icon

Poznáte plienky Dada Premium?

lejlla
20. mar 2013

Poznate alebo pouzivate niekto plienky tejto znacky.bola by som vdacna za kazdu skusenost s nimi.

Poznáte plienky Dada Premium?
doywmxup
6. mar 2017

@kapurka270 ja som z Bytce a mala by som záujem ich vyskúšať a potom by som možno brala viac 🙂 ešte mám nakúpené pampersky 1tky ale malý ma mesiac a stále ma pindika od bablziniek z tej blbej sietky ..tak by som zobrala 2ky vyskúšať a potom uvidíme...ak by sa dalo 🙂

kapurka270
6. mar 2017

@doywmxup pisala som do ip

zania
14. mar 2017

Baby,tie co mate velkost 4,maju prosim vas indikator pocikania ako pampers premium care?

kapurka270
15. mar 2017

@zania ja pouzivam velkost 3 ale nie je tu ziadny indikator pocikania,nemusis sa bat,v noci ju neprecika

zania
15. mar 2017

@kapurka270 ja ho nepotrebujem vobec,ale muz mi s tym ide na nervy. Kvoli nemu kupujem pampers,lebo ked mame ine,tak mi vecne pinda,ako ma vediet,kedy je maly pocikany. Uz som to vzdala a vratila sa k pampers

kapurka270
15. mar 2017

@zania zeby typicky chlap😁s tym nic nenarobis,povedz mu ze ak budete pouzivat dady tak cenovo polovicu lacnejsie ako pri pamperskach

val666
16. mar 2017

@lienockalenka ja by som potrebovala 3 balenia midi 4-9kg ked sa da moj t.c 0944649525 v ke

zania
16. mar 2017

@kapurka270. Cena u nas nie je argument,lebo ON NEVIE,kedy prebalovat a aby nahodou nebol synacik v mokrom dlhsie ako treba. Gulky drzia s gulkami :D
Aj tak ich oboch milujem

kapurka270
16. mar 2017

@val666 ak ich potrebujete surne viem vam ich zaslat postou

kapurka270
25. mar 2017

@zania maju aj indikator precikania...ani som o tom nevedela

zania
25. mar 2017

@kapurka270 ano?aj tie vacsie velkosti?napr.4?

kapurka270
25. mar 2017

Pozriem doma a napisem😀ale az vecer,niesla som jednej maminke velkost 2 a ona ze super priatel sa potesi lebo maju indikator vlhkosti

zania
25. mar 2017

@kapurka270 2 viem,ze maju. Len tie vacsie cisla su otazne 🙂 dakujen za pozretie,moc by nam to pomohlo

petatrubicka
25. mar 2017

Ponukam plienky na predaj vramci okr Ke,Po,VT,He,Sv aj rozvazam,pisala mi jedna mamicka ze 3 ale extra soft maju ten pasik

kapurka270
25. mar 2017

Ja pozriem doma velkost 4

doywmxup
26. mar 2017

@kapurka270 @zania pokiaľ je to vo fialovom balíku tak by mali mať stačí kuk obrázky cez google a je tam nakreslený..nemajú taký klasický ako pampers v strede plienocky ale 2 po krajoch tiež žltej farby

doywmxup
26. mar 2017

Ešte pozerám, že je to ako u pampers, že majú 2 druhy jedny klasické a druhé premium tak tie priemium majú lebo obe sú bo fialovej farb...e na premium je mladšie bábätko vyfotene na obale 🙂

zania
26. mar 2017

@doywmxup dakujem,lebo ked si nejaky obrazok zvacsim,tak to moc nevidim. Pisala som aj do jedneho eshopu a ani mi neodpisali.Tak skusime a uvidime 🙂

ladynaamah
26. mar 2017

@lejlla zbožňujem ich, sú lepšie ako pampersky premium care , hlavne teraz po ich zmene. Každému ich len odporúčam, iné už nekupujeme ;)

evkaap
26. mar 2017

Dobry vecer, ja ich kupujem v polsku, a som maximalne spokojna. Ja to mam do polska 10 km takze nemam s tym problem. Aj by som v pripade zaujmu poslala postou ale to neviem ci by sa oplatilo asi len vo vacsom mnostve a kurierom 🙂

evkaap
26. mar 2017

Inac su aj vlhcene obrusky ale s tymi som moc nebola spokojna, ale plienocky su na jednicku. Pekny vecer vsetkym.

doywmxup
26. mar 2017

@zania ja som to len pozrela a videla som náhodou že sú 2 rôzne druhy pri tom čísle a potom som si všimla že sú premium no a ja som za lebo ten priateľ čo bol nadšený z indikátora je môj 😃 a zatiaľ sme brali na skúšku a máme veľa plienok čo sme podostavali tak musíme počkať kým sa dostaneme na 3ky a potom uvidíme ale tiež by som radšej volila lacnejšie a rovnako kvalitne

lienockalenka
28. mar 2017

@val666 Dobrý deň, prepáčte, až teraz som si našla Vašu správu. Prezistím, kedy budeme mať cestu do KE a ozvala by som sa Vám.

evyka
28. mar 2017

My používame iba plienky DADA od narodenia malej. Kupujeme DADA Premium alebo DADA Soft, podľa toho, ktorý druh je v predajni, nie vždy majú obidva. Som s nimi maximálne spokojná, malá sa nám vôbec nevyhádzala ani nemala zaparenú dupku. Nestoja veľa a sú dobré. Môžem odporučiť.

2petruska8
29. mar 2017

Ahojte mamičky, viem že to tu nepatrí ale potrebujem radu. Kúpila som kôš na plienky z druhej ruky a teraz neviem aké náplne mám do ňho kúpiť. Jedná sa o kôš značky sangenic viď foto.Vopred ďakujem za odpovede.

erikasofiina
25. apr 2017

Mam na predaj aj viac kusov viac v sprave 🙂 posielam cez postu 🙂

kapurka270
6. máj 2017

Plienky Dada balik za 8 eur vsetky velkosti,velkost 1 za 4,50.Vlhcene utierky 72 ks za 1,30.Ak mate zaujem ozvite sa.

7monika5
6. máj 2017

@petatrubicka sú tie plienky dada aktuálne u teba? Prosím IP

alyn
6. máj 2017

Ja som na zaklade toho, ze nove Pampers ma sklamali, vyskusala uz skoro vsetky plienky na trhu a v ramci skusok som objednala aj Dady, extra soft a premium. Najprv som bola nadsena, hlavne z tych premium, ale na 3ti den sa mi z nich dcerka vyhadzala. Lepsie ako tie povodne Pampers premium urcite nie su, su lepsie ako vavsina tych lacnych, ale najradsej by som bola keby boli opat povodne Pampersky. Este vyborne boli Moony ale tie su riadne drahe.

petatrubicka
8. máj 2017

@7monika5 ano plienky ponukam mamickam na predaj aj rozvazam alebo na dobierku