Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky, kdybyste některá sháněla Janome Sew Mini, mám jeden na prodej. Dcera ho dostala před dvěma rokama a ušila na něm 2 obyčejné nákupní tašky. Má hodně koníčků a nic nestíhá, od té doby tu zabalený leží. Cena by byla 1200,- Kč. Je jako nový, originálně zabalený.
tak já zase něco přihodím...
nějaké plenky
jarní čepičky, softky, bodýnko, taška na pleny a hlavně pletenou halenku z příze od @medvi11 - je to z bambusu a Lindě se určitě úžasně nosí - závidím jí - vel.80 upletena ze 3 různých klubíček 😵 , ale nebojte- nedala jsem se zlákat pletením - to pletla maminka 😵 😉
Kocky sije tu niektora take babiky chudunke s dlhymi nohami. Neviem ako sa volaju. Hladam anjelika.
@alenf to je z myllymuksut - nádherná bavlna 😵kdybys chtěla, tak až budu příště objednávat, tak přihodím metr, ale úplety z mylly jsou dost drahé - minule při nižším euru vyšla na 485kč s DPH
@verushe20 😀 ty kalhoty jsou ze softshellu a kalhoty opičákový jsou svrchní PUL kalhotky na látkové plenky a je to handmade😉
@alenf http://www.myllymuksut.com/ - teď dělám @crawler tlumočníka já 😀 😀
@alenf webovky má: myllymuskut.com
ono ty úplety jsou sice drahý,ale zatím rozhodně nejkvalitnější z těch,co jsem měla v ruce - rozhodně v mých očích předčí Lille - to mám sloníky,nosorožce, a další dvě,ale z těch jsem ještě nešila, mylly nežmolkuje a defakto neztrácí barvu (plenky prané na 60°C, takže u oblečení úplně super)...takže holt ta cena... 😅
ách...holky - to je nádhera 😵
https://www.modrykonik.cz/blog/kashki/album/cra...
co myslíte,jak by měl vysoký stůl,kde budu stříhat a řezat,když měřím 160cm...co myslíte?
Holky, nema niektora zlavovy kupon na OL? Najlepsie v CR

@mooncaa vraj je na to dobry prasok z dm - denk mit, inak na vascinu prirodnych skvrn funguje bielenie slnkom...vela stastia