

vi_py
11. nov 2015

Preto nie je dobré rozhodovať sa podľa reklám ale podľa zloženia, ja si už tiež začínam všímať, čo ktorý krém alebo sprcháč obsahuje a potom aj viem, keď mi niečo nesadne, že sa mám týmto zložkám vyhnúť...

vi_py
9. nov 2015

@lenkanovakkova no keby to išlo tak ako si napísala, tak by to mohol každý robiť, pretože by sa to oplatilo. Myslím si, ale že tieto rekvalifikačné kurzy nie sú odveci, len sa treba vedieť uplatniť ;)

vi_py
22. okt 2015

ten olej to je v takej modrej flastičke? To používa aj moja mamina :D päty si s tým natiera. Náhodou tá kozmetika nie je zlá a keď sa na ňu niekto pýta nemusí ju hneď propagovať, stačí sa zaujímať, pretože dnes sa každý prezentuje ako prírodný výrobca a nie je to pravda.

vi_py
22. okt 2015

mne sa paci ten gauc, podla mna sa to skvele hodi do detskej a ked sa zlozi, tak si tam mozu nosit navstevy, nie je vobec zly 🙂

V diskusii: Pohovka do detskej
vi_py
autor
22. okt 2015

A materiál teda ktorý myslíte? Je na výber toľo, že sama neviem, čo je najlepšie pre vankúš a matrac. asi nejaký kombinovaný by som si vybrala, ale moc tomu nerozumiem.

vi_py
16. okt 2015

Ja používam toto čistiace mlieko http://eshop.weleda.sk/mandlove-cistiace-mlieko-75-ml/p/80/ a je super, mám veľmi problematickú pleť, ale odkedy ho používam je to lepšie, už nemám toľko suchých miest ...

vi_py
autor
16. okt 2015

@zlatkavav Práve neviem sa rozhodnúť, ktorý materiál, pretože ponuka je naozaj široká, tak by som si rada nechala poradiť 🙂 Tie tempur sú pomerne drahé.

vi_py
autor
2. okt 2015

Dobrý deň, budem si teraz objednávať nový matrac z prespánok.sk a tak uvažujem aj nad výmenou matracov prípadne prikrývok, viete mi nejaké odporučiť, aj pre syna by som už rovno niečo kúpila, možno by sa dalo aj ušetriť väčším nákupom. Hlavne ma zaujíma, s ktorým materiálom ste spokojné a aby to nevyvolávalo nejaké alergické reakcie, pretože syn má problém s dýchaním.

vi_py
25. sep 2015

Nakoniec o odložím ešte, lebo som to nestihla a dnes už dchádzam, ale ďakujem za odpovede 🙂

vi_py
22. sep 2015

@jonki Priznám sa, že si na túto reklamu neviem spomenúť, to je asi tým, že TV pozerám minimálne. Ja nakupujem na weleda.sk, už som videla aj v drogériach ich výrobky ale priamo zo stránky mi prídu lacnejšie a malá s nimi nemá žiaden problém a to má môj manžel ekzém. Možno by mal tiež skúsiť detskú kozmetiku ;)

vi_py
22. sep 2015

Maju v tej drevone aj nejaké obývacie steny alebo spalnove steny? Nic som tam nenasla, predajna je asi v Blave co 🙂

vi_py
22. sep 2015

Dobrý deň, dnes rada by som si tiež objednala z predajne prespanok.sk, matrace a vankúše, ibaže v piatok odchádzam na týždeň preč, myslíte, že mi to dovtedy dovezú? Bývam v Bratislave, tak neviem dokedy majú dovoz. ďakujem za vaše odpovede 🙂