Používate plienky z Lídlu Toujours?
vychadzaju o dost lacnejsie.
ja ich kupujem dlheee roky, ked este tu Lidl ani nebol. Nosil mi ich kamoš z Nemecka a používali sme iba tie, Pampersky minimálne - aj to iba na noc. Vtedy boli lepšie - mali taký pásik - dalo sa vidieť, koľko je tam nacikaného. Ale aj tak z kvality nestratili. Nám vyhovovali, aj teraz ich kupujem najčastejšie. Kupujem aj z Tesca - ale tie zelené, v DM, Pampersky som kupovala len zo začiatku a keď som mala kupony z DM. Skus, možno sadnu aj vam 🙂
my ich pouzivame,uplne vyhovuju...ale neviem ci ste si vsimli,ze uz su nove,su ine ako byvali,tensie a vnutro ma taku svetlomodru vlozku 😉
nam ich odporucila kozna lekarka, ked mala mala nejaky ekzem..vraj je s nimi najmenej problemov, najviac napustene chemikaliami su vraj Pampersky, ze detskych pacientov, kt. pouzivaju tieto plienky tam ma najviac 😕 a nam sa celkom osvedcili, neprecikali sme...treba vyskusat 😉
podla mna su uplne v pohode a nesmrdia ako pampersky
My sme ich precikavali, ale niektorym sa velmi pozdavaju. Pamersky Active Fit 4+ sme vratili, lebo boli napustene chemiou, takze teraz sme v pohode na Huggies a spokojni sme boli s Pampers Baby Dry ci uplne obycajnymi Tesco. 😉
dobra cena, dobra kvalita...používala som ich 2 roky
Cigaretka5 dobrý postreh s tými pamerskami, tiež mi to napadlo 🙂 inak ja mám momentálne kúpené tie plienky z Lidla, ale až tak mi nevyhovujú, sú dosť hrubé a keď tam to malý ociká, tak má riadnu guču medzi nohami. Prídu mi skoro ako tie zelené tesko plienky. Ale dosť sa mi osvedčili Happy bela, tak tie mi pridu super, aj pružný pásik na zapínanie, aj dosť nasajú moču, takže tie odporúčam 😎
huggies ani lidl ssa mi neosvedčili, stále ich precikal a nemajú pružný pásik na zapínanie, čo na "bruchatom" bábatku dosť vadí 🙂 čiže ja fandím pamperskám, aj ked sú drahšie, tie dve plienky denne oželiem a cenovo ma nezabijú 🙂 🙂 🙂
náš malý ich často precikal, pampersky sa mi až tak nepáčia, lebo sú strašne napustené, najviac spokojní sme doma so zelenymi Tesco plienkami. Ale sesterka používa len tie z Lidla a je s nimi spokojna. Skús a uvidíš
Kupila som ich 2x. 1x boli uplne super, podla mna porovnatelne s pamperskami - pohodlne makke, nepretiekli, proste nebolo im co vycitat. o cca 2 - 3 tyzdne neskor som kupila dalsie a nestacila som sa cudovat - ako keby to boli uplne ine plienky - tvrde, neohybne. normalne som nechapala, co sa mi na nich pacilo. a potom som doma vyhrabala jednu z tej prvej varky a skutocne v nich bol totalny rozdiel. samozrejme, uz som nemala z oboch obal, aby som mohla pozriet, ci boli oboje vyrobene tym istym vyrobcom a tym padom ci na nas trh nezabludili take, co boli urcene napriklad rakusanom/nemcom. to mi pripada ako jedine mozne vysvetlenie. nestretli ste sa s tym tiez?
Nám zase najviac vyhovujú Hypkácke - Euroshoperky...aj na noc ich používame v pohode, bez zlyhaní...a aj riťulka je ok ...a to aj bez krémika.. mastíme len na noc🙂 😉
Nám vyhovujú najviac babylove z Dm. Ale vyskúšala som už aj tie z Lidla a v pohode 😉
Bella HAppy su teraz v Carrefoure 1 + 1 zadarmo 🙂 Striedame ich s Pamperskami. Tojours som raz kupila este mojej prvej dcerke a vyhadzala sa, tak som ich viackrat neskusala, ale kupovali sme tie male balenia LIdlovych plienok a tie boli v pohode.
Ahojte my pouzivame na noc pamers ale uz sa mi stalo ze mi to precikala huggies tiez ale len raz takze zatial pohoda,ale raz mi jedna pani povedala ze pampers obsahuju najviac bacil jej nevesta robi sestricku a tiez kupovala dm plienky radsej
ano su velmi dobre, na noc ich nedavam - ale na take bezne nosenie uplna pohodicka.
my ich tiez pouzivame...ale musim povedat ze pri prvom sme ich tiez mali a vyhadzalo sa mu brusko,stale som nevedela z coho..plienky sme menili,raz z lidlu,raz z tesca,ako ktore boli v akcii...a az teraz pri druhom som prisla na to z coho to mal vyhadzane....z tychto plienok z lidlu,maly mi ich rychlejsie precika ako z tesca-tie zelene a potom ma vyrazky z toho...starsiemu zisli tak zidu aj mladsiemu 😉 treba castejsie prebalovat a vsetko bude ok...
my ich pouzivame vyse roka a sme spokojni
skus v dm na 25 % kupon ak zbieras body ja tam kupujem pampers 4 a s kuponom ma vyjdu na 13 eciek ale nie som snimi spokojna co sa tyka precikania kazdu hodinu musim prebalovat a vnoci az 4 razy bola zaparena tak som ich kupila my sme pouzivali dm babylove ale nejako sme sa zacali zaparovat po polroku aj kamosky
u nas tie lidlove leteli von oknom.hrozne...nikdy viac. 100%tna spokojnost s DM babylove
pouzivali sme huggies a neskor sme presli na lidlove a dobre/ spokojnost.Akurat teraz pouzivame len obcas,oducame sa od plienok a maju troska novsie balenie a aj vnutro plienky je troska ine,ma taky modry pasik myslim a pisu,ze este lepsie ale zacinam byt troska sklamana ,lebo zakazdym sme skoro precikany hned po chvili.Takze starsie balenie bolo podla mna lepsie,tak dolujeme vzdy zospodu palety,lebo navrchu su vzdy nove dolozene 🙂 😒
ja som ich používala pri takmer trojročnom iba na noc, lebo pampers mi prišlo už zbytočne kupovať, keď počas dňa bol malý bez plienok a bola som s nimi maximálne spokojná - na to, koľko vody náš krátky vypije nebol vôbec prečuraný 🙂
ja tiezz rozmyslam ze v pondelok te lidl kupim ja mám najradsej pampersky aktiv baby sleep and pley su o nicom a tesco zelene su tiez velmi dobre a teraz som kupila hypernova te najlacnejsie ze vyskusam a su v pohode ale nemaju pasiky pruzne iba zadny bok ale malemu ich zapnem slaba a neprecika ich a netlacia ho
áno, ale iba na krátky čas, nakoľko spôsobujú zaparený zadoček a predoček - potom liečim rybou masťou.
My aktivne praktizujeme bezplienkovu komunikacnu metodu, ale tieto plienky nosime ako poistku (dostali sme do daru od babky ako prichodne z porodnice). Sme s nimi spokojni. Pouzijeme 3 denne, babo cika do plienky len ked sa mne nechce rychlo vstat ked sa babo zobudza, alebo som v zapale nejakej aktivity a nevsimnem si signaly babatka, ze mu treba nieco... Porovnanim s babylove, ktore su hrubo vrstvene vo vnutri tymi krystalmi co nasiakaju vlhkost, su uplne skvele. A pampers sme dostali vzorku, tak tie su strasna umelina, chemia... Tesco kvalitu neporovnavam, nekupili sme nikdy. Huggies celkom prijemne, porovnatelne kvalitou s toujours, ale neporovnatelne cenou..
Niekedy sme ich mali keď bola malinká a asi ich kúpim zas lebo sú v akcii 🙂
mircalla.........kazda mama nema cca 2x mesacne 17e na drahe plienky .....ak dietatku neskodia tak su dobre aj lacneeeee.......a pouzivam ich aj ja. ale viac gaga plienky 🙂 🙂
vyskúšali sme pampers, tesco, huggies a tie z lidla nám vyhovujú najviac. podľa mňa sú dobré 🙂
nemas co riesit, su dobre a ak chces setrit tak si nakupte kym su v akcii, rozhodne sa oplatia aj kvalitou aj cenou 🙂
Ja som s nimi spokojná,striedam tiež zelene tesco,lidlovské,dm a aj pampersky,ale tie väčšinou používam ked ideme von.Huggies nikdy viac,som prebaľovala každú hodinu,akonáhle sa trochu pocikala plakala do vtedy kým som neprebalila.Ani lidl Soft nikdy boli ako plech doslova som ich musela pohužvať,kým som jej ich dala,lebo to mla ako plech,otras.A zase ani pampersky nie su nijaký zázrak,ale sú o niečo kvalitnejšie ako ostatné druhy ale tá cena otras 😖

Ja som ich kupila na skusku ,ale malemu sa od nich zaparila ritka,Nam vobec nevyhovovali,ale na tvojom mieste ich vyskusam.Vam mozno budu 😉