Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
a není lepší si to objednat v ČR?
http://www.webareal.cz/pattistudio/eshop/2-1-Ca...
Jé Marci díííky 😉 🙂
no skoda ze bydlite tak daleko, jsem vam mohla popujcovat ty moje co tu mam nasyslene..
Ahojte, neporadil by mi tu někdo? Mám kus flísu - metráže a chtěla bych z něj udělat obyčejnou deku do kočárku či postýlky, ale nevím, jak mám udělat okraj? Trochu se to třepí, a koukám že na jiný dece doma to mám obšitý takovou stuhou po okraji. Nebo se může flís založit jako cokoliv jinýho? Děkuju 🙂
@lilly2711 kráásný 😵 😉
@animal tak to se pak kdyžtak můžeme domluvit a nechala bych to poslat na sebe a pak Ti to přeposlala po tchýni 😉 jej škoda že nebydlíte obráceně 😔 Ty tady a ona tam 😉 😀
jinak @terezita to není od Eli špatnej nápad s tím překreslením 😉 😵
tak tady je dnešní dílo kapsová AIO s křidýlkama 😉 ale teda solidně jsem se u toho zapotila a taky mě bolí ruka jako sviňa od kleštiček 😖 asi napříště zaúkoluju manžu 😀
a pak ukázka jak vypadá 300L PES kuliček 😉 největší radost z něj měl malej 😀 😀 chystám se u ušít válecí vak 😉
@katka82 ad obkreslování, já myslím, že nejúčinější u nás dvou bude si své časáky propůjčit a budeme toho mít haba děj. Ti klidně napíšu, co budu objednávat a jeden už doma mám. A pak se můžeme domluvit někdy na propůjčce a každá si obkreslí, co chce. Ať se každá sama pachtí se s vým obkreslováním. Ono je to taky dost toho obkreslování 🙂
teda i já řeším koupení Ottobre, jen si pořád nemůžu vybrat 😀 které číslo, asi nezůstane u jednoho, kde je príma mikina není zase tričko nebo šatičky, uááááá
zas ste popridávali nádhery, tlieskam.
už mám látku na onbag doma, tak hádam budúci týždeň skúsim nastrihať aspoň látku a potom niekedy ušiť. Som strašne zvedavá, či sa mi podarí.

@katka82 jedno cislo stoji podle toho, jak je stare - mezi 8,10 az 9,95eury. postovne je 3,60. platit se tam da paypalem. myslim je jedno, kolik si toho objednas, to postovne je furt stejne. posilaji to obyc, kazde cislo zvlast v obalce. takze kdyz toho objednas vic, tak bude mit postacka radost 😀 urco si ale nejdriv ty cisla projed, v nekterych nic moc neni..
@zojec jojo spim.. no ja chodim spat po pulnoci, kdyz chlao dorazi z prace 😅 do te doby mam casu dost vetrat tu mou masinku 😅 a nebooj, unosi to. ona je ji toho spousta velka, takze to ma jeste na dlouho dopredu 😅 a nesiju jen na ni 😉