Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Taky bych potřebovala nějaké tipy na lednice, budeme brzy potřebovat...
@olivka84 Diky za zkusenost. me jde hlavne o tu funkcnost.
@anastazieb Elektrolux, Bosh, whirlpool, miele jsou v testech dobre. Jen cenove se dost lisi. Jeste pokukuju po znacce Hotpoint-Ariston, levna a v testech neni spatna.
Ledničku my máme americkou dvoudveřovou Daewoo a je úplně skvělá. Zatím bez poruchy už asi 7 let. Dělá ledíky, je velikánská, prostorná, hodně přehledná, skvěle se udržuje. Já jsem ji tenkrát kupovala jako zbytečnost, kterou si strašně přál mít můj manžel a fakt nelituju. Jen je třeba na ní mít víc prostoru jak na klasiku 😝
@argo1
Tchyně má od whirpoolu vsechno. Ledničku, sporák, troubu - spokojenost a myčka taky spokojenost ( ale už tam byl dvakrát opravař - má me je už 8 let) . Má i pračku, ale tam moc spokojená není - ze to špatně pere, zapírá bílou. Myčku máme i my a naprosta spokojenost - myje furt a jen občas vyčistím filtr.
@agro1 My máme od Whirpoolu všechno krom ledničky a nic moc, Vybrala bych si lepší, ale je to možná typem spotřebičů, kdybychom nekupovali spolu s kuchyni a mohli si vybrat svoje spotřebiče, rozhodně bych se nejdřív koukla na parametry, funkce a tak. Takhle máme co bylo v "akci" s kuchyňskou linkou a moc spokojená nejsem, když vím, jaké funkce a parametry mají jiné spotřebiče.
A hneď mám otázku na majiteľky COL - úplety šijete rovnakými stretch ihlami, čo idú aj do OL/rovnostehu alebo ste nechali tie ihly, čo sú tam pôvodne?
@olivka84
@kusepa
@macin73
@sislik2010 Holky, diky za postrehy a zkusenosti. 🙂 Na ty Whirlpool ctu same rozporuplne nazory, bud hodne dobry, nebo hodne blby.... To je pech, kdyz chce clovek za malo penez hodne muziky 😀 Vestavna lednicka kolem 10tis asi nejde sehnat kvalitni, s nizkou spotrebou ... 😝
Budu rada za dalsi nazory....
@caramilla týjo...to je barev 😀 😀 😀 Ale krásné 😵 😵 😵 Koukám, že Jasmí neprotestovala proti své sukýnce, když ji á na sobě 😀 😀 😀
Ad. Crocsy: chá, včera jsem došila D šaty na svatbu a šli jsme ven udělat pár výcvaků 😀 😀 😀 v crocsech...ale nebylo to plánované...měla si obout "botičky" 😀 😀 😀 😀 v noci jsem došila bolerko a dnes dopol. taštičku 😀 😀 😀 😀
žienky prosim Vas nejaky strih na detske tricko???Prosim a nohavice
@argo1 ked sme kupovali spotrebice my (cca 7rokov dozadu) tak dost ficali bosh 🙂 vsade ich dost chvalili tak som sa nechala ukecat a kupila varnu dosku, ruru a digestor.. vsetko ok, az na ten digestor, nie je tam dobre vymyslene osvetlenie, stale vypadava ziarovka, podla mna skratuje z tych par od spodu.. chladnicku sme dostali siemens, tiez spoko a na umyvacku vela penazi neostalo, tak mame baumatic... v UK dost oblubena znacka. musim povedat, ze slape ako hodinky 😉 pracku mame whirpool, uz na nej odisli loziska, cerpadlo , ale perie ako tak.. cize whirpool by som uz asi nechcela.. len mam taky osobny pocit, ze do vsetkych znaciek montuju "kurvitka" aby sme furt nove kupovali... 😠
@zuzu_epona jej gratulujem aj k novemu stroju ale hlavne k babatku nech sa ti dobre tehulkuje a nech ste hlavne obaja zdravy
@zuzu_epona v prvom rade gratulujem k tehu.......
a strojový park je úžasný
@adka_pajerska mrkni sem http://www.pattistudio.cz/pattistudio/eshop/2-1..., stačí jedno číslo, je tam všehochuť střihů, které využiješ skoro celý rok.
@argo1 my máme ted novou lednicku z ikea a je to whirlpoolka,předtím jsme měli boschku. A boschka byla teda a dost lepší. My měnili holt za vetsi lednici a měli jsme ji v akci za 6 litru místo 13, těch 13 bych za ni fakt nedala. Ve srovnání s boschkou je desne forova a i hlucnejsi.
@argo1 - my rekonstruujeme dům, takže komplet nová kuchyň a můžu ti říct, že spotřebiče byl masakr 😀 😀 kdybych si vybírala nový auto, tak je to snad lehčí... Lednici mám Liebherr a jsem moc spokojená - poputuje s náma i do novýho. Myčku mám teď Bosch, stejně tak pračku a sušičku a taky jsem spokojená. A po velkém vybírání jsme do nového vybrali Siemens (myčka, trouba, indukce). Až budeme kupovat novou ledničku - chceme časem velkou, s ledovačem apod. tak nejspíš zase Liebherr a nebo Siemens.
@zuzu_epona teda velká gratulace k bříšku i ke stroji, úžasné 😉 jehly mám všude stejné 🙂
Ahojte, mam dvojmo najnovsie ottobre detske. ak by ste niektora chceli tak 10e plus posta.

@maroubrabeach Ja byt tebou, tak se tim vubec nestresuju. Kombinace aktivni nechodici a zarlici ci vzdorovite dite, nepritomnost babicek a zakladni pece o domacnost je podle me dostatecna na to, aby byl clovek vecer uplne KO. Aspon ja to tak mam a to vubec nejsem chorobne poradkumilovna a deti nejsou hyperaktivni. Siju jen, kdyz je chut i cas, a to se vyskytuje zridkakdy 😎 Tak se tu aspon chodit kochat, inspirovat a radit se zkusenejsimi 😎