Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla mě se líbí tyto, ale jsou malé :-/ http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=39108545&tab=7
tak lama dorazila, jsou toho 3 role, sousedi se ptali jestli nevyhazuju koberce🙂) rezesílat, stříhat a počítat budu až po 17/10, tak prosím o trpělivost... poslali co jsem objednala, takže doporučuju crawler v zájmu vlastího duševního zdraví 🙂 do poznámky doplnit kouzelnou větičku, že žádáš o dodržení váhového rozdílu max. 0,3 kg na položku, u mě to zafungovalo, zdravím
@esteruska úža, a díky za radu!!! A platit? 😉 (ne, že bych teda nevěděla, co s prachama, ale abys měla na rohlíky)
@ivuska.h No vidiš, já zase byla nadšená, že nemusím se opruzovat se šitím dírek, to fakt nesnáším, tohle mi přijde 100x jednodušší a rychlejší, mám to za půl minuty hotový 😀
@crawler Tý jo, že to sem dáváš!!! Krásný!!! Ach jo, nedělej mi takový věci!
@caramilla car na rohlíky zatím mám, ale sem už teď aspoň ty 3 týdny nejdu nejdu nejdu...🙂 přítel když ráno viděl, že dovezou látky za 14 tis, tak se skoro za břicho popadal a když jsem mu pak řekla že ivuška tam má hromádku kolem 100 tis, tak šel skoro do kolen, prý on se svými veterány je proti mě břídil (a to není taky zrovna levný koníček🙂
@ivuska.h Tak jestli by se doobjednávalo, tak budu ráda, mně tam toho chybělo docela dost... Takže doobjednáme? A myslíš, že to zas nezmizí? 😀 a bude nějaká nová tabulka? Já bych si u něčeho ještě upravila metry a u toho bambusu barvu...
@crawler Mně se teda ty mtx-patenty vůbec nehodí barevně... Potřebuju nějaké růžové, zelenkavé...
@maly_prcek Podle mě ty pastelové patenty jen právě u finů ☹
@sufik1 úža! Zelená a hnědá 😀 Jé a ten had - to si dávám do pořadníku, co chci ušít na rok 3011 😀 😀 😀
@maly_prcek Už je doobjednáno, několikrát jsem kontrolovala, jestli je tam opravdu vše. Nechtěla jsem už dělat nic nad rámec původní tabulky, to by udělalo šílený zmatek.
@ivuska.h Aha, a ten vínový bambus proužek furt není, že? Já si místo něj chtěla vzít jinou barvu, ten jsem právě chtěla nejvíc z celé objednávky ☹
@maly_prcek Ten teď vůbec nemají. To, kde je napsáno NENÍ znamená, že to nebylo k dispozici v době objednávání, ty věci, co zmizely z objednávky svévolně, jsou označené šedo-zelenou barvou.
@ivuska.h Takže ani riby?
@maly_prcek Myslíš merino nebo bavlněné? Prostě všechno, co mi nepřišlo "omylem" je doobjednáno, pokud něco neměli přímo oni, je to v tabulce označeno už od minula a u ničeho se to od té doby nezměnilo.
@ivuska.h Už to vidím, riby (bavl.) jsou podbarvené dole...
holky další dotaz trotla 😀 Když je u Ottobre střihu napsaný, že potřebuji bavl.šikmý proužek šíře 15mm, tak to myslí 15mm před přehnutím /čili našitý 7,5mm/ nebo myslí proužek v šíři 30mm? je to na pánskou mikinu...možná, že je to naprosto logické, ale protože nemám zkušenost, tak fakt nevím 😅
ahojte farbili ste niektora vlnu na strikovanie z deti v bavlnke aj inim sposobom ako je na stranke ja tu iberiu neviem kupit a objednavat jednu farbu z netu sa mi zda drahe mozem ju ofarbit aj beznou duhou lebo inu tu na okoli som nezohnala
Ahojte baby. Odkiaľ máte casak ottobre? Chcem si ho objednať, ale neviem ako to u nich funguje.
@dankakk na tejto stranke mozes pozerat jednotlive cisla a objednavat tu https://www.ottobredesign.com/subscription/inde...
@dankakk doplnim, neviem opravit prispevok http://www.ottobredesign.com/
Holky a kde kupujete vlizelín? na MMB? a jaký přesně ? oboustranně nažehlovací? myslím na ty aplikace...díky moc🙂
já ted budu mít pořád dotazy 😅

@crawler jo, zrovna jsem si vzpomněla, že jsem ti na to neodpověděla🙂
Kladivo a v tom blistru máš k tomu komponenty, jde to dobře. Dáš si to na prkýnko dřevěný a na zem a šup, bum bum kladivem 😀 Já to dělám ráda