icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

arlette
29. jún 2014

@crawler no, jedu jak drak 😀 těch limetových a fialových tříčtvrťáků jsem ušila už hromady, stejně tak jako těch dětských. Normální sériovka 😀 Akorát je blbé, že půlka bab ze Vsetína bude nosit jeden typ tepláků ve 2 - 3 barvách 😀 Stejně tak ty dětské - pár děcek se sejde na hřišti a budou mít stejnokroje 😀 😀 😀 😀

sinala
29. jún 2014

@alenf šaty fakt krásné

arlette
29. jún 2014

@alenf moc pěkný střih 🙂 sluší ti! 🙂

bury
29. jún 2014

@arlette - paráááda 😀 a ty tříčtvrťáky bych brala taky - aspoň troje 😀 😀

rebelie
29. jún 2014

@alenf Ty šaty jsou překrásné!

rebelie
29. jún 2014

@crawler Máš ještě nějaký petrolejový nebo tm. modrý Milly rib? Asi i kousek tyrkysového by u nás našel užití...

koki_melo
29. jún 2014

TRAMDADADÁ SOUTĚŽ!!!

Sešlo se krásných 34. soutěžících fotek plus jeden žolík ode mne, myslím, že mé dílko s přehledem poznáte, takže bodík budou mít všichni 😉. Pak už to ovšem bude trochu oříšek.

Tipovat se bude celý týden, tedy do neděle 6. 7. do 20,00 prostřednictvím IP do mé schránky.
Každá fotografie je očíslovaná, takže tipování bude např. 1/ kuna, 2/koki atd.

Jakmile sečtu body, obratem vyhlásím vítězku, tipovat můžete v průběhu celého týdne (ideálně), ať se mi v neděli nezavaří kalkulačka 😉 .

A zde jsou soutěžící:
@bordino @a_lexa @terezita @kuna @daisyr @vondandy @bury @katka82 @leaela @zojec @crawler @papajka7 @mikulka45 @palosek @jemi @mamata @petkon @petkasv @javyb @zikie @zuskasim @macin73 @mooncaa @sufik1 @evaon @jitu22 @veronik77 @vianne @sinala @lillyzelvicka @zuzu_epona @jieff @caramilla @koki_melo @rebelie

bury
29. jún 2014

@koki_melo - ty v.le 😀 😀 já nepoznám nic - asi jen to svoje 😀 😀 😀

petkasv
29. jún 2014

@koki_melo to je masakrrrrrrrrrrrrr 😀 😀 😀

a_lexa
29. jún 2014

Nádhera poznala jsem jen 2. 😀 😀

bury
29. jún 2014

@a_lexa - jen aby nebyla dvojka chyták 😉

rebelie
29. jún 2014

@koki_melo já nepoznám nic, vůbec nic... sakra...

sinala
29. jún 2014

@koki_melo tak to je super 🙂

crawler
29. jún 2014

@koki_melo hustěěěě! to je mazec a bude to těžší než jsem si myslela 😲 😲 😲

palosek
29. jún 2014

@koki_melo já se picnu, kam jsem se to přihlásila??? 😀 😀 😀 😀 Asi budu vítěz v těch, co se nejmíňkrát trefí 😅 😅 😅 😅

petkasv
29. jún 2014

@koki_melo teda doufám, že se nikoho nedotknu 😀 😀 ale proboha, kterej manžel se nechal ukecat do ženských šatů 😀 😀 😀 😀 (9) 😀: -D 😀 😀

rebelie
29. jún 2014

ale chtěla bych na sebe ty šatky č. 5 (střih, látky bych si asi vybrala jiné 😀 ) a moc se mi líbí ta šedorůžová látka z č. 33
@petkasv Vidíš, mě to vůbec nenapadlo... znám holku s takovejma nohama...

bury
29. jún 2014

@petkasv - já koukala na šaty a vůbec jsem si nevšimla, těla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 já umřu 😀 😀 😀 😀 to je fakt skvělý.
tak už to vidím, jak místo šití budeme soutěžit 😉

zojec
29. jún 2014

@petkasv tiez som na to kukala ako puk :D :D ze ktora z nas tolko cvici jillien , take nohy 😀 😀 😀 😀
@koki_melo inak ani ja nic poriadne nepoznam.. to si na to budem musiet sadnut.. tam bude tych chytakov asi viac :D 🙂

rebelie
29. jún 2014

a já se teda spíš bojím, že se někoho dotknu svým tipováním, protože budu střílet od boku... i když ty tipy uvidí jen koki, že... mi se pak už jen dozvíme, kolikrát jsme se zmýlily, ne?
@koki_melo A vyhodnotíš pak, u které fotky se nejvíc lidí trefilo a naopak, kterou trefilo nejmíň lidí?

palosek
29. jún 2014

@petkasv 😀 😀 😀 😀 a já furt, že mi něco na té postavě nesedí 😀 😀 😀 😀 si říkám, ta holčina má ale divně uložené svaly 😀 😀 😀 😀

palosek
29. jún 2014

@bury no, já chtěla dceři dnes došít šaty 🙂 Velké dceři 🙂 😀 😀 😀 😀

koki_melo
29. jún 2014

@rebelie Já myslím, že tipováním se nikdo nikoho nedotkne, protože jste fakt mlžily jak prase, ostatně to vidíte samy 😀.

Když bude čas (a snad bude), tak udělám i nějaké (snad zajímavé) statistiky z tipování.

zojec
29. jún 2014

asi by bolo ist kuknut ku @crawler do albumu Sysel roku 😀 😀

petkasv
29. jún 2014

BOŽE, BOŽE, BOŽE se tu tlemim 😀 mě Jirka řekl že ne tuty to je CHLAP 😀 😀 😀
Holky jste dobré 😀

palosek
29. jún 2014

@koki_melo co tak pod každou fotku dát tipy (každá budem vědět, co jsme tipovaly) a pak napsat...čí je to dílo.???

palosek
29. jún 2014

@petkasv při podrobné zkoumání...i ty paže jsou chlapsky svalnaté...Jsi to dobře odhalila 🙂 😀 😀 😀

saaralota
29. jún 2014

@crawler teď mě praštil do očí tématický článek k "syslovi roku" 🙂. http://www.novinky.cz/zena/styl/340027-kreckova...

koki_melo
29. jún 2014

@palosek můžu to udělat i takto jak navrhuješ...akorát když u každé fotky bude 34tipů, tak se docela upíšu 😀 nějak to vymyslím, aby to bylo zajímavé i pro čtenáře 😉 .

michamicha
29. jún 2014

@arlette a jakej brother máš? 40 stránek zpátky od posledně fakt nedočtu 😀