Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
moje prve gate pre dcerku.
syslík č.5 žije 😀
@vondandy 😵 😵 že by Danai??? 😀 😀 😀 😀 😀
@sufik1 @vondandy @petkasv
@katka82 i ostatní....Krása, se mi o vašich výtvorech ještě bude zdát 😵 😵 😵 😵
Tak od nás jen pár drobností..Hvězdné kraťasy pro velkou jsou v pase dost stažené gumou, ale to proto, že ona nejspíš dost povolí 😝
.Na závěr opravené koleno bublinkových sofťáků 😀 😀 😀 Fotky x-tero černých a tm. modrých legín dávat nebudu. 😅 😅 😅
@petkasv ty šiješ z toho vlněnohedvábného úpletu ze ŠD? Nepřipadá ti to kousavé? Já jsem si to objednala na zkoušku, ten tlustý i tenký úplet, ale byla jsem hodně zklamaná, jak to kouše, ten slabší ještě docela jde (já bych si ho ale nevzala 😅 ), ale ten silnější je kousač hrozný... Mám vln-hedv. body kupované, německé a to je úplně něco jiného, jemňoučké a příjemné, narozdíl od tohoto.
@vondandy a z jakýho materiálu jsou ty větrovky?
@anastazieb šiju 😉 upřímně mě nekouše a Caramillu kouše, Terku ze ŠD kouše ten silný ten slabý ne 🙂 a holky z něho mají olbečky a B. by mi určitě řekla že jí něco kouše, protože ona je cíťa,je to hrozně indivindy, ale každý kdo to po mě chce tak má možnost si ten matroš předem vyzkoušet a každýho upozorňuju, jinak teda atopikům bych ho nedala 😉 Já jsem zvědavá kdy Terka bude mít novou várku 🙂
@katka82 tvoji chalani sú takí fotogenickí, krásne sú vysmati, dobré naladení.... radosť tvoje fotky obzerať, vždy sa pousmievam s nimi :D, sú veľmi veľkí fešáci....
@alenf malá je rozkošná, pozovanie jej ide, počkaj, čo sa z nej vykľuje.... modelka malá
@ucitelka70 :D ako som fotila každú fotku po každé prišla skontrolovať ako tam vyzerá či to môže byť:D,tešila sa:D

@zuzkasim mě taky 😀 😀 jinak já bych ještě počkala,popřípadě ať se paní zeptá u nich na poště 😉
jinak jsem se pochlapila a ještě odpo spíchla 2 letně prázdninová trička 😎 😀
@papajka7 já plánuju nugátové pralinky 😉 v Albertu měli ve slevě limitovanou nugátovou čokošku na vaření a tam byl recept 😉 tak to budou mít učitelky na nervy 😀 😀