Prírodná kozmetika pre deti
Prosím vás, akú prír. kozmetiku pre deti odporúčate?
ďakujem za tipy
Skušali ste kozmetiku Puravida bio ? Kupovavali sme ju len v Taliansku ale uz je aj na Slovensku. Uzasne zlozenie a velmi sa nam osvedcila a aj mne sa vyrazne zlepsila plet.
Forever living používame od tohto roku zatial som spokojná
Odporúčam happyskin
Nielen pre deti ale aj pre dospelych. Cisto prirodna kozmetika. U nas 100%na spokojnost a to mame problemovu kozu...
možno mi budete vediet poradit. DOmam mam mesačne babi a rada by som tiež nejaky krem, celkovo detsku kozmetiku, ktora je 100% prirodna, bez chemie. Viete i niečo doporučit?
@gab_riella Také malé babo nepotrebuje vôbec žiadnu kozmetiku, stačí čistá voda. Ak by si chcela niečím masírovať / natierať, tak kokosový alebo mandľový olej.
@gab_riella ja mám osemmesacnu a ničím ju nenatieram, ani neplánujem začať. Pokožku má krásnu, bábätkovsku. Čím neskôr začneš, tým lepšie, aby si nenarušila prirodzený ochranný film pokožky. Navyše často z toho vznikajú len kožné problémy a alergie
alebo skus nejaky bio olejiček, krem pre babatka. Zaleži aj na tom, aku ma pokožku. Moje deti maju suchu a tak ich natierat musím.
deti som natierala bio kokosovym olejom a sebe tiež davam bio kozmetiku.
ktora prirodna kozmetika je najlepšia? ktoru by ste vedeli doporučit?
aky vlastne rozdiel medzi prirodno a bio kozmetikou? Ktora je lepšia?
podla mna je lepšia prirodna kozmetika, je vyrobena čiste na prirodnej baze a je bez chemie. Je vhodna pre atopikov, deti i dospelych
ktora prirodna kozmetika je tzv. najlepšia?
@lulu_lu kamaratkine dieťatko malo suchú pokožku v okolí podbruška a vyskúšala Makanai krém. I keď píšu ze je len na ruky za týždeň bolo po probléme, takže určite odporúčam 😉
keď prírodná, tak potom 100 % a najlepšie aj s certifikáciou...inú by som svojim deťm nedala
nie je prírodná ako prírodná...kto sa o to zaujíma, ten vie

Nie je to prirodna kozmetika ale mne krasne vonia novy detsky dove sprchovy gel, ten som.vymenila za biodermu, na zadocek bepanthen care, teraz v zime na tvar bud babylove alebo klorane. Viacej kozmetiky pre deti nepouzivam.