Pretekajú vám pampersky?
kočky co používate pampers active baby ci ine pampersky...nepretekaju vam???nas maly je bežne cely premoceny cele body....hlavne v noci po 5-6hodinach ...takze ho musim prezliekat...ked sa v noci zobudi a nie je mokry tak mu len prebalim plienku....sice cika vela ...lebo za den vypije aj 1200ml tekutin ale to pretekanie plienky sa stava aj ked ma plienku len 2hodky napr.dnes po spinkani sa zobudil precikany....cudujem sa lebo pampersky pouzivame od narodenia...takze urcite neprebalujem zle...
Milujem lidl plienky ale používame aj pampersky. Občas sa stalo ze pretiekli ale priznávam ze bola to asi moja chyba ze som ich zle zapla
stalo sa mi to raz pri tych oranzovych, teraz pouzivame iba zelene a tie nam nepretiekli ani raz
my pouzivame rozlozitelne plienky beaming baby ked sme mimo domu, inak latkujeme. plienky kupujem v www.ekomarket.sk maju rozvoz zdarma
Mi sme od začiatku používali Pampersky Sleep and Play aj Huggies. Nikdy nebol precikaný, ale od 1 rôčika pije veľa a veľmi často musím prezliekať malého a aj postelné prádlo musím častejšie meniť. Skúšala som Premium Care ale od toho vyhádzal. Zatial nemala som odvahu vyskúšať tie Babyloveky alebo tie z Lidl ale asi budem musieť 😒 Vždy som bola tak, že čo je lacné to nemôže byť dobrý 😠 Ale ani toto už nechcem, že malý je vždycky precikaný ☹ Čítam, že tu veľa mamičiek pochvaľuje tie Babylovky, tak asi zajtra vyskúšame 🙂
Záleží aj aké pampersky používaš. Ak sleep and play tie oranžové, nečudujem sa. Mám pocit, že do tých sa môže vycikat iba raz a na druhy už pretecu, tó nevravím, keby sa pokaka. Tie active baby používame, neprecikala nikdy, maximálne prekakala, ale tó iba ked sme si nevšimli a veľmi sa blaznila. A inak na noc ak môžem odporučiť my stale používame premiumky tie biele pampersky. Nikdy v živote mi ich neprecikala a tó ich má od 19 večer do 6 ráno. Tieto používame iba na noc, takže jedno balenie máme na nejaké necelé 2 mesiace. Vyskúšaj, myslím, že budeš spokojná. Na deň používame buď active baby alebo babylove z DM. Tie mi vsak precikava občas.
Nám sa najlepšie osvedčili tie zelené Tesco - tuším Essentials - tie vydržali takmer všetko..Ale z Lidla by som neodporúčala-síce nepretiekli,ale povrch ostával stále mokrý, nevsiakovali dovnútra tak ako napr.tie Tesco či Pampersky..takže Lidlové by som určite viac nebrala..Babylove sme nemali..inak sme vyskúšali asi všetky..
Ale najlepšie je, keď sme už asi mesiac bez plienok - to je paráda 😀 😀 😀
to iste, rano bol maly cely precikany, od 1. roka piživam Babylove z Dm, a je super
happy bella vyskusaj, my len tieto pouzivame, ani raz ma nesklamali v nicom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
my sme mali tiež stále problém s pretekaním plienok. jediné ktoré nepretiekli , boli naozaj ako spomínala zuzka Dm-kové zn.Babylove 🙂
nám nie a to malú celú noc neprebalujem ...
Chlapci pampersky precikajú -mne sa tiež osvedčili babylove plienky.
Pri synovi som pouzivala Pampers Premium Care a neprecikal ich nikdy. Raz som kupila Babylove, okrem toho, ze su tie plienky neporovnatelne hrubsie, nevydrzala nam ani 2 hodiny, kompletne bol mokry. Takze ja nedam dopustit na Pampers Premium Care 🙂
...napriek velkej marketingovej aktivite ako povzniest plienky Pampers az do nebies, su to podla mojich skusenosti najhorsie plienky (teda neskusala som zatial tie lacne z jednoty alebo z lidla, tak o tych sa neviem vyjadrit)......najviac som spokojna s plienkami z DM drogerie alebo plienky Tesco Essential v zelenom obale.....takze ako citam tuto diskusiu zase raz sa potvrdilo, ze nie vsetko drahe a reklamne vychyrene je najlepsie .....
tak ja som bola s pamperskami nadmieru spokojná, su sice drahšie ale moj malý lacnejšie nemohol, vysypal sa z nich a ešte aj pretekali, tak sme sa zas vrátili ku pamperskám a za seba musím povedat že som bola s nimi spokojná
podľa mňa sú pampersky najhoršie plienky, mne úplne vyhovujú na noc tie z Lidla, nepretečú, a hlavne nesmrdia ako pampersky...cez deň používame bavlnené.....
Kazdemu vyhovuju ine,my sme dostali huggies-total precuranee a po tretom prezliekani som ich odlozila prec,coop-hrooza ako smrdia a nevydrzia viac ako jedno cikanie,pampers premium care/u nas najoblubenejsie,ale zase cena:( /pampers zelene- ok, lidl-ok,pampers oranzove- pri tych sme ostali a max.spokojnost..tolko
My uz mame odskusane vseliake plienky (huggies,pampers vsetky druhy,lidl,tesco,heppy bella,my love, baby love..) ked to mam tak zhodnotit pampers sme pouzivali viac ako pol roka no potom ked sa malej zacali prerezavat zubky a ritka casto cervenala zacali sme experimentovat aj ked to nebolo plienkami.. podla mna pampers je len reklama len kvoli tomu su zbytocne drahe a kvalitou sa im vyrovnaju ktorekolvek lacnejsie... Neviem preco ale vacsina mamiciek automaticky dietatku kupujr pampersky a to len preto ze su v reklame preto su drahsie co nezmamena ze su aj kvalitnejsie aj ked priznavam sama som si myslela ze su top no vseobecne co si myslim a mam odpozorovane na malej vsetky su skoro rovnake nam pretiekla plienka a to je jedno aka ked mala naraz vypije vela vody a potom sa dlhsie neprebali alebo ked ma mensiu plienku aj ked sa niekedy nezda ze uz je mala;) . Ked pouzivala bezne 4 a precikala tak na noc sme zacali davat 4+ neskor 5 a este neprecikala;) jedine co som ja nebola spokojna boli prave huggies mali sme len jedno balenie ale sice ich mala neprecikala no vzdy bola taka vlhka ta plienka aj body hoci mokre neboli;) a u nas su top my love manzel ich kupuje v rakusku je to nieco ako u nas happy bella.. kupujeme och hlavne kvoli cene 80ks=12e co u pampersiek rovnakej kvality je cena cca 54 ks=18e
tak ja sa vôbec nedivím, že je po 5-6 hodinách totál precikaný, navyše ak aj dobre pije, je to úplne normálne, toto by nezvládla žiadna plienka. Viem, o čom hovorím, môj malý tiež vždy veľa pil, takže aj veľa cikal, myslím tým, že veľa naraz, takže každú značku plienok precikal, mne sa práve tieto pampersky najviac osvedčili, aj neskôr sme ich používali hlavne v noci a na cesty, cez deň potom lacnejšie babylove, ale tie sa s pamperskami podľa mňa nedajú ani porovnávať, už len na omak, sú tvrdé, papierové, horšie sajú. Tu ti asi nič iné nepomôže, len sa v noci budiť a prebaľovať, dať špeci plachtu a ráno všetko prezliekať a prať a žehliť 😀 🙂 😉
anoo,, pretekaju,,,najhorsia plienka na trhu,,, vymenila som ich za inu znacku a malokedy sa mi stane ze sa v noci precikame a pijeme veeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ano pretekaju, uz ich nekupim 😠
No takto...dostala som do daru zopár pampersiek....tých oranžových sleep and play. Založila som synovi prvú a nezvládla náš pravidelný 3 hodinový prebaľovací interval. Úplne mokré...pretekalo zdola normálne. Inak používam zelené tesco plienky a to nám pretieklo iba zo strany počas sedenia v nákupnom košíku v obchode.
no a ja som si myslela,že chyba je v mojej malej 😀D ked tak veeeeeela pije a aj v noci.Aj nám pretekajú,len my zasa máme problém,kedže na všetky ostatné sme alergický ☹
my používame pampers active baby a sme s nimi fakt spokojní.. malá má 20 mesiacov a nestalo sa nám ani raz, aby pretiekli.. v noci jej plienka vydrží od tej ôsmej do rána do siedmej a cez deň prebaľujem 4-5 krát.. ale je pravda, že ktovieako veľa toho nevypije :(
Pampers majú najnižší obsah formaldehydu, ale údajne sú aj menšie ako je uvádzaná veľkosť. Takže ak preteká, skúsila by som aspoň na noc dať väčšiu veľkosť.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-c...
pampersky som kupovala obom deťom (active baby).... nikdy nebol problém s pretekaním.... aj moje deti pili veľa a nestávalo sa to... malá sa precikala len raz - keď jej babka zle zapla plienku.... skúšali sme aj iné značky (huggies, dm, tesco) - nevyhovovali absolútne, napr. tesco precikala durch 😝 osobne nedám na pampersky dopustiť
My pouzivame iba Pampersky,od narodenia az do 3 mesiacov Premiumky,a teraz striedame Sleep&playky a Active baby. Obcas sme kupili aj Tesco,tie zelene,velmi dobre sali,no zdali sa mi nepriedusne,ako vacsina ostatnych.U nas su Pampers najlepsie.A malu sme dost casto prebalovali,nezniesla byt pocikana,ale zase ani raz nemala zaparenu ritku.A obcas sa precika v noci,ked ju po tme rozospaty prebalujeme a dame nakrivo plienku.Inak je v suchu🙂
My sme od narodenia striedali PremiumCare s Active baby..... vždy som bola viac spoko s Premiumkami, ale posledný mesiac som zistila, že už nie sú pre našu bambulu vhodné, začala ich prečúravať. Pri ActivB. v pohodičke, suchota :D Teda, samozrejme, keď ju má dlho, je to LTT :D ...takže stále spoko s Pamperskami, momentálne s Active b. 😉
Ano, pretekali... nastastie ma na ne maly alergiu, tak ich dobrovolne nepouzivam,ale par krat sa mi stalo, ze sa nam minuli plienky co pouzivame a tak som vytiahla pampersky,ktore som kupila este do porodnice.su to premium care a mame pokrstenu sedacku, lebo ....kvalitne pampersky. Keby namiesto peniazkou vyhodenych do vsakovakych blbych reklam investovali aj do kvality vsetkych vyrobenych balikov(ked niekomu pretekaju a inemu nie :D )
áno ............pretekali a nechápala som pretiekla aj po hodine a to moc nepil..............a to ma obviňovali,že neviem kúpiť normálne plienky................najspokojnešia som bola s huggies, gaga a happy bella aj malý ich mal naj 😉

Ty brdo, vela zien pise, ze pretekaju, nam nepretiekla pamperska ANI RAZ za 17 mesiacov.