icon

S akými plienkami máte dobré skúsenosti?

fallenkaa
16. okt 2022

Ahojte
S akými plienkami máte dobre skúsenosti?
Nám zatiaľ najviac sadli pampers 1

Strana
z2
tzuzka94
17. okt 2022

Vyskúšali sme veľa značiek, za nás najlepšie sú Dada a Linteo 😊

kristyna2803
17. okt 2022

@fallenkaa baby baby soft jednoznačne. NeparfemovaNe, nebielene chlórom a neobsahujú všelijaké chemikálie. A ako bonus, su vyrobené na Slovensku. Cenovo taktiež super 😊

85miska
17. okt 2022

@fallenkaa Pampers premium care od narodenia. Na krstiny dostal Bella Happy aj tie boli dobre. Potom nás známa presvedčila na lupilu dostal alergiu. Potom nám priniesla sestra z Nemecka nejakého reťazca Aldi dostal alergiu. Potom z Tesca fred and flo od mojej mami dostal alergiu. Potom babylove- alergia. Ostali sme pri Pampers premium care do veľkosti č. 3 a teraz má veľkosť č. 4 a Pampers pants. Čakám druhé a už ma nikto nepresvedčí na iné plienky ako Pampers premium care. Mne nejde o to aby plienky voňali ale aby spĺňali účel. Bohužiaľ som bola tiež sklamaná prečo moje dieťa nemôže mať "lacné" plienky ale tak čo už narobíme.

janulka04
18. okt 2022

@fallenkaa z mojej skúsenosti za tie roky, plienky sa dosť pokazili. Pampers nepoužívam, mne smrdelo umelinou, po precikaní. DM sa za tie roky pokazili, ale je pravda, že predtým sme kupovali v Nemecku. Bella Happy boli super do pôrodnice tie prvé. Skúsila som pred dvomi rokmi Dada a tie zlaté sú za mňa top, nesmrdia umelinou, niesu bielenie chlórom, ako podaktoré aj drahé značky...vydržia celú noc

Strana
z2