Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jieff mela bys vyhrat soutez o nejvtipnejsi prispevek souteze. Saty jsou krasne a moc ti slusi.
Jinak moje napoveda byla na fotkach s satkem, kdybyste se divaly pozorne, tak by vas to mozna trklo. Ja jsem chtela od zacatku usit to, co ja nikdy nesiju - teplaky🙂 Puvodne jsem chtela usit na Minu velke, ale pak jsem zjistila, ze do satku jsou nepostradatelne pro K. ty teplacky bez tapek a potrebovala jsem vybavu v barvach, co mame satky. A to jsem si jeste myslela, ze to podle tech barev poznate, ze to mam ja k satku 😀
@jieff šaty jsou nádherné 😉
jak to prohlížím, tak nechápu, kde jsem vzala 6b 😀 😀 😀 😀 😀 Jsme hustý 😀
@katka82 vypadáš skvěle, to já měla co dělat abych vybrala tu, kde nemam ten úzkostnej škleb (pomoooc nekdo me fotí) tolik vidět. A ty šaty bych brala i pro sebe - jsou krásný.
@caramilla - no moje logika právě byla - car ne, ta tepláky nešije, ta šije dupačky 🙂 nebyla jediná fotky kterou bych si k tobě dala a nebo naopak jich bylo spousta, protože si mlžila 😉
mě nejvíc zmátla @bordino, fotila na modelce, já si říkala, kdo má dlouhý vlasy...
já si říkala, že mě uhodnete, že kůň má hřívu z indiánskýho kostýmu, co jsem dávala pár dní předtím a uzdu z kusu, co byl na podkleňácích.
Jo na koně mám nafocený fotonávod se střihem, tak až to naskenuju, hodím to na blog...
Jako hustý.
@sufik1 No, toho koně jsem hned dávala k tobě, jsem si říkala, kdo jiný by šil takovou "blbost", ale pak jsem si říkala, že by to bylo moc jednoduchý a že jsi určitě mlžila 😀
A @bordino byla fakt zákeřná, přesně jsem si říkala, že to nemůže být ona, když má dlouhé vlasy. Jinak já mám pocit, že jsem uhodla jen Paloška a Kunu, protože nemlžily... A jinak těch dalších pár bodů nemůžu dopátrat, kde jsem vzala 😀 Jo, u 1 jsem si byla jistá, že je to buď Petkon nebo Alexa, tak jsem vybrala jednu z nich, ale tu špatnou (šla jsem do své hromadky z Německa a látku s piráty jsme objednávaly jen 3 z MK, já a ony dvě). No, na Poirota se budu muset ještě hodně učit 😀
@jieff No, to jsem si právě říkala, že je super mlha 😀 😀 😀 Ale do šátku jsem to přehodnotila, protože dupačky s ťapkama jsou bez šátku velký a se šátkem malý, ten šev mezi nohama je kritickej, nenatahne se aby nožičky byly hezky do M, takže jsem nakonec fakt došla k těmhle tepláčkům 😵
@kachnator Je to bambus aksamit ze ŠD a jedno je oboulíc dvoubarevný z Lille (ten tmavě tyrkysový). Bavlněný plyš mi přijde na léto moc tlustý. Jinak by super byly z pružné teplákoviny z Batani / Unuo atp.
hm, já jsem těch 6 b fakt nedohledala, podle mě jsem uhádla jen sebe, paloška, kunu a rebelii... 😝 😝 😝
jojo,to je ta fotka 🙂
blbiny, to ja si pamatuju
@caramilla hmm, tak ty polodupky jsem nejdříve přiřadila k tobě (páč jsi byla v poslední době jediná kdo z kojeneckého plyše šil - ikdyž jak jsi tu odpovídala, tak to kojoplyš není 😅 ), ale pak jsem si říkala, že takovou "jednoduchou a průhlednou věc" bys nešila 😀, páč by tě každý poznal a přisoudila jsem je někomu jinému. 😝

@koki_melo Nechapem, kde som tie body nabrala, z tych co som si myslela ze viem na prvy pohlad som trafila @zojec @zuzu_epona a @jitu22 - lebo tie nemlzily tak ako niekto, ze @caramilla 😕 😀 😕 Ako to by som ani nahodou nedala...