icon

Prírodná kozmetika pre deti

lulu_lu
28. feb 2014

Prosím vás, akú prír. kozmetiku pre deti odporúčate?
ďakujem za tipy

Strana
z2
lilu7
23. nov 2017

Nie je to prirodna kozmetika ale mne krasne vonia novy detsky dove sprchovy gel, ten som.vymenila za biodermu, na zadocek bepanthen care, teraz v zime na tvar bud babylove alebo klorane. Viacej kozmetiky pre deti nepouzivam.

lenttillka14
26. jan 2018

Skušali ste kozmetiku Puravida bio ? Kupovavali sme ju len v Taliansku ale uz je aj na Slovensku. Uzasne zlozenie a velmi sa nam osvedcila a aj mne sa vyrazne zlepsila plet.

livia341
26. jan 2018

Forever living používame od tohto roku zatial som spokojná

zuzkabelova
13. nov 2018

Odporúčam happyskin
Nielen pre deti ale aj pre dospelych. Cisto prirodna kozmetika. U nas 100%na spokojnost a to mame problemovu kozu...

gab_riella
16. jan 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

možno mi budete vediet poradit. DOmam mam mesačne babi a rada by som tiež nejaky krem, celkovo detsku kozmetiku, ktora je 100% prirodna, bez chemie. Viete i niečo doporučit?

vespertine
16. jan 2019

@gab_riella Také malé babo nepotrebuje vôbec žiadnu kozmetiku, stačí čistá voda. Ak by si chcela niečím masírovať / natierať, tak kokosový alebo mandľový olej.

elviku11
16. jan 2019

@gab_riella ja mám osemmesacnu a ničím ju nenatieram, ani neplánujem začať. Pokožku má krásnu, bábätkovsku. Čím neskôr začneš, tým lepšie, aby si nenarušila prirodzený ochranný film pokožky. Navyše často z toho vznikajú len kožné problémy a alergie

anulienkalenka
16. jan 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

alebo skus nejaky bio olejiček, krem pre babatka. Zaleži aj na tom, aku ma pokožku. Moje deti maju suchu a tak ich natierat musím.

julinka29
22. jan 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

deti som natierala bio kokosovym olejom a sebe tiež davam bio kozmetiku.

magda15
Odpoveď bola odstránená
12romi34
30. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

ktora prirodna kozmetika je najlepšia? ktoru by ste vedeli doporučit?

damoska
31. jan 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

aky vlastne rozdiel medzi prirodno a bio kozmetikou? Ktora je lepšia?

zabka788
13. feb 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

podla mna je lepšia prirodna kozmetika, je vyrobena čiste na prirodnej baze a je bez chemie. Je vhodna pre atopikov, deti i dospelych

gab_riella
30. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ktora prirodna kozmetika je tzv. najlepšia?

petulka344
24. okt 2019

@lulu_lu kamaratkine dieťatko malo suchú pokožku v okolí podbruška a vyskúšala Makanai krém. I keď píšu ze je len na ruky za týždeň bolo po probléme, takže určite odporúčam 😉

vivien1010
Odpoveď bola odstránená
klara_ku
11. jún 2021

keď prírodná, tak potom 100 % a najlepšie aj s certifikáciou...inú by som svojim deťm nedala

incusa
22. jún 2021

nie je prírodná ako prírodná...kto sa o to zaujíma, ten vie

Strana
z2