Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka taky bych to mezi nohama přímo pomazala lanolinem. A jinak máš s vlňáky zkušenost?
@lillyzelvicka Jestli ti zbyla vlna, tak bych upletla obdélník a kládala ho mezi nožičky, aby to tam bylo dvojité. Mě to pomohlo....
@betelgeuzz jo nejsou to první vlňáčky co máme ale teda pletené jsou první 🙂@terezita @snowwitch zkusím to s tou vlnou navíc děkuju
@bury sakryš, já snad ještě vlezu do toho konťasu a vylovím to, byly toho 3m! Pořád sním o zlatém dole a tady jsem ho měla na dlani 😎 😀 . On to teda nebyl úplně dederon, bylo to něco jako česaný elastický dederon, myslím, že PET lahev je míň umělá, než bylo tohle. Ideální na roláček a legíny. Brrrrrrrrrr 😀 😀 😀 .
neviete cez ktoru stránku sa dá kupiť taká neonova latka, taká škriklavo žltá?
@janula18 V bubulakove http://www.bubulakovo.sk/bubulakovo/eshop/23-1-... maju kriklavo oranzovu, ruzovu a zelenu.
@janula18 Pozeram to lepsie a maju aj kriklavo zltu 😉
nový spôsob aplikácie som našla na stránkach FM http://www.farbenmix.de/inspiration/en/2014/05/...
@zuzu_epona co tam maju tie 4kriklave farby je stenzo a je to tričkovina, nie teplakovina. mam to doma 😉
@ucitelka70 jé, to je hezké, to zkusím 😉
@ucitelka70 to je krása 🙂
@zojec velice vtipné 😀
nakonec to tak dopadne, jen nevím, jak by se tvářil manžel. Věřím, že model na mě s tímto vzorem by byl totálním zabijákem páru zbývajících intimních chvilek, které nám po 3 dětech ještě zbyly 😀 😀 😀
@ucitelka70 Nádherné. 😵
@ucitelka70 moc hezké 😉
@ucitelka70 wow, to je nadherne 😲
@zojec mna tie bobry akosi nezaujali, ale po tom, co ste sem ty a car hodili fotky, zacinam potrebovat aj bobry 😀 plienky krasne 🙂
Holky prosím změřila byste mi některá body a tepláčky velikosti 62/68? Potřebovala bych délku body od ramene ke kyčli (k tomu vykrojení), šířku přes hrudník a délku rukávu a u kalhotek šířku v pase a délku nohavičky. Díky moc 😉
@ucitelka70 - moc krásný to máš 😵 😉
joo, tu dneska byla též kosa jak z nosa a větřisko studené, brrr 😝

@lillyzelvicka tak leda je udelat v tom sedu dvojite..