Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sufik1 Ty peřinky do postýlky jsou krásný, ale ta fotka mi totál zamotala hlavu, jsem přemýšlela, na čem to ty dvě postýlky stojí, že nepadají, když jsou křivě a asi po 5ti minutách čumění mi to došlo 😀 😀 😀 Fakt super fotka. Jsem teda dobře vykojená při pátku 😀 😀 😀
A dorty jsou boží 😵 😵 😵
@caramilla dík, chvála od tebe na fotku potěší... trochu jsem na focení zamakala a doufám, že už je to poznat.
Jsem se na fleru dala do nějakýho klubu a dost mi to s focením pomáhá. Každý měsíc jiný "úkol".
Ještě se mi povedl tenhle úlovek. Teda úplně neplánovaně, ale hrozně se mi líbí
Jinak všechny chválím, lajkuju a óchám nad úžasnými výtvory. Já snad do příštího pátku zase něco zvládnu 😎
Šití zdar! 😉
cha, já mám teda dneska (teda vlastně včera, že 😀) super DD, chtěla jsem před šitím bundy pro Jášu jen takovou "rychlovku" oživení recy kašmírového overálku - s...a jsem se s tím 3 hodiny a Jáša bude nahej 😝
Ahojte,
vdaka vsetkym za like a teda pridavam dalsie vytvory 😀 😀 😀
Konecne som vsetko nafotila, teraz pauza....dnes ma caka oslava narodenin ( moja ) a zajtra zase makam ako fretka 😀 . Juli ma celoklubovu sutaz v gymnastike po roku driny budu sutazit o postup do dalsich levelov a zaverecne hodnotenia a poprosili nas o darcek do tomboly, tak idem sit nejake tielka a leginove sortky, take ako Juli.
Plus mam nachystane mikiny pre Nellie a dalsie tielka dva este letne pre Juli, lebo sa chysta v lete k babke na prazdniny.
fotky : hnede tielko zo sportoveho bambusu, strih vynimocne dobry Ott 4/2011 len som musela zvecsit prieramky, nejako sa to rezalo pod pazuchami, inak super, krasne sedi aj vyzera.
Modre tielocko pre moju milovnicku jednej nemenovanej 😀 😀 😀 chalanskej skupiny
Ruzove ten isty strih ako hnede, tiez bambus
Modre tricko tiez krasny strih Ott 1/08 velmi dievcensky posobiace, dobre sa silo
Biele tielko je z fineribu klasicky tielkovy strih, trosku male vystrihy, ale prerobili sme
Petrol tielko a fialove su bambus su tazsie a padavejsie
kratasy ku dresu pre Juli z bambusu, su super, pekne sedia a su poddajne, su robene zo strihu na leginy, len som cvakla dlzku
par legin pre Nellie z bambusu
riflova bundicka pre Nellie z tenuckej rifloviny podsita bavlnou
a cerveny flisovy kabatik pre Nellie
@koki_melo hele, to mě prve taky právě napadlo, ale pak jsem si přečetla sufi příspěvek a bylo jasné, že to je pro panenky, ale právě jsem si myslela, že mají dvojčata každý svou a nechápala jsem, jak to je udělaný, že stojí na šikmé ploše 😀 Ale dobrý typ pro ty, co jsou "pomalé v šití", fotit věci před zrcadly a máš za jeden večer několik věcí 😀
@palosek Jo, rozešité - včera došité - kalhoty a večer v 9 už byly všechny prodané, tak jsem ráda. A hned jsem u Adelaide objednala Jasmínce za to šatičky 😵
http://www.fler.cz/zbozi/saty-na-raminka-vel-11...
@caramilla Trošku mimo témy 🙂
Zaujala ma tá dvojhúpačka. Presne takú ideme robiť babám. Aj húpačky budú také isté /len tá umelohmotná bude u nás z pochopiteľných príčim ružová/
Môžem vedieť vzdialenosť od "stĺpu" po "stĺp" Nevieme totiž tú dĺžke horného dreva vhodnú pre dve húpačky.
Vopred vďaka.
@lilly2711 krasne 🙂
som sa trafila akurat po lilli2711 ale tak aspon to bude pekne kontrastovat 😀 😀 moj DD,vcera som uz nestihla...do UK minuly vikend dorazilo leto,tak som musela nejake kratasy narychlo usit,kedze nemal ziadne....no a kedze leto sa uz aj skoncilo, doplacala som aj tricko z fineribu konecne.... 😀
nemate zkusenosti s klestema, co ted budou v lidlu - sly by s tim i baby druky? http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-481051EA-1CEE4B1...

@sufik1 to je šílený jak to utíká 🙂 dortíky jsou boží 🙂