Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla malý je nádherný - ako bábika
Jak fungují hromadné objednávky na unuo? Teď je tam jedna na softshell, s tím, že 7. 7. byla uzávěrka, do 12. se to mělo zaplatit a na konci července to budou rozesílat. Objednala jsem 7. a dneska mi došel mail, že mám balík na cestě. Tak doufám, že v něm bude to, co jsem chtěla.
Holky prosím kde nejlépe/nejlevněji koupit nitě do OL?
@piecee počkat si na nějakou hromadku 😉 Nejlépe vycházejí kóny Hardy. A teď hned v nějakém eshopu a vzít toho víc, ať se vyplatí poštovné.
@anastazieb no pravé to ja se bojím vzít v eshopu pze bych zase brala něco víc a to by bylo zase peněz 🙂)
jeden letní kompletek pro malého a kraťasy pro velkou 😉
@terezita Terko, Orlík je překrásný chlapeček, jsem úplně paf! Hrozně se vám povedl a je úplně jiný než Em 😵 Já jsem jeho fotky ještě neviděla 😎 A ty oči, tak krásně modré u tak malého mimi, to jsem ještě neviděla, myslíš, že mu to zůstane? Jinak mi přijde, že je hodně moc podobný Kryštofovi, mají podobné rysy a oči a vůbec, budeme je vydávat za dvojky 😀 Ale ten tvůj je teda hezčí 😀 😀 😀 😀 Koplet máš krásný a tyrkys mu sedí...
(jinak jsem to chtěla napsat hned, jak jsi dala fotku, ale K. odmítal v šátku nepohybování, takže teď jsem ho dala na 15 min. na koupání tatínkovi a hned píšu (u večeře🙂 )
@terezita Krásné miminko, ta naše lumpajda je oproti němu už tak velká! Nechápu ty tvoje "rychlovky"🙂
@sinala Hezká kombinace, líbí se mi ty proužky nahoře na zádech.
@aerin Paráda! Obdivuju každého, kdo šije z babusu a ještě to vypadá pěkně.
Já dnes šiju tepláky z elastické telákoviny, švy se mi vlní, stroj celý rozhašený a vlní se furt, lem do pasu úzký, nevím, na co jsem myslela, když jsem to stříhala... A to bych řekla, že na teplákách skoro není co zkazit☹
@aerin je nádherné!

@eriqe jo, zelená je naše 😵 Já jsem si říkala, co to máš našité na rukávech a pak mi to došlo 😀 😀 😀 😀