icon

Poraďte ohľadom plienok z Lídla

viktoria12
7. jan 2013

ahojte chcem sa opytat na tieto plienky ake su maju tam pruzny pasik alebo nie a ste spokojne ? maju na ne akciu a este sme nemali popripade ak mate niektora ich doma neodfotite my ako vyzeraju ide my o to ci maju v zadu ten pruzny pasik, a ako ci su dobre alebo nie.

Poraďte ohľadom plienok z Lídla
Strana
z2
julinkaz
7. jan 2013

ahoj, my sme ich kúpili raz a neboli sme spokojní, kúpili sme ich, keď mal synček cez rok, ale vždy keď sa synček do plienočky vycikal strááášne to smrdelo, plienka bola úplne mokrá, niekedy až presakovala, no a samozrejme nestíhala absorbovť, tak sme sa stále budili na to, že máme mokré celé pyžamko a posteľ. takže podľa mňa sa neoplatia pre väčšie detičky 🙂

rolak
7. jan 2013

my sme používali 4ky a5ky a najviac zo všetkých mi pripomínali pampers, ja som s nimi bola spokojná,keďže malá bola zvyknutá na pampers...malej napr. nevyhovovali Babylove z DM,lebo boli tvrdé jak fras. nestalo sa nám,že by pretiekli,ale nepoúživali sme ich pri úplne malom bábätku....

natalinka98
7. jan 2013

@viktoria12 Ahoj. My ich používame, síce už iba na noc, ale nám vyhovujú. Keď mala dcérka rok a pol začala sa v pamperskách strašne precikávať, v noci som musela aj 2x prebalovať, tak sme skúsili tieto a už nevymenili. Sú ozaj dobré a majú aj ten pružný pásik. Takže ja môžem len odporučiť 🙂, ale samozrejme nie každému musia vyhovovať.

katkapapacova
7. jan 2013

ahoj momentalne pouzivam babylove resp stale len tie ale mala som aj z lidlu mne vyhovovali,chystam sa zajtra nejake kupit,kazdemu vyhovuje nieco ine, treba vyskusat viac druhov a najst tie ktore sadnu tvojemu dietatku

viktoria12
autor
7. jan 2013

ja mam ročnu dcerku a teraz pozivame pampers active baby

maznacik007
7. jan 2013

my sme s nimi boli spokojni, donedavna ich maly pouzival, mne prisli lepsie ako napr. pamper sleep and play...

viktoria12
autor
7. jan 2013

@rolak ahoj a nemozes my odfotit ako vyzeraju mali sme tiez babylove raz a nikdy viac boli tvrde a nedobre mala sa vyhadzala mne ide o to ci maju v zadu ten pasik a aby jej boli dobre . teraz pozivame pampers active baby 4+ a ktore su z lidla takej velkosti

rolak
7. jan 2013

@maznacik007 no tie sleep and play nevyhovoali ani nám 🙂 neboli také pružné po bokoch...

kobrtko
7. jan 2013

My sme používali látkové a na cestovanie DM Babylove, tie sa nám zdali výborné...ale ten stres okolo zháňania plienok, keď nemáš obchod po ruke, nie je bohviečo. Tak sme vsadili na klasiku aj moderný dizajn látkoviek- veď práčka bola k dispozícii každý deň 😉
Jaj, a pár krát som vyskúšala myslím pampersky alebo huggiesky- jedny z nichsa zatvárali na chrbátiku dieťaťa- teda bohovsky nepraktické. Som malého pozvŕtala po stole, kým som ich zapla...

rolak
7. jan 2013

@viktoria12 bola som hľadať v prebaľovacej taške,ale malá je už dlho bez plienky,tak nemáme nič...mne dosť záležalo na tom bočnom elastickom pružku,takže myslím,že tieto ho majú,ružový zadný neviem,ktorý myslíš.

rolak
7. jan 2013

@viktoria12 našla som jednu 5ťku,idem ju odfotiť.

viktoria12
autor
7. jan 2013

@rolak dakujem my sme este nemali tieto plienky , tak nechcem zbytocne vyhodit peniaze preto cchem vediet ci niesu tvrde a ci maju pasik

kobrtko
7. jan 2013

...ešte som zabudla- od papierových mal takmer vždy kožné problémy- z látkoviek nie- viem že to nie je téma o látk. plienkach, no len ma to tak napadlo 😒

rolak
7. jan 2013

@viktoria12 zadný pásik nevidím nikde žiadny,neviem,čo tým myslíš, bočné pásiky,na ktorých sú tie lepky na prilepenie plienky sú dobre pružné. tá plienka sa pol roka povaľovala v skrinke,tak je taká trochu zničená 😀 😀

bamb27
7. jan 2013

@viktoria12 pampers a toujours vyraba tusim ten isty vyrobca, nie je to to iste, materialovo, pampersky su maksie a tensie, ale toujours pouzivam na obcasne prestriedanie, su take papierovitejsie, ale uplne fajn, maju pruzny pasik..teda tie bocne co sa priliepaju su natahovave, celkom dobre sedia

maznacik007
7. jan 2013

tie pasiky urcite maju ja som ich davala az donedavna .... a riadila som sa podla kg, poskusala som vsetko, mne sa z pampers dost vyhadzoval, tie sleep precikaval... este tie huggies ako tak ale tie boli porovnatelne s tymito, a z dm mne prisli tiez take tuhe...
ako za tu sumu co su teraz v akcii si kup balenie a uvidis ze to bude v pohode... ja som uz ostala iba pri nich...

viktoria12
autor
7. jan 2013

@rolak dakujem velmi pekne si velmi zlata .a niesu tvrde ?

rolak
7. jan 2013

@viktoria12 nie sú tvrdé ako Babylove,sú podobné ako pampers, asi nie sú úplne rovnaké,ale tvrdé podľa mňa nie sú. my sme ich vymenili za pampers,malá mala z iných červenú pišuľu,iba z týchto a ppampers nie.

mariaterezia
7. jan 2013

ja som ich použiva pri dcery bola som spokojna za nejaky 1,5 roka nemala žiadne zapareniny ale sestrinym detom nepasovali

amadora
7. jan 2013

@viktoria12 používala som ich pri prvom synovi aj pri druhom a maximálna spokojnosť

divosko
7. jan 2013

Vela ludi si ich chvali, no ja som to prepocitala a ked su v akcii stale vyjdu drahsie ako Babylove z DM_ka, po uplatnení 25% zlavy - tie pouzivame od velkosti 3 a sme spokojni....na noc vsak davam stale Pampers Active Baby a pocas dna tieto Babylove... 😉 😉

liz_lemon
7. jan 2013

podla mna su lepsie ako pampers, ja kupujem uz len z lidlu

liz_lemon
7. jan 2013

@bamb27 mne sa skor zda, ze pampers (premium care) su tvrdsie ako z lidla

5katarina7
7. jan 2013

@viktoria12 my používame tieto z lidla najmenšiu veľkosť a sme spokojní ani raz nám nepretiekli 😉

mj28
7. jan 2013

... pri prvom synovi som pouzivala vylucne pampers active baby, ale pri druhom som po pol roku presla na tie z lidlu,kvoli cene ... okrem toho ze su pampersky active baby tensie a sa mi zda ze o trosinku lepsie saju, tak su porovnatelne s tymi s lidla a premna maju dolezitu vec ako aj pampersky active baby a to je natahovaci pasik aby sedeli na kazdu riťku 😉 ....

viktoria12
autor
7. jan 2013

dakujem vam za vase nazory , bola som kupit a uz ich testujeme 🙂

natalienka12
7. jan 2013

My sme ich mali a absolútna nespokojnosť, najlepšie sú pampersky, tieto z Lidla sú dosť tvrdé.

migely
22. sep 2014

no my ich používame ako nudzove keď nemáme čas isť do rakúska ale keď sa mala pokaka tak to stoji zato a pri pamperskach jej musim voňať riťulu aby som zistil že či sa pokala 😀

veronicka1901
22. sep 2014

My sme ich sem tam kupili, neboli nase top (najradsej sme mali Pampers a Babylove), ale za tu cenu myslim, ze velmi slusna kvalita, ziadne parfemy, pruzna plienka.

senta_sofia
22. sep 2014

@viktoria12 mame odskusane, nam vyhovovali 🙂

Strana
z2